Dodaj do ulubionych

sklep ceramit

IP: *.tvgawex.pl 21.06.12, 18:56
co sadzicie na temat sklepu caramit na wojska polskiego? remontuje dom i zastanawiam sie nad zrobieniem tam zakupow
Obserwuj wątek
    • Gość: wykonawca Re: sklep ceramit IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 20:05
      Witam jestem wykonawcą nie polecam tej hurtowni, kiedyś brałem od nich towar ale podziękowałem na wszystko trzeba czekać nic nie ma na miejscu a wszystko ściąga z hurtowni ze Świecia lub Grudziądza,jeżeli jest pan zainteresowany proszę o kontakt na email:rafal10p@o2.pl polecę panu kilka dobrych hurtowni i z dobrym materiałem, pozdrawiam.
      • Gość: janskdsdnfn Re: sklep ceramit IP: *.tvgawex.pl 05.07.12, 19:25
        czy jeszcze ktos podzieli sie swoja opinjia na temat tego sklepU?
    • Gość: kamila Re: sklep ceramit IP: *.tvgawex.pl 21.06.12, 20:33
      ceny sa takie same wszedzie, a rabat tam tez mozna dostac-jak wszedzie. wiec po co jezdzic dalej, skoro mamy na miejscu.kupowalam u niego juz wiele razy m,oi znajomi tez i nikt nie mial zadnych problemow
      • Gość: wykonawca Re: sklep ceramit IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 20:43
        tyle,że na wszystko trzeba czekać a jeżeli chodzi o plytki to potrafi tygodniami sciągać i jak przyjadą to inny odcien i gatunek.
        • Gość: kamila Re: sklep ceramit IP: *.tvgawex.pl 21.06.12, 20:47
          dobre sobie po co oczerniasz naprawde dobrze wykonywana robote.
          • Gość: wykonawca Re: sklep ceramit IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 20:52
            jakby tak nie było to na pewno bym nie pisał, pozdrawiam.
    • Gość: klientka Re: sklep ceramit IP: *.180.106.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.12, 13:25
      ja tez jestem zadowolona i z obslugi ize wszsytkiego. towar mialam na czas z darmowym dowozem. wszystko ok a tam na polnej to dopiero robiaa problem
    • Gość: ... Re: sklep ceramit IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.12, 18:02
      to że trzeba czekać to normalne wszystkiego nie da się mieć na stanie więc 2 tyg to normalna sprawa jeśli porównywać ceramit z polną to jednak ceramit ale mówimy tu o płytkach bo np łazienka czy kuchnia to wyposażenie ma strasznie DROGIE.. wykonuję usługi klient wybrał sobie zlewozmywak u tego pana, czekał 2 tyg ale różnica cenowa 100zł!! ( 100%) niż na dworcowej to już lekka przesada uważam.... oczywiście mówię o tym samym PRODUCENCIE a nie porównywać markę z chińskim g... ale ja nie będę wpływał na decyzje klientów
    • Gość: lkxk Re: sklep ceramit IP: *.tvgawex.pl 24.06.12, 20:27
      jak narazie najlepszy sklep budowlany w cch
    • Gość: elp Re: sklep ceramit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.12, 10:52
      a ja polecam laminat na magazynowej ;)
      ot tak moja subiektywna opinia
    • Gość: jan Re: sklep ceramit IP: *.tvgawex.pl 27.06.12, 20:35
      nie gadac glupot bardzo dobra hurtownia a jak chce sie dobry towra to trzeb czekac
      • Gość: MNB Re: sklep ceramit IP: *.chelmno.mm.pl 01.07.12, 18:37
        CERAMIT POLECAM,ta dziewczyna tam wszystko wam załatwi :) mi pomogła
        • Gość: gosc Re: sklep ceramit IP: *.espnqu1.dynamic.dsl.tele.dk 02.07.12, 17:00
          A ja uwazam ze ten Ceramit to wielkie G.....NO
    • Gość: 2miechu Re: sklep ceramit IP: *.31.68.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.12, 16:31
      Tu Ceramit. Dziękujemy za wszystkie opinie, również te negatywne. Są one bardzo cenne, ponieważ pokazują nam, co jeszcze musimy poprawić. Polecamy swoje usługi w zakresie remontu i wykończenia. Zaopatrujemy kompleksowo, w ofercie: płytki, łazienki, panele, drzwi, farby, tynki, meble stylowe, art. dekoracyjne, meble ogrodowe. Projekty wnętrz robimy gratis. Nasze adresy: ŚWIECIE ul. Wojska Pol. 177, Chełmno ul.Powstańców Wlkp. 16. Kontakt: 513-107-172, baryt76@o2.pl
      • Gość: figaro Re: sklep ceramit IP: *.tvgawex.pl 16.08.12, 19:58
        pracpwnicy w porzadku ale ten caly SZEF ... masakra lepiej na niego nie trafic.
    • Gość: klientka Re: sklep ceramit IP: *.cdma.centertel.pl 17.08.12, 23:07
      Jestem klientką sklepu od wielu lat. Jak wszędzie zdarzają się opóżnienia lecz ogólnie raczej same pozytywy. Obsługa kompetentna. Pozdrawiam sklep
    • Gość: kwazar81 Re: sklep ceramit IP: *.147.132.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.12, 04:23
      a gdzie to jest ten sklep?
      • Gość: jskanx Re: sklep ceramit IP: *.tvgawex.pl 05.09.12, 21:35
        na powstancow na przeciwko relaxu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka