slawasso 14.11.10, 19:36 Witam udziele korepetycji z excela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: korepetycje excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 21:24 hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: korepetycje excel IP: *.tvgawex.pl 14.11.10, 22:20 teraz to się uśmiałem hehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: korepetycje excel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.10, 14:16 Wielu z was nawet nie wie ile zalet ma ten program. Jakie cuda da się wykonać. Więc nie widzę powodów do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: korepetycje excel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 14:28 całkowicie się zgadzam-szczególnie pomocny w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
slawasso Re: korepetycje excel 15.11.10, 16:43 przede wszystkim pomocny w pracy przyznaje racje mozliwości tego programu są niesamowite jezeli ktos mysli ze napisze 1 i 2 w komórce i przeciagnie do 10 i powie ze swietnie zna excela to bedzie to powód raczej do płaczu niz do smiechu ajezeli chcecie poznac sczątkowe mozliwości programu podeslijcie mi emaila wysle wam plik xls z małą próbką (dla zainteresowanych oczywiscie)a co go korepetycji bardziej nastawiony jestem na naukę dzieci w szkole gimnazjalnej i nawet i średniej jesli ma ktos kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś