Dodaj do ulubionych

Multimedia - cyfrówka z kablówki

IP: *.chelmno.mm.pl 13.08.12, 15:54
Mam pytanie, jak wygląda dostarczanie cyfrowej telewizji przez firmę Multimedia w przypadku kiedy posiadam telewizor z tunerem DVB-C standardu MPEG-4. Czy dają kartę chipową i to wystarczy, aby odblokować sygnał?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Multimedia - cyfrówka z kablówki IP: *.chelmno.mm.pl 13.08.12, 16:18
      Mam na mysli kartę, którą włożyłbym w Common Interface w moim telewizorze... nie chcę dodatkowego dekodera (skrzynki) i pilota... czy MM daje taką możliwość?
      • Gość: MM Re: Multimedia - cyfrówka z kablówki IP: *.chelmno.mm.pl 13.08.12, 17:17
        raczej nie
    • Gość: gawex tak Re: Multimedia - cyfrówka z kablówki IP: *.tvgawex.pl 13.08.12, 18:45
      Takie coś daje Gawex - mam i sobie chwalę. Do abonamentu doplacasz 5zł i tyle. Większość programów HD i do tego kilka płatnych dostajesz za free. Możliwość dokupienia pakietów tematycznych, ja dokupiłem za 7zł pakiet dla dzieci i mam wszystkie kanały DISNEY oczywiście po polsku i jakieś inne.
      • Gość: 123 Re: Multimedia - cyfrówka z kablówki IP: *.chelmno.mm.pl 13.08.12, 20:59
        Czyli kablówka cyfrowa z MM, tylko z kolejną skrzynką i pilotem, mimo posiadania telewizora z tunerem DVB-C MPEG-4?
        • Gość: MM Re: Multimedia - cyfrówka z kablówki IP: *.chelmno.mm.pl 14.08.12, 08:30
          tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka