Dodaj do ulubionych

Chełmno miasto Plotki

IP: *.tvgawex.pl 03.01.11, 21:34
Zauwżyliscie,że kazdy tutaj o każdym wie najlepiej. Te wszystkie patologie interesują się życiem innych
Obserwuj wątek
    • Gość: afw Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.tvgawex.pl 03.01.11, 21:53
      Dokładnie.Każdy interesuje się innymi a nie sobą. Co kogo obchodzą czyjeś sprawy,wygląd itp ;/
    • Gość: Antyplotkarz Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 06:26
      To miasto jest paskudne.Zawiśc,zawiść i jeszcze raz zawiść tu panuje.
      • Gość: gosc Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.chelmno.mm.pl 18.02.11, 20:58
        Dokładnie!! Co kogo obchodzi jak kto zyje,jak sie ubiera i jak wyglada??
        Gowno to powinno was interesowac kazdy ma swoje zycie i niech kazdy zajmnie sie własnym zyciem:/
        Zamiast Miasta Zakochanych powinno byc To Miasto Plotkarzy nie wiedza,a gadaja bzduru Kretyniiii://
        ELo.
    • Gość: obgadana Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.devs.futuro.pl 18.02.11, 21:31
      Ha wiem jak coś o tym nie raz mnie dotknęła plotka doszło do tego że musiałam wywieść naszą kotkę do znajomych bo za głośno miałczała i sąsiadce przeszkadzała...sama ma też i kota i psa...a to był początek he he teraz gada ze młodzi na wynajem to samobójstwo dla tego mieszkania,wiem że teraz innym tez dokucza ale nic nie można zrobić bo to takie stare g....e babsko itd,itp.....ale na szczęście to nie jest nasza właścicielka:))
    • Gość: anty Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.centertel.pl 18.02.11, 21:50
      A najgorsze,ze ludzie na stanowiskach sa wiodący w tej dziedzinie.
      • Gość: zorro Re: Chełmno miasto Plotki IP: 109.79.198.* 19.02.11, 06:09
        JO .. JO..
        • Gość: Gość Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.tvgawex.pl 19.02.11, 07:37
          Dziadostwo a nie miasto zakochanych.
    • Gość: dsa Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 17:21
      Upadek miasta Chełmna zaczął się od jego powstania. Ale na Prawie Chełmińskim pobudowano m.in. Toruń, Kraków no i Warszawkę.
      • Gość: gosc Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 19:26
        mieszkam w cch od 2 lat powiem tak
        miasto spoko ale ludzie katastrofa nie bede wiecej mowil wszyscy normalni wiedza jak jest
        • Gość: trh Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.tvgawex.pl 28.03.11, 20:09
          Wiktoria Buza = plotka
          • Gość: re Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.tvgawex.pl 29.03.11, 12:37
            nikt Was nie przebije forumowi mistrzowie ....
    • Gość: zyta Re: Chełmno miasto Plotki IP: 89.231.151.* 29.03.11, 12:41
      a tu piosenka o chełmnie w wykonaniu chełmińskiej grupy : www.youtube.com/watch?v=gBxc9rtIF6s&feature=related
    • Gość: rozczarowany Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.tvgawex.pl 16.04.11, 12:04
      Miasto plotek, kłamstw i sensacji. Fuj
      • Gość: KK Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.tvgawex.pl 16.04.11, 18:25
        Zgadzam się
        • Gość: plotka Re: Chełmno miasto Plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 13:29
          to dzieki mnie "plotce" egzystuje 70 % mieszkancow :D malutcy gnusniejecie we wlasnych lub wynajetych "M" pijecie ( w zaleznosci od statusu) whisky,finlandie,piwsko lub tanie wino i narzekacie na zycie. Kompletnie nie intersuje was wlasne zycie bo jest nudne jak psi czlon ! Za to rownie nudne zycie "kowalskiego" juz jest ciekawe :) Chocby nie wiem jakim byl dla was przyjacielem juz zacieracie rece ze jemu sie noga powinela, ze ma gorzej, ze Kowalska nie zaliczyla roku a Kowalskiemu porysowali auto, usmiechacie sie ze kowalski stracil prawko a zazdroscie Kowalskiej ze to na co ciezko pracujecie jej przychodzi na pstrykniecie palce... ale nie przychodzi do waszych glow swiadomosc ze zaczynacie zyc zyciem innych. Jak kobieta ubierze nowa sukienke to musiala byc na kurestwie a jak facet ogoli sie 2 razy dziennie to ma kochanke :D
          jak ktos zmlamie noge to sie cieszycie ze wam sie to nie przytrafilo, ale jak dostanie 5000 odszkodowania to juz zakladacie ze symulowal i wyludzil pieniadze ....mozna tak przytaczac przyklady w nieskonczonosc. Tak jak ktos wspomnial ja Plotka jestem wsrod was od bezrobotnych po tych u szczytu statusu i miewam sie dobrze :) wszak dzieki wam egzystuje
          • Gość: gość Re: Chełmno miasto Plotki IP: 31.63.110.* 19.04.11, 18:59
            Macie rację ale to nie tylko w Chełmnie tak jest,jestem z Unisławia,tu byście dopiero zobaczyli jak inni żyją życiem sąsiadów.Przyjedziesz z marketu to ci w bagażnik zaglądają co takiego tam masz a jak nie dowiedzą się wszystkiego to sie dziecka wypytają na dworze ,gdzie tatuś pracuję a mama co robi i kto wczoraj u was był,normalnie koszmar no ale cóż jak ktoś nigdy nie pracował tylko pół życia moje sąsiadki pod blokiem przesiedziały to wydaje sie im interesująca bo całe życie na 3 zmiany pracowałam i stać mnie na trochę wiecej ,ale też mnie to strasznie wkurza .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka