Dodaj do ulubionych

Mam ze soba problem

IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.10, 12:31
czuje sie jak smiec niemam zadnej wartosci siebie niemam wsobie wiary niemam zadnego celu w moim zyciu nie ma nic zyje z dnia nadzien liczy sie dlamnie dzis a nie jutro gdzies dawno zboczylem ze swojej drgi i niemoge jej odnalezc jestem sam jak palec nie moge na nikogo liczyc z mojej rodziny wciaga mnie tamta strona ciemnosc mnie pochlania jestem nikim jestem zerem nic mi sie w zyciu nieudaje unikam ludzi zamkna bym sie w domu i pozaslanial okna i posiedzial po ciemku bo wtedy czuje sie dobrze cale zycie mi przelatuje przed oczami niemialem milosci od swoich rodzicow ani do tej pory niemam mieszkalem na ulicy
Obserwuj wątek
    • Gość: prawda omnie Re: Mam ze soba problem IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.10, 12:35
      JESTEM Smieciem JESTEM Zlem JESTEM Z po za marginesu JESTEM Wrakiem JESTEM Nikim
      • Gość: ja Re: Mam ze soba problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:51
        bip.powiat-chelmno.pl/?cid=153
        • Gość: cch Re: Mam ze soba problem IP: 89.231.148.* 26.11.10, 15:05
          Nie jestes sam,mi tez nigdy w zyciu i w milosci nie idzie.Mam 36lat i ciagle porazki za soba,jestem taki ze wszystko psuje.Jak juz mysle ze jest dobrze to wszystko psuje,kazda kobieta z czasem odchodzi ode mnie.Jestem ciagle sam i siedze ciagle w domu.
      • Gość: xxxx Re: Mam ze soba problem IP: *.147.36.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.11.10, 23:09
        zglos sie na kamionke tam dostaniesz fachowej porady nie bedziesz tego zalowal tam nie jeden wyszedl nie z takim problemem powodzenia
    • Gość: optymist Re: Mam ze soba problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 16:02
      To po prostu sie

leczy>>>>.
      • Gość: aga Re: Mam ze soba problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 16:12
        potrzebujesz pomocy psychiatry.
        • Gość: wwl Re: Mam ze soba problem IP: *.tvgawex.pl 26.11.10, 21:27
          urzekła mnie twoja historia
      • Gość: prawda omnie Re: Mam ze soba problem IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.10, 16:42
        to mam sie jebnac na line tez tak sadze
        • Gość: wwl Re: Mam ze soba problem IP: *.tvgawex.pl 26.11.10, 21:28
          popieram
    • Gość: Mati Re: Mam ze soba problem IP: *.spartacus-trading.com 26.11.10, 21:42
      Jest pewne miejsce w sieci, gdzie czas inaczej leci. Mysle ze sie tam odnajdziesz. Zobacz sam:
      i56.tinypic.com/2qsxybr.jpg
      • Gość: Joanna Re: Mam ze soba problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 01:42
        trzymaj się chłopie, nie jesteś sam, też jestem taka, ale mam chłopaka
        to cud, że ze mną jeszcze wytrzymuje , z taką pesymistką
    • Gość: ronin Re: Mam ze soba problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 15:53
      odstaw to świnstwo które bierzesz a przestaniesz łapac doły
    • Gość: mach Re: Mam ze soba problem IP: 87.207.95.* 28.11.10, 09:41
      emo? to by pasowało... przejdzie ci z wiekiem
    • Gość: gość Re: Mam ze soba problem IP: 84.22.56.* 28.11.10, 17:27
      Napisz do przyjaciółki, bo tu współczucia nie znajdziesz.
    • Gość: ret Re: Mam ze soba problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 18:45
      Chcesz wyjść z dołka? Odstaw alkohol, papierosy (ćpanie), zacznij myśleć pozytywnie, weż się do pracy. Zmień otoczenie (może wyjedż). Jak sam nie będziesz chciał, to nikt ci nie pomoże, nie da rady. Nie lituj się na sobą, na pewno w większej części ten stan to twoja wina. Pamiętaj że unieszczęśliwiasz innych, nie rób z siebie męczennika. Życie jest tylko jedno, nie strać go!!!
    • Gość: prawda omnie Re: Mam ze soba problem IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.10, 20:12
      ja nic niebiore niecpam
      • Gość: kto Re: Mam ze soba problem IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 22:17
        wystarczy chciec, w kncu sie uda
      • Gość: holender:) Re: Mam ze soba problem IP: *.tvgawex.pl 16.12.10, 23:34
        ja uważam że jakbyś sobie kilka razy zajarał dobrego zioła i obejrzał przy tym kilka komedii to problemy by tobie przeszły.
        są na świecie w bardziej cywilizowanych niż Polska krajach kliniki w których mary jane leczy umysły zagubione.
        osobiście polecam poszukac takiej lub podziałać coś w tym kierunku samemu :)
    • Gość: prawda omnie Re: Mam ze soba problem IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.10, 22:14
      jedna strona mnie mi potpowiada odbierz sobie zycie a druga mnie mi podpowiada zebym jeszcze troche zaczekal niewiem sam co mam wybrac
      • Gość: cch Re: Mam ze soba problem IP: *.tvgawex.pl 28.11.10, 23:02
        najlepiej by było gdybys zaczał pracowac w jakimś hospicjum albo z chorymi dziećmi w klasztorze bys zobaczył ile te dzieci maja zycia w sobie Wtedy byś zmienił stosunek do siebie A nie warto umierac bo jest tyle osób na świecie którzy sa chorzy a pragną zyć i ciesz a sie kazda chwilą JEDNYM SŁOWEM JA KNIE MOZESZ NIC ZROBIC DLA SIEBI ZRÓB COS DLA INNYCH ;)
        • Gość: wwl Re: Mam ze soba problem IP: *.tvgawex.pl 29.11.10, 18:49
          Pieprznij się na linie i spokój.I potem znów od nowa życie i tak w kółko.Więc nie ma sensu się zabijać.
    • Gość: prawda omnie Re: Mam ze soba problem IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.10, 15:51
      ja sie tylko dusze na tym jebanym swiecie
      • Gość: Dorsey Re: Mam ze soba problem IP: *.spartacus-trading.com 30.11.10, 18:07
        Ile masz lat?
    • Gość: prawda o mnie Re: Mam ze soba problem IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.10, 22:31
      ah nie chcesz wiedziec kim jestem pewnie sie domyslasz
    • Gość: chełminiak Re: Mam ze soba problem IP: 89.231.150.* 04.12.10, 23:36
      A może masz ochote pobiegac, ja biegam dwa razy w tygodniu i musze powiedziec, że zmienia się moje podejście do życia, jest zdecydowanie bardziej pozytywnie.....moje gg12086103
      • Gość: PRAWDA OMNIE Re: Mam ze soba problem IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.10, 18:36
        NIE DZIEKUJE NIE POBIEGAM BO MIESZKAM ZA GRANICA
    • Gość: asd Re: Mam ze soba problem IP: 83.238.156.* 23.03.11, 19:47
      das
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka