Dodaj do ulubionych

Fabryka Bitów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 21:43
wie ktoś może czy w Fabryce trzeba pokazywać dowody?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 12.11.11, 22:44
      Nie trzeba.Chyba,że wyglądasz bardzo młodo.
    • Gość: aga Re: Fabryka Bitów IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 11:46
      a wstęp jest płatny? czynne w pt i sobotę?
      • Gość: magda Re: Fabryka Bitów IP: *.180.200.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.11, 21:58
        ja tam tez byłam a nie jestem tutejsza co prawda nie byliśmy długo ze znajomymi ale dziewczyna serio fajna, uroda extra zazdroszczę figura fajna i do tego świetnie tańczy,moi znajomi byli zachwyceni zreszta ja sama jako kobieta zazdroszczę .niech każdy spojrzy na siebie to lasce będzie zazdrościć ,a jest czego.no ale oczywiście widziałam też zachowanie innych dziewczyn i tragedia z zazdrości by oczy wyłupały słyszałam nawet kilka obelg w wc-i gdzie kultura??????dziewczyny każda jest jaka jest dajcie spokój czy na prawdę w chełmnie laski nie posiadają ambicji i honoru???
        • Gość: AREK Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 16.11.11, 18:41
          MOZE TROCHE JASNIEJ O TEJ PIEKNOSCI bo widze ze slynna jest ta kobieta kot
    • Gość: TOMEK Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 13.11.11, 12:53
      super dyskoteka zachecam wszystkich a tam cudna jedyna kobieta opinia ta nie tylko moja kobieta kot
      • Gość: :/ Re: Fabryka Bitów IP: 89.231.149.* 13.11.11, 17:48
        mam nadzieje ze tak!!!!!!!!!!! a ta kobieta kot to chyba jakis sposob na reklame...? bylam tam wczoraj i nikogo takiego cudnego nie widzialam. jedna laska sie wyginala przy dju ale do cudnej to dluga droga przed nia jesli to ma byc ten kot hihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: axna Re: Fabryka Bitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 21:59
          Wiele dziewczyn tańczyło przy dju xD a poza tym o to chodzilo bo byly konkurencje :)
          • Gość: magda Re: Fabryka Bitów IP: *.180.200.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.11, 22:05
            zgadzam się z tobą jedna konkretna;)po za tym wszystkie kobiety to laski
        • Gość: TOMEK Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 16.11.11, 18:43
          kolezanko wiemy o kim mowa ale ta kobieta kot stroj zmienila chyba zbyt slynna byla a ta przy dj to nie ta nie nie
    • Gość: aga Re: Fabryka Bitów IP: *.centertel.pl 13.11.11, 18:04
      A moze to Sisi Kecz?
      • Gość: Szczupak Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 13.11.11, 22:36
        Wczoraj byłem w Fabryce i wiem już o którą chodzi kobietę ''KOT'' i ja twierdzę że jest ona zwykłą normalną kobietą która z dziewczyn chełmińskich się nie wyróżnia i nie zdziwię się że tu też się ona sama opisuję , współczuję bujnej wyobraźni .
        • Gość: piotr [...] IP: *.tvgawex.pl 14.11.11, 09:54
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: fabryka bitóffffff Re: Fabryka Bitów IP: 89.231.149.* 14.11.11, 13:39
            nie, przy dju krecila! sie wciaz jedna i ta sama laska, a nie wiele jak piszesz, (owszem inne tez ale ta natretnie) nie wiem czy sie puszcza z malolatami czy nie, daj jej Boze jesli lubi, ale robic reklame klubu czyms takim to PRZESADA! Fabryka Bitow ma mozliwosc sie rozkrecic jako fajne miejsce, ale zmiana wystroju!, podesty-super sprawa, tyle, ze dajcie tam jakies swiatelka czy cos, bo mozna sie zabic! Grzejniki byly owszem i chwala wlascicielowi za troskę, ale bylo zimno i nie ma dyskusji, to bylo za malo. Watek jest po to, aby sie anonimowo wypowiadac, ktos puscil temat o tzw.KOBIECIE KOT (HIHI) i kto ma chec niech sie wypowie, a co! magda nikt nie rzuca nazwisk, a tą kobietą mogla byc kazda, wiec czym sie tak stresowac?! Forum jest po to, aby wyrazac opinie...;) pozdro
            • Gość: klubowiczka Re: Fabryka Bitów IP: 89.231.149.* 14.11.11, 15:30
              Byłam tam już dwa razy z grupką przyjaciół :) wybawiliśmy się niesamowicie :)
              Uważam , że dowody powinny być sprawdzane , żeby się jakaś "dzieciarnia-gó...arnia" nie zleciała ! Mam nadzieje że Fabryka się rozwinie ^^
              dwa zastrzeżenia moje to takie, że niestety było zimno i dj często powtarza piosenki
              ale i tak daje czadu ;)
              Polecam Fabrykę Bitów - Dobrych Bitów
            • Gość: kamila Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 16.11.11, 19:00
              witaj kolezanko zgadzam sie jednak a moze twierdzenie kto w czarnym to kobieta kot co...hehe glupota jakas sa ladne laski ale nie kazda ma pomysl na ubior tak sobie czytam ale w chelmnie to wiekszosc ma z gawexu wiec kto wie kto pisze nikt hmm pozdrawiam
        • Gość: TOMEK Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 16.11.11, 18:45
          podaj jej nick
        • Gość: TOMEK Re: Fabryka Bitów IP: *.tvgawex.pl 16.11.11, 19:13
          spox sprawdzaja dowody bo nikt nie odp
          • Gość: lola Re: Fabryka Bitów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.12, 23:18
            A wie ktos moze czy nie potrzebuja tam kelnerki albo sprzataczki? ;) jak tak to dajcie namiary do szefa ;)
    • Gość: arek Fabryka Bitów IP: *.tvk.torun.pl 20.01.12, 12:58
      w piątki nie ale w soboty raczej tak
    • Gość: xxxpxx Re: Fabryka Bitów IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 14:22
      nie , nie trzeba ;) małolatów wpuszcaja.miedzy innymi galerianki chełmińskie
      • Gość: nono Re: Fabryka Bitów IP: 89.231.151.* 05.04.12, 20:05
        dawaj namiary :D
        • Gość: kawaler Re: Fabryka Bitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 18:33
          szkoda, że mnie tam niebyło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka