Dodaj do ulubionych

koszty niani

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.12, 19:39
za chwilę rozpocznę poszukiwanie niani, waham się ile zaproponować, proszę dajcie znać jakie stawki wchodzą w grę?
Obserwuj wątek
    • Gość: W Re: koszty niani IP: *.tvgawex.pl 22.10.12, 21:27
      minimum 1500zl brutto
    • Gość: Anka Re: koszty niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 23:41
      1500zł brutto to minimalna krajowa przy czym czas pracy nie większy niż 40godz./tyg. Jeżeli zaproponujesz 1500 netto, opłacisz zus, ubezpieczenie to masz szansę że znajdziesz nianię dla Twojego dziecka. W przeciwnym wypadku lepiej nie ryzykować pozostawiając dziecko pod opieką osoby która przyjdzie odpękać swoje za min. krajowe i całą resztę będzie miała gdzieś;)))
    • Gość: Mama Re: koszty niani IP: *.tvgawex.pl 23.10.12, 10:21
      Zobacz sobie program na TVN Style "Idealna niania"
      • Gość: rodzic Re: koszty niani IP: *.tktelekom.pl 23.10.12, 13:45
        Realne kwoty w Chełmnie to 800 - 1000 zł miesięcznie na rękę oczywiście bez zbędnych nadgodzin itd .... Ja tyle płacę. 1500 netto hmm jeszcze nie słyszałam by ktoś u nas tyle dawał :)))) Rozumiem że jest to kwota mile widziana ale niestety mało realna :)
    • Gość: Syla Re: koszty niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 14:38
      znam świetną nianie bierze 5zł na godzinę ale naprawdę jest warta każdych piebiędzy!!! opiekowałą sie moją bratanicą i gdyby nie fakt ze wyprowadziłam sie z Chełmna to moim dzieckiem także by sie zajmowała.Jeśli chcesz więcej info pisz na mój mail sylcia.m@gmail.com
      • Gość: Niania Re: koszty niani IP: *.tvgawex.pl 23.10.12, 20:08
        Witam, ja zajmuję się dzieckiem i mam płacone 7 zł/h. Pozdrawiam :-)
        • Gość: za nianię Re: koszty niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 16:28
          Ja daję 9 zł/h przy dwójce dzieci -wiek szkolny.
    • Gość: Niania Re: koszty niani IP: *.tvgawex.pl 24.10.12, 16:49
      Obecnie pracuje jako opiekunka do dziecka moja stawja wynosi 5 zl za godzine jest to dla mnie kwota zadawalajaca wszystko zalezy jak sie pani domowi z oiekunka i rowniez zalezy ile godzin ona bedzie u pani.
      • Gość: zytka Re: koszty niani IP: 89.231.151.* 24.10.12, 16:58
        proszę zostawi namiary do siebie,pracowałam jako opiekunka napiszę Pani kilka najwazniejszych rzecy zwiazanych z wyborem niani i najwazniejsze pytania
    • Gość: mama Re: koszty niani IP: *.centertel.pl 28.10.12, 01:04
      ja daję 1300 netto miesiecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka