Dodaj do ulubionych

Firma Stolter brak pracy.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 08:34
Czy może ktoś udzielić żetelnej informacji o sytuacji w Stolter?Mam znajomka który tam pracuje i nażeka bardzo na to co się tam dzieje.Mówił że ludzie przychodzą do pracy i są odsłyłani do domu albo pracują 4godziny i muszą iśc do domu bo niema co robić.Podobno też szykują się zwolnienia.Chciałem złożyć papiery bo tak kiedyś chwalono tą firmę a teraz się zastanawiam czy warto za te jak słyszalem najniższą krajową.Czy to kolejna firma w regionie chyląca się ku rozpierduchy?
Obserwuj wątek
    • Gość: klops z buraków Re: Firma Stolter brak pracy. IP: *.centertel.pl 09.02.12, 10:52
      A ile ośle byś chciał zarabiać jak się nawet wysławić poprawnie nie umiesz?
      • Gość: Lisewian. Re: Firma Stolter brak pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 11:07
        Spadaj z forum panie wysławić .Dobre he.he.
        • Gość: do lisewianina Re: Firma Stolter brak pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.12, 14:34
          ty spadaj nie widzisz ze to forum miasta Chełmna?????
          • Gość: obywatel Re: Firma Stolter brak pracy. IP: 89.231.149.* 09.02.12, 17:52
            Stolter dostał gigantyczne pieniądze z dofinansowania z Unii, więc tak szybko nóg nie wyciągnie bo go rozliczą z odsetkami do zwrotu.
    • Gość: . Re: Firma Stolter brak pracy. IP: 89.231.151.* 09.02.12, 22:22
      Cwaniaku ,który ma kolegę z lakierni!
      Jeżeli zakład stoi mają pracownicy płacone 80%, nic z unii nie dostał Stolter.
      Takich pieprzonych burunów jak TY nikt tam nie potrzebuje. Mam nadzieję,że nigdy Twój parszywy ryj tam pracowac nie bedzie.
      • Gość: obywatel Re: Firma Stolter brak pracy. IP: 89.231.149.* 10.02.12, 20:53
        Aby sprawdzić, kto co ile i na co dostał z dofinansowań unijnych należy wejść na odpowiednią stronę Mojego Regionu i wszystko jasne. Ale żeby to zrobić to trzeba podstawowej wiedzy i inteligencji ponującej nad trzepotaniem ozorem i bezsensownym obrażaniem ludzi.
        • Gość: poi Re: Firma Stolter brak pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 15:56
          stolter zaczyna zwalniać ludzi niema pracy
    • Gość: ulala. Re: Firma Stolter brak pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 00:25
      To forum zeszło na psy.Dobranoc.
      • Gość: karol2610 Re: Firma Stolter brak pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 23:26
        Firma dostała kase z Unii bo są tabliczki na zakładzie powieszone, z informacją ile poszło dofinansowania, a firma nie upadnie bo właścicielem jest niemiec i szkot, w przeliczeniu na euro jeden pracownik zarabia około 400 euro a w niemczech najniższa krajowa to około 1500 euro, w polsce mają prywatnych czarnuchów do roboty i tyle.
    • Gość: STOP Re: Firma Stolter brak pracy. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.12, 09:32
      LUDZIE ZA ROBOTĘ SIĘ WEŚCIE A NIE PLOTKAMI SIĘ ZAJMUJECIE. NAJLEPIEJ WIE SZEFOSTWO CO SIĘ DZIEJE W FIRMIE. A TU SIĘ WYPOWIADAJĄ OSOBY CO TYLKO KTOŚ ZNAJOMY ROBI. I PLOTKI SIEJĄ!!!.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka