Gość: ko IP: 89.231.149.* 20.01.11, 17:10 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110118/INNEMIASTA03/483018417 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Natalia w X Factory IP: *.play-internet.pl 20.01.11, 17:37 odezwij się czy się dostałaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 20.01.11, 17:45 Trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf.... Re: Natalia w X Factory IP: 188.46.123.* 20.01.11, 18:35 Bez urazy ale słysząc cie na karaoke z wielkim smutkiem gdzie tam nie masz najmniejszej szansy nawet wydaje mi się na wemitowanie sesji w TV ! Ale próbuj czemu pewnie tylko może gdzieś na początek jakieś żałobne przy pochówku ITP!!!!!!!!! POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 20.01.11, 19:10 a ja tam trzymam kciuki wiem jak natakia spiewała w szkole za czasów jak chodziłem do zs2 ma dziewczyna power dobrze że własnie tam sie zgłosiła ja proponowałbym jeszcze aby wzięła udział w kolejnej edycji mam talent NATALIA TAK 3MAJ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 20.01.11, 19:50 Słyszałam ją na karaoke dziewczyna ma głos jak dzwon śpiewa ślicznie aż dech zapiera.Trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Natalia w X Factory IP: *.chelmno.mm.pl 20.01.11, 20:08 Natalka nawet jak się nie dostanie to wiem że jest niesamowitą osobowością :) SUPER CZŁOWIEK, ale kciuki trzymam bo wiem że ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Natalia w X Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 09:01 Nie wiem czy nie za szybko ten artykuł. Może warto pokazać, że coś się robi, aby się wypromować. Jednak, ja bym pisał artykuł dopiero po zakwalifikowaniu się tej dziewczyny do X Factor. Szkoda, że nie mogę usłyszeć jej nagrań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Natalia w X Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 19:41 Natalia slicznie spiewa, dobrze ze cieszy sie z zycia, niech dziewczyna wie ze ludzie ją uwielbiaja. Trzymamy kciuki za Natalke¡! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Natalia w X Factory IP: *.103.kt.cust.t-mobile.co.uk 24.01.11, 20:48 Aaaa teraz to wiem ktora to,to ta co na miescie najwieksza siare robi,glos ma jakby od przedszkola wóde walila. Kiedys bylem w Tesco na jednym koncu a ona z brygada na drugim koncu,nikogo wczesniej nie slyszalem zeby tak darl morde w sklepie,siara ze nie wiem. Powodzenia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Natalia w X Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 22:51 Zycie nalezy do odwaznych a nie do smutasow. Natalia ma taki charakter i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksja Re: Natalia w X Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 13:42 i co wie ktoś czy przeszła dalej? podobno są już wyniki... i dalsze kastingi następny etap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Natalia w X Factory IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 15:06 a to nie jest tak że staje się od razu przed Kubą Wojewódzkim i 2 innymi jurorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhaos Re: Natalia w X Factory IP: 78.146.238.* 25.01.11, 22:15 powodzenia dla Natalii, co prawda nie znam ale ale słyszalam, trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 26.01.11, 21:37 Jak zacznie sie popisywac i zgrywac 'zwariowana' to ja wezma. Bedziemy mieli Chelminska Jole Rutowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.149.* 28.01.11, 14:03 Nie znam osobiście tej dziewczyny ale z widzenia TAK!!! Więc oprócz dostania do programu życze jej żeby nauczyła się trochę kultury.Jej zachowanie na mieście jest bulwersujące. Zachowuje się jakby była wypuszczona z klatki z ZOO. Jeżeli w programie będzie zachowywała się tak samo to tylko przyniesie wstyd naszemu miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 28.01.11, 19:33 Ona w ten sposób leczy kompleksy. Kiedyś w magmie widziałem,jak stawia się do ochroniarza,prawda jest taka,że kiedyś trafi na kogoś ,dla kogo jej głupota nie bezie taryfą ulgową i dostanie po pysku... Wstyd jest za nią naszemu miastu, a ta próżna osoba je reprezentuje Co lesze nawet w bydgoszczy ja znają jako tą,która "drze mordę w autobusie" Jola rutowicz jaka jest taka jest,ale czasem zdarzy jej się coś mądrego powiedzieć , w przypadku natalii jedyną mądrą decyzją będzie gto jak się zamknie i przestanie debilke strugać ku refleksji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Antoni Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 28.01.11, 19:39 BRAWO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: Natalia w X Factory IP: *.chelmno.mm.pl 28.01.11, 22:16 jesteście lezcze i pederaści. Zamknąć ten temat bo jak widać nie wszyscy są w pełni sprawni intelektualnie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Natalia w X Factory IP: *.chelmno.mm.pl 29.01.11, 09:23 Obywatelka Natalia chyba się nie dostała. Na początku jak to ona krzykliwe zawiadamia że jedzie daje wywiady a że się nie dostała to już nic nie mówi. Coś jej ta opryskliwość złagodniała. Niestety ale zgadzam się z wypowiedzią że tylko wstyd przynosi bo jak na osobę w takim wieku nie potrafi się zachować przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKS Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.149.* 30.01.11, 23:17 Popieram. I choć to przykre to bardzo się cieszę że się nie dostała. Nie wyobrażam sobie jakby się zachowywała gdyby jej jeszcze woda sodowa do głowy udeżyła. To byłaby najgorsza reklama naszego miasta. Już wle Miecia z Jakiej to melodii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Natalia w X Factory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:16 Proponuje aby każdy patrzyła na siebie !! Bo pisać na forum anonimowa kazdy potrafii!! Ludzie sie zmieniają i patrzy się na teraźniejszość a nie na przeszłość!! NIe wydaje mi sie aby ktoś mnie pamiętał z autobusu bo do bydgoszczy autobusem nie jeżdzę !! więc komuś sie tu odpowiedź nie powiodła!! NIe złagodniałam bo się nie dostałam tylko uznałam to za stosowne!! Ogłaszam więc że sie do programu nie dostałam !! Bo chyba na to wszyscy tu czekacie !! Ale nie żałuję bo to była wspaniała przygoda. Nie dostałam się i sie tego nie wstydze, bo widac mało jest odwaznych ludzi skoro nie ma komu reprezentowac tego miasta w tego typu castingach. Do gazety tez nie latam bo nie widze takiej potrzeby skoro chcei wywiad to go dostali. Jak ktos zazdrości to niech wymysli cos ciekawego i też będzie na czołówce w gazecie. No i widać trzeba byc chyba wyjątkowym skoro z tylu tysięcy ludzi w naszym mieście znaleźliście sobie mnie jako temat hehe nie rusza mnie to kto mnie zna wie jaka jestem naprawde. NIE OCENIAJCIE LUDZI PO WYGLĄDZIE TYLKO STARAJCIE SIE ICH POZNAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karĆmistrz Re: Natalia w X Factory IP: 83.238.157.* 31.01.11, 12:24 co nie zmienia faktu, że śpiewać i tak nie umiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karćmistrz Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 31.01.11, 23:41 kłamiesz!! w bydgoszczy studiujesz i podmiejskimi jezdzisz!! druga sprawa do gazety nie latasz bo nie widzialam tekiego meteorytu który by latał do tego twoja przyjaciolka robi w pomorskiej wiec bajki zostaw dla siebie. nikt cie po wygladzie nie ocenia poznac cie nie trzeba bo kazdy cie zna ,i wie ze masz pusto pod kopula, jola rutowicz dostala ferrari bo jest glupia ale mozna sie posmiac z niej i wyglada malowiele TY jestes glupia,nie wygladasz i na twoja glupote nawet lizaka ci nie ma co dawac a co dopero ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Natalia w X Factory IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 13:38 moim zdaniem powinnaś jeszcze raz spróbowac, może w innym programie o teej tematyce. Tylko błagam nie śpiewaj "dziwny jest ten świat" "gdzie ci mężczyźni" "fallin" ani żadnej piosenki whitney houston :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosm Re: Natalia w X Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 00:53 Jak mozecie ją tak oceniac? Niektorzy potrafia skrzywdzic. Jesli niby ona nie umie spiewac to ciekawe jakie glosy maja tu komentujace osoby. Natalia jest po prostu odwazna ale przy tym wesola, jakby dostala sie byloby super. Chodzilam z nia rok do szkoly i choc nigdy jej nie poznalam osobiscie,to kazdy wiedzial kto to Kokosówa i jak pieknie spiewa. Oceniac jest latwo gdy sie komus zazdrosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 01.02.11, 01:08 Dajcie jej spokój .... Natalia choć Ci nie wyszło to i tak gratuluje... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: Natalia w X Factory IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 13:02 nie rozumiem czego mozna w jej przypadku zazdroscic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 04.02.11, 16:19 gdzie Ci mezczyzni prawdziwi tacy orły sokoły KOKOSY!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 04.02.11, 19:34 Z tego co mi wiadomo na temat osób reprezentujących nasze miasto to takie by się znalazły. Przykładem może być Agnieszka Kućmierz która wzięła udział w Szansie na sukces i druga osoba o której słyszałam to Ferid który zrobił kilka nagrań m.in z Katarzyną Skrzynecką i oni jakoś się nie popisywali publicznie w Chełmnie i jego okolicach. Pozdrawiam mieszkańców Miasta Chełmna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: Natalia w X Factory IP: *.devs.futuro.pl 21.02.11, 21:42 ty kaćmistrz obojniaku pie...ny z h...em i cycami spójrz na siebie cioto pie...na a potem pisz na innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Natalia w X Factory IP: *.devs.futuro.pl 21.02.11, 21:45 i odpie...c mi sie od natalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykokosowa Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 22.02.11, 00:10 Niech zwola swoje prostackie, zaklamane towarzystwo i wspolnie wyjada stad na Madagaskar. Wstyd !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błahaha Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.149.* 22.02.11, 14:46 jo kokos i całe colegium cantorum z tym tam dyrygentem "meżczyzną" z uszkodzonym dzieciństwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nehrebecki Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 24.02.11, 13:18 zal mi kobiety, widziałem jak spiewa pare razy na karaoke- ciagle to samo a arogancja leczy kompleksy otyłosci czy wygladu no nie wim, szkoda dziewczyny szkoda naprawde a taki dobry z niego chłopak byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.150.* 24.02.11, 18:40 Ludzie , Wy macie kompletnie pod sufitem . Jesteście nie poważni ! Czytając Wasze opinie , człowiek ma ochotę wynieść się naprawdę na Madagaskar! Jak można być tak okrutnym , zawistnym ... Wjeżdżacie na wszystko na charakter, wygląd i zdolności ... Nie wiem dlaczego tak wielka antypatią darzycie tą osobę , sprawiając jej tyle przykrości . Mam nadzieję , że nie ruszają Jej Wasze teksty ... Nie znam jej dobrze , miałam okazję nie raz rozmawiać z Natalią , ale nie trzymamy się razem czy coś w tym stylu i mimo to , że mam taką osobowość "postrzeloną" nie uważam , by było to złe ! Może czasami przegina, ale to tylko i wyłącznie jej sprawa...skoro ma się takich ludzi jak ona tak obrażać i szydzić to nie wiem jak powinno traktować się takie : ŚWINIE! jak Wy! Co nie robią nic tylko oceniają ... to obrzydliwe. Każdy ma swoje zdanie i na temat jej zdolności może mieć inne, jednym podoba się to drugim tamto . Tak to już jest ! Mi osobiście , bardzo podoba się głos Natalii i uważam,że ma Wielki talent dziewczyna. Jak śpiewa , przechodzą mi ciarki! Uwielbiam ją słuchać chodzby właśnie w takich wykonaniach jak : Dziwny jest ten świat bądź Gdzie Ci mężczyźni ! Ma dziewczyna Powera! Śpiewa... bo robi po prostu to co lubi! ...Wy doczepicie się wszystkiego! ... Nie powinniście czepiać się kogoś wyglądu! Ciekawe jak Wy wyglądacie ... ten wątek powinień być usunięty , przede wszystkim przez te wszystkie obrażające teksty , który kierujecie ku jej osoby! Przykre , że istnieją tacy ludzie jak Wy! Uważacie , że to fair ? Dziewczyna jest jeszcze młoda , niech szaleję i się zachowuję jak jej się podoba! To ona odpowiada za swoje zachowanie! I ma bardzo wesołe usposobienie! Tylko Wariaci są coś w życiu Warci i do odważnych świat należy ! Życie jest po to by wykorzystać je pełna parą i nie brać wszystkiego na poważnie i pozwolić sobie czasem na trochę spontaniczności i szaleństwa! Wy najwidoczniej jesteście mega sztywniakami co na dodatek nie potrafia nic innego jak ubniżać innym i wytykać im wady! Świat nie jest dla takich jak Wy! To Wy uciekajcie stąd na Madagaskar bądz na inną planete i stwórzcie tam swój własny świat nudnych snobów! na dodatek bardzo aroganckich i wulgarnych ! .. Którzy potrafią tylko upokarzać innym ! I wytykać innym błędy ... ! Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi ! .. Dlaczego wokół Nas tyle nienawiści i zawiści ... :(~To przykre! ...Skasujcie ten wątek! bo ile można kogoś obrażać ! do licha! opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 25.02.11, 14:20 cmoknij mnie w pompke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 25.02.11, 16:19 Przestancie!! Ona z takim wygladem sie do telewizji nie nadaje ! W kadr by sie nie zmiescila xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Natalia w X Factory IP: *.tvgawex.pl 25.02.11, 19:35 spójrzcie w lustra pasztety jak wy wyglądacie zazdrosc wam dupska sciska wy wieśniaki ze ktos próbuje się wybić z tej chełmińskiej wioski nie dziwie się ze większosc ucieka z tego miasta zostaja tylko takie buraki co tylko potrafia siedziec z dupskiem przy komputerze i krytykowac i obrazac innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.150.* 27.02.11, 17:07 Popieram powyższą opinie autora->....! Żal Was ludzie! ;/ Poziom równy Zeru! A nawet i mniej ... Banda zazdrośników i zawistnych ludzi! Bo co bo nie ma czego zazdrościć tak ? hahaha Jasne! żal Wam dupska ściska! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natxxxxx Re: Natalia w X Factory IP: *.play-internet.pl 01.03.11, 14:53 Dobrzeeeeee ha ha...swiniaki trzeba tepic:)a ci co ja tak bronia niech dowiedza sie ile ona krzywdy innym narobila...hamski prosiak...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.150.* 02.03.11, 16:10 A mimo wszystko , czy uważasz , że Ty nie wyrządzasz komuś krzywdy nazywając kogoś w tak obraźliwy sposób. To chyba świadczy o Twoim znaczącym niskim poziomie! ... I najwidoczniej skoro uważasz, że jest taka zła i chamska ! to Ty jesteś taka sama ! Więc nie rozumiem mieć pretensji do kogoś, kto jak wynika z powyższej wypowiedzi jest taki sam jak Ty! I troszkę popracuj nad ortografią ! używając wulgaryzmów najpierw należałoby zasięgnąć po słownik ortografii ! Zresztą pewnie nawet nie wiesz co znaczą nie które słowa , którymi operujesz, zatem nie warto używać słów , których nie zna się znaczenia :) Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgh Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.151.* 28.02.11, 13:41 mam pytanie czy ktos nagrywa w CCh kryminalny Rap ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.150.* 06.03.11, 22:13 Kolejna żenująca odpowiedź! Ktoś , zapytał ... A od razu musi być opryskliwa odpowiedź na żenująco niskim poziomie. Nic tylko ,załamują się ręce nad takim społeczeństwem ... Ludzie opanujcie się! Nie umiecie nawet normalnie odpowiadać... jeśli nie ma cie o czymś zielonego pojęcia , to milczcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu Re: Natalia w X Factory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 19:46 dajcie żyć!może i głos ma ładny ale troche kultury to magła by sie najpierw nauczyć,jest nie miła i opryskliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.150.* 10.03.11, 22:58 a większość forumowiczów tu jaka jest niby miła i nie opryskliwa? Jeszcze gorsi są tu , ludzie pełni zawiści ! I te żenujące komentarze na poziomie zero! Ludzie trochę klasy! ...Jeśli ktoś jest niemiły i opryskliwy to wy musicie z podwojoną siłą być tacy ... Chamstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Natalia w X Factory IP: 83.238.156.* 11.03.11, 13:57 nie dość ze szczeka jak pies to jeszcze jebie od niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasasasa Re: Natalia w X Factory IP: 89.231.149.* 11.03.11, 20:08 dupa jej zakisła;D Odpowiedz Link Zgłoś