IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 09:59
jak od grzybic klime lub gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: klima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 10:32
      jedz do kijewa szlacheckiego STANISZEWSKI- auto klima.
      • Gość: malinka Re: klima IP: 89.231.149.* 11.05.11, 13:46
        Polecam SELCO w Morsku :) najlepsi są :) zaplacisz wiecej niz na miejscu u Jozka czy Staszka ale gwarantowane zadowolenie ;)
    • Gość: asap Re: klima IP: *.tvgawex.pl 11.05.11, 21:59
      Idziesz do sklepu motoryzacyjnego, kupuijesz preparat do odgrzybiania klimy w sprayu. Sprzedawca ci doradzi, cena ok 30-50zł. RObisz diokładnie to co masz napisane w instrukcji obsługi preparatu .
      DO tego KONIECZNIE kupujesz nowy filtr przeciwpyłkowy do twojego auta i wymieniasz ze starego na nowy. Filtr ceny roznie 30-70zł.
      Za stowke zrobisz to sam.
      Nie ma sensu jezdzic do serwisu klimy, tam sie jezdzi tylko po to aby uzupelnic ewentualnie poziom freonu w instalacji co sie robi raz na 2-3 lata jesli ci sie klima nie wlacza albo jest niski poziom.
      • Gość: SE Re: klima IP: *.kpsi.pl 12.05.11, 12:30
        jak ci sie klima nie włączy to z reguły jest za późno na napełnianie... raczej trzeb audac sie do warsztatu... a naprawa jest nieporównywalnei droższa w stosunku do przęglądu raz na rok... ten spray nadaje sie raczej do popsikania w toalecie, moze usunie brzydkie zapachy.. poczytaj w google, działa tylko z wierzchu... odgrzybianie wygląda troszke inaczej, wierz mi bo robiłem. przegląd powinno robić co sie co rok.... do tego wymiana filtra kabinowego. piszesz ze wyszło cie 100zł .... tak sie składa ze mnie tez wyszło 100 zł... w Kijewie, wymiana czynnika chłodzącego (ma on także własciwości smarujące , co jest szczególnie istotne) + odgrzybianie + wymiana filtra kabinowego (kupiłem wczesniej na allegro)
        całkiem profesjonalny warsztat... w selco jak dzwoiłem podano mi cene za samo odgrzybianie 100 zł... + reszta osobno więc podziękowałem i pojechałem do Kijewa
        jestem bardzo zadowolny. umawiasz sie na godzine wiec nie czekasz na miejscu, do tego pasuje mu każda godzina.
        • Gość: polo Re: klima IP: 89.231.148.* 12.05.11, 17:14
          koledzy kierowcy mam pytanko-moja kilima dobrze chłodz ale głośno pracuje i znacznie osłabia samochód gdy tylko wyłączę klime wyrażnie wzrasta moc-silnik 1.4
          • Gość: xxx Re: klima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 18:57
            to jedz do kijewa szlacheckiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka