Dodaj do ulubionych

Kosciół w Lisewie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 20:13
Mam pytanie dlaczego w lisewie nie ma żadnego organisty na stałe zatrudnionego zdarza się że niedzielna msza święta nie ma oprawy muzycznej. Coś chyba nie tak z tym proboszczem. Jacy organisci byli wszyscy zli.
Obserwuj wątek
    • Gość: lisewiak Re: Kosciół w Lisewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 08:29
      ciężko po prostu znaleść organistę w tych czsach, jeszcze w takim małym Lisewie to juz całkiem więc nie ma się co dziwić że nie raz nie ma, ja jestem co tydzień w kościele i zawsze kob ieta gra na organach i to całkiem fajnie. pozdro
      • Gość: adam Re: Kosciół w Lisewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 08:37
        z tegoco mi wiadomo jest mieskanie czy organista musi byc z lisewa?? po drugie nie parawda wczoraj nie było
    • Gość: xXx Re: Kosciół w Lisewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:44
      Myślę że proboszczowi nikt nie dogodzi. Każdy organista mu nie odpowiada. Mimo, że ładnie spiewa i ciekawie prowadzi msze. Musimy się zająć tą sprawą .!
    • Gość: michalina Re: Kosciół w Lisewie IP: *.awacom.net 27.07.17, 13:51
      bród smród i lenistwo od strony ks.GERARDA G. 28LAT PRACOWAŁ NA PARAFII W LISEWIE ALE NIC NIE ROBIŁ Z KOŚCIOŁEM ZAPUSZCZONY ORAZ PLEBANIA AŻ ŚMIERDZI STĘCHLIZNĄ W KANCELARII BRAK GODZIN URZĘDOWANIA ORDYNARNY DO DZIECI KOMUNIJNYCH ON NIE MOŻE BYĆ W TEJ PARAFII FURAMI SIĘ WOŻĄ WIADOMO Z CZEGO SZŁY PIENIĄDZE Z TACY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka