Dodaj do ulubionych

FAbryka Bitów zamiast troji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:29
W miejsce troji fabryka bitów plakat na www.chelmnogra.pl
rezydenci Mikky i Pablow i znów disco wiocha i inne klimaty zawitają w tym klubie,
znowu w chełmnie nie będzie miejsca z prawdziwą muzyką klubową house, techno itp.
Tylko seksulane itp...... szkoda i Diabllo na otwarciu już kiedyś był w chełmnie w troji z tego co pamietam i szału nie zrobił
Obserwuj wątek
    • Gość: Fanka Re: FAbryka Bitów zamiast troji IP: *.tvgawex.pl 28.10.11, 21:29
      No i to jest racja ! Tam nigdy nie było prawdziwej muzyki klubowej tylko
      stare utwory albo takie co się nadawają do remizy i oni robią wioche
      i sie dziwią ze malo ludzi i nie ma tam wcale miłej atmosfery.

Taka muza jest dobra !
      www5.zippyshare.com/v/54772153/file.html
      P.S I to jest z kolesia z Chełmna !
      • Gość: hahaha Re: FAbryka Bitów zamiast troji IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 14:21
        O MÓJ BOŻE!!! Widac że fanka bardziej angażuje sie w chodzenie na "dyski" zamiast uczyc się polskiego języka!!!
        Nadają jak już, po drugie jacy oni? oni czyli te kawałki co się "nadawają" do remizy???
        Miłą atmosferę mogą stworzyc ludzie przychodzący na imprezę (m.in. Ty Fanko), ich jest zdecydowana większośc niż dj czy pracowników danej dyskoteki. W p.s. napisałaś że kawałek jest Z kolesia!?
        Myślałam że do robienia muzy wystarczą instrumenty muzyczne i komputer.
    • Gość: Robson FAbryka Bitów zamiast troji IP: *.tvk.torun.pl 29.10.11, 11:26
      Zawsze sie znajdzie ktos komu cos nie bedzie pasowalo! Ciekawe gdzie Ty kolego techno dzis posluchasz na imprezie!?
      • Gość: Ja Re: FAbryka Bitów zamiast troji IP: *.tvgawex.pl 29.10.11, 13:50
        Robson widzę że nie wiesz co się dzieje na klubowej scenie
        i właśnie takich ludzi mamy w Chełmnie ! wiec się nie dziwcie ze nie przychodzimy
        do klubu w Chełmnie jak my chcemy muzykę klubowa musimy jechać do innego miasta
    • Gość: ZZ Re: FAbryka Bitów zamiast troji IP: *.tvgawex.pl 14.11.11, 17:15
      ''Fanka'' Dobra muza w linku.
      Fabryce DJ dobrze gra ale sądzę tak jak inni że muzyka klubowa by sie przydała
      no i np w piątki więc szefie jak to czytasz to pomyśl nad tym !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka