Gość: bombelek IP: *.chelmno.mm.pl 06.02.11, 21:03 gdzie dobrze ścinaja i tanio? interesuje mnie to żeby młodzieżowo ścieli mi włosy a nia jak dla starszej pani :) czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 07.02.11, 13:06 prosze wyrażcie swoja opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 07.02.11, 18:06 Zdecydowanie nie polecam Olivi:/ Panie totalnie niekompetentne( jedna z nich obcięła mi końcówki włosów z połowy głowy) teraz mnie to po prostu bawi ;p co nie zmienia faktu iż więcej tam nie pójdę;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: fryzjer IP: *.tvgawex.pl 07.02.11, 19:45 donatella ale tanio tzn ile 10zł?? jak tak to nie idż tam szkoda twoich butów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 07.02.11, 20:24 cena nie gra roli chce wiedziec gdzie dobrze scinaja i mniejwiecej jakie ceny sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 22:32 Ostatni zakład na Wodnej w strone biblioteki miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombelek Re: fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 10.02.11, 14:48 dzieki za opinie :) poszłam na styczniową koło podstawówki nr 2 i jestem bardzo zadowolona :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: fryzjer IP: 89.231.150.* 10.02.11, 21:40 Co, w interesie zastój to wrzutka bzdurnego postu - średnio, raz na dwa miesiące- przyłożyć konkurencji, zaoferować swój zakład, najczęściej Donatellę ... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 23:29 jak moze byc zastój w interesie skoro nie można się do nich dostać, bo terminy zarezerwowane na 3 miesiące przed??? Zal Wam tyłek ... bo pewnie nie macie klientów i jak chwali się naprawdę dobry zakład, to się wściekacie! Przykre! Donatella polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: fryzjer IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 09:40 to idż drogi Łysy i sprobuj się zapisać do donatelli np. na przyszły miesiąc - POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombelek Re: fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.11, 21:52 nie chodziło o to by kogoś wyrózżnic... chciałam sie ściać na moja rocznice z facetem i zalezało mi żeby mnie dobrze ścieli a nie zrypali włosy... sory post może faktycznie głupi ale chciałam znac opinie bo żadko kiedy ścinam włosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombek Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.11, 09:56 A mnie Donatella to sie bimba wiecie gdzie Odpowiedz Link Zgłoś