Dodaj do ulubionych

ZUM Chełmno

IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 18:05
Masakra jakim taborem dysponuje ZUM Chełmno.Dziwie się , że ta firma jeszcze istnieje i ,że nikt nie ukarał ich za wygląd i stan techniczny tych pojazdów!!!Czuję się jak w czasach peerelu kiedy idę o piątej do pracy , a Ci kolesie jadą tą śmieciarka co robi tyle hałasu , że budzi pół miasta:)Wstyd!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 589 Re: ZUM Chełmno IP: *.tvgawex.pl 17.11.11, 18:40
      mnie nie budzi a wiadomo to śmieciara to jak ma wyglądac? jak porsche?
      • Gość: stary Re: ZUM Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 18:47
        pewnie temat założył jakiś były pracownik z rozgoryczenia,bo ja wiem akurat coś innego na temat pojazdów używanych przez firmę ZUM i nie dlatego,że tam pracuję , pozdrawiam trzeźwo myślących,a tym mniej myślącym szybkiego powrotu do zdrowia życzę
        • Gość: Edek Re: ZUM Chełmno IP: *.cdma.centertel.pl 12.11.13, 15:07
          Ja ze swojej strony chciałbym podziękować Panu Prezesowi Zbigniewowi Janasowi, za to że wiedząc iż jestem po przeszczepie szpiku kostnego dał mi szansę zatrudniając mnie w swojej firmie. Dzięki temu pozwoli mi to przetrwać. Jest to człowiek o wielkim sercu dlatego ja również z całego serca pragnę mu podziękować.
    • Gość: rew Re: ZUM Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 19:03
      Ale jakie biura,komputery, sekretarki,pensje, gadżety. Tylko reszta jak w PRL-u.
      • Gość: wir Re: ZUM Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.11, 16:48
        Bez przesady z tymi gadżetami.
        • Gość: milo Re: ZUM Chełmno IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 14:41
          Nie no zum ma fajne samochody!!! W szczególności te Stary co jak jadą to zadymiają pół miasta, ale to tylko szczegół:)Mam tam znajomego i współczuję serdecznie chłopaką!
          • Gość: neo Re: ZUM Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 20:22
            autor jest typowym malkontentem ;)....spedzilem kilka lat zagranicą i zapewniam ze smieciarki sie specjalnie nie roznia, tak samo smierdza a pracownice zachowuja sie podobnie jesli nie gorzej, poniewaz sa lepiej oplacani niz niejeden pracownik fizyczny
          • Gość: mózg Re: ZUM Chełmno IP: 204.45.133.* 21.11.11, 20:27
            nie zajmuj sie taborem ZUM.u tylko zajmij sie poprawna polszczyzna ! pisze sie "chłopakom" !!!!!
            • Gość: były Re: ZUM Chełmno IP: *.play-internet.pl 27.11.11, 23:06
              Syf i nic więcej tam powinni wpaść Krokodyle na inspekcje to, by prezesik srał w majty :)
              • Gość: ooo Re: ZUM Chełmno IP: *.play-internet.pl 29.11.11, 11:16
                Zarobki jakieś 1030zł , 1100zł kierowcy:) Żyć nie umierać wystarcza na godne życie na wysokim poziomie:) I tu nasuwa się moje pytanie. Po co , wydawać kasę na prawko,kurs na przewóz rzeczy i psychotesty??? Jeżdżąc ciężarówką bierzesz na siebie jakąś odpowiedzialność, musisz uważać na innych jak i na siebie, bo to już nie jest małe auto.No, ale za takie pieniądze to nawet się nie chce do tej ciężarówy wsiadać.Szkoda mi prezesa, bo przez takie marne wypłaty traci dobrych ludzi,a jeszcze bardziej szkoda mi chłopaków, bo za takie psie pieniądze muszą tam pracować!!!
    • kalamik8 Re: ZUM Chełmno 30.11.11, 19:24
      Ja nie mam zastrzeżeń do ich pracy. A jeżeli chodzi o samochody to nie zauważyłem żeby jeździli gratami raczej widuje tam dobre samochody.
      • Gość: ... Re: ZUM Chełmno IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 19:53
        kamilka8 to se porządne binokle załóż!!!
    • Gość: agata Re: ZUM Chełmno IP: *.play-internet.pl 05.10.17, 23:49
      TYPOWA SPELUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie stać ich na kosze tylko daja worki jak szmaciarze. Przez co gmina Stolno wygląda jak jeden wielki lumpeks. Żeby komuna nie postawiła wam budynku to byście nie mieli nawet gdzie kawy wypić byście wylądowali na ulicy z tymi swoimi śmiesznymi workami. Karzecie ludziom płacić podwójne a nieraz potrójne rachunki przez wasz bałagan w papierach. Plus do tego sa tam nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich stanowiskach którzy nie potrafia odpowiedziec na najprostrze pyatnie. Od kiedy pod koniec roku przysyła sie nowe rachunki z podwyższona cena gdzie sa jeszcze stare do zapłaty, najwidoczniej zbrakło wam na premie bo na te obciachowe worki wydajecie znikłe grosze.
      • Gość: Ja Re: ZUM Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 06.10.17, 23:23
        nie wnikam kim jesteś aby nazywać kogoś szmaciarzem, ale jak to mówią kto sie przezywa tak się sam nazywa, to po pierwsze.
        a po drugie rachunki jak i sposób odbioru odpadów ustala zarząd w stolnie lub urząd miasta w chełmnie. i proponuję przeczytać w słowniku znaczenie słowa szmaciarz i speluna
        • Gość: stary Re: ZUM Chełmno IP: *.146.102.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.17, 00:31
          "karzecie" od ukarania
          powinno być "każecie" od nakazu

"najprostrze" ??? coś ostrzymy na prosto??? czy może coś jest bardzo ostre?

oczywiście do agaty te uwagi ..

prócz tego :
          firma ZUM (Zakład Usług Miejskich) wygrała przetarg rozpisany przez Starostwo Powiatowe , ewentualnie twór o nazwie
          Związek Komunalny Gmin Powiatu Chełmińskiego.... i z tego wprost wynika,że wszelkie pretensje odnośnie wywózki śmieci należy mieć nie do ZUM-u jako takiego,a do jednej z tych w.wym.instytucji.

Oczywiście to wszystko wina PiS-u.

Tylko ,że w Starostwie Chełmińskim nie rządzi PiS. OOOOOOO ...."zatkało kakało" ?

Wszelkie komentarze są mile widziane,pod warunkiem zachowania choćby krzty rzeczowości .
          Pozdrawiam serdecznie zdrowych,a chorym rychłego powrotu do zdrowia życzę .
          • Gość: realista Re: ZUM Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.17, 10:51
            Stary - rzeczywiście widać że jesteś stary i ociężały intelektualnie. Innym życzysz powrotu do zdrowia , może to poskutkuje, bo u ciebie to już za późno. Zauważasz formalnie, choć typowo prymitywnie jak na kryptopisiaka przystało, że w Chełmnie PiS nie rządzi ale rządzą przedstawiciele belferskiej elyty wspierani moherami na kleszym pasku. Czy może być coś bardziej zgubnego dla miasta? Czy jeśli już tak tęskno ci za odwołaniem się do PiSu i jego dojnej zmiany, to idź do sklepu, tam ceny cię wyprostują i nawet jeśli twoi powinowaci spijają nektar z 500+, to też będziesz mimowolnym udziałowcem zrzuty na którą wszyscy łożymy.
            • Gość: stary Re: ZUM Chełmno IP: *.146.66.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.17, 23:18
              a ty masz pretensje do mnie? że sobie tak wybieracie władze miasta od wielu lat? to pomyliłeś adresy..... bo ja nie mieszkam w tym zafajdanym Chełmnie...

co do zrzuty na 500+ , to :

wielka Dama polityki Pani Margaret Thatcher powiedziała dawno temu ,że "Nie ma czegoś takiego jak publiczne pieniądze. Jeżeli rząd mówi, że komuś coś 'da', to znaczy, że zabierze tobie, bo rząd nie ma żadnych własnych pieniędzy"

Dotarło?? Nie ma tu znaczenia ,czy będzie to rząd PO , PSL,PiS... czy reaktywuje się SLD ...czy może będą rządzić Marsjanie ...
              podsumowując : masz łożyć i być z tego powodu szczęśliwym ...co ja normalnie przyjmuję na klatę,bo wychowano mnie w duchu wspomagania potrzebujących ... (może w odróżnieniu od wielu ludzi z tego forum miałem szczęście wychowywać się w normalnej rodzinie)

Podsumowując, taki z ciebie realista jak z raka ogier... słabe masz pojęcie o rzeczywistości ,ale próbuj ...zdobywać praktykę , wyrabiać sobie pogląd ... i szanuj starszych a zwłaszcza ich opinie poparte bagażem doświadczeń
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka