IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 08:58
Oddam za darmo 8 piesków (5 psów i 3 suczki)- mieszańce z labradorem.Psy byłyby do odbioru w połowie sierpnia- urodziły się kilka dni temu. kolory:
- 4 brązowe
- 1 biały
- 3 czarne
dokładniejsze infomacje pod numerem tel: 791- 595- 950
Obserwuj wątek
    • Gość: głupota ludzka Re: oddam IP: 89.231.149.* 10.07.10, 16:16
      Weź się lepiej zastanów zanim znowu bezmyślnie dopuścisz psy. A potem każdy się
      dziwi ile piesków ląduje w schroniskach albo chodzi bezpańsko po ulicach. A
      odpowiedzialna/y jesteś ty bo jesteś właścicielem! Psy same się nie upilnują!!!!!!!
    • mmk9 oddasz, jeśli ktoś przyjmie 10.07.10, 20:42
      a ja znow to samo : jeszcze możesz je uśpić, bo potem będziesz zalowac,
      oczywiście jeśli masz skrupuły i nie będziesz podrzucać szczeniakow po wsiach,
      bo przecież zawsze jakieś dziecko sie zlituje.... I nie w polowie sierpnia, bo
      najwcześniej jak skończą 7 tygodni. Do tej pory sporo zjedzą, a chętnych na
      nierasowe suki nie ma wielu.
      I jeszcze jedno.... CZEGO mieszańce z labradorem ? Może amstaffa albo rodesiana
      ? No to gratuluję...
      • Gość: ja Re: oddasz, jeśli ktoś przyjmie IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.10, 21:15
        Tylko pogratulować właścicielowi pomysłu z rozmnażaniem.Po co rozmnażacie te psy?
        • Gość: ja Re: oddasz, jeśli ktoś przyjmie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.10, 23:28
          Z tego co widzę to ten ktoś chce oddać te psy a nie sprzedać więc o co wam
          chodzi jak chcecie robić wykłady to idźcie na uczelnie a nie piszecie głupoty na
          forum a ja jakbym mieszkał na wsi to sam bym wziął takiego psa bo takie są
          wierniejsze niż te rasowe życzę powodzenia właścicielowi psów a te pedały co
          odpisują takie głupoty to w ogóle nie powinni mieć prawa wypisywania tych bzdur
          na forum nie wiem po co jest ten ADMIN to chyba taki sam przychlast jak te
          czuby co tak głupio odpisują
          • mmk9 Re: oddasz, jeśli ktoś przyjmie 11.07.10, 08:39
            Odpowiadasz na:
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Z tego co widzę to ten ktoś chce oddać te psy a nie sprzedać więc o co wam
            > chodzi jak chcecie robić wykłady to idźcie na uczelnie a nie piszecie głupoty n
            > a
            > forum a ja jakbym mieszkał na wsi to sam bym wziął takiego psa bo takie są
            > wierniejsze niż te rasowe

Ja mieszkam na wsi, mam już 3 przybłędy /2 z nich to suki ewidentnie wyrzucone
            z domu jako szczeniaki/, chociaz stać mnie na 1 psa. Jeszcze jest wiecej do
            przygarnięcia. Tak wiec wiem o czym piszę
            "Ja" z dobrym serduszkiem : w mieście też można trzymac psa, to przygarnij ze 2
            suczki. Są naprawde słodkie.
            • mmk9 Re: oddasz, jeśli ktoś przyjmie 11.07.10, 08:40
              Sorry, uzupełnienie. Moje przybłąkane suki OCZYWIŚCIE poddałam sterylizacji.
          • Gość: kkk Re: oddasz, jeśli ktoś przyjmie IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 09:05
            Ja też wolę mieszańce. Jeżeli już jakiekolwiek psy należałoby
            rozmnażać, to jak dla mnie prędzej mieszańce niż rasowe. Pies to
            przyjaciel i towarzysz, a nie maskotka, gadżet do szpanowania.
            • Gość: dsjfkjfr Re: oddasz, jeśli ktoś przyjmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:40
              racja.
              • Gość: do dziwolagów Re: oddasz, jeśli ktoś przyjmie IP: 94.254.246.* 15.07.10, 13:24
                Bezsensu!!! Bierzeta albo nie. Pies tez chce miec potomstwo. Lepsze jest tu
                ogłosić, niz do wora i nad Frybe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka