Dodaj do ulubionych

Sklep outletowy znanych marek

IP: 89.231.149.* 27.01.13, 22:42
Witam.Zastanawiam się nad otwarciem sklepu z outletem znanych marek takich jak , zara , bershka , H&M , Triumph ,Taily weil itp. Czy mieszkańców chełmna interesowało by coś takiego. Wiem że taki mikro sklep był/jest na ul. dworcowej ale myślę o czymś większym.
Rzucajcie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: remix Re: Sklep outletowy znanych marek IP: 89.231.151.* 28.01.13, 14:29
      Był,ale się zmył,pomysł fajny ale nie w przypadku Chełmna dobry sposób na pozbycie się kasy
      • Gość: ww Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.chelmno.mm.pl 28.01.13, 14:56
        mały sklep mała plajta duzy sklep duża plajta
        • Gość: cichy zabójca Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 15:21
          Raczej w Chełmnie taki sklep się nie przyjmie..za mało ludzi.
          Mało kogo stać na takie ubrania,akcesoria.

Wystarczy spojrzeć na sklep na grudziądzkiej KS Sport...ani żywej duszy tam.
          Tak na marginesie ceny też mają podwindowane..
          Np.Za model Nike Overplay VI zapłacimy w tym sklepie ok. 200 zł,a w internecie takie chodzą po 150 zł.
          • Gość: kukora Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.chelmno.mm.pl 28.01.13, 16:16
            na moje to bardzo fajny pomysl :)
    • Gość: w temacie Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.tvgawex.pl 28.01.13, 17:14
      Pomysł dobry ale myślę, że musisz spełnić przynajmniej 2 podstawowe warunki:
      1) W miarę duży wybór towaru - jak sam widzisz mały sklepik na Dworcowej nie utrzymał się zbyt długo,
      2) Nie daj od razu wywindowanych cen bo będzie jak ze sklepem na Grudziądzkiej, który świeci pustkami. Mniejszy narzut - mniejszy zysk ale jest szansa, że utrzymasz się długo na rynku.
      Chętnie przyjdę. Pozdrawiam.
      • Gość: ja;) Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.play-internet.pl 28.01.13, 18:58
        uważam że to świetny pomysł ;) chętnie będę odwiedzała ten sklep ;)
      • Gość: ja Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.chelmno.mm.pl 25.02.13, 18:57
        świetny pomysł
    • Gość: .... Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.tvgawex.pl 30.01.13, 12:32
      Myśle, że bylby to dobry pomysl. Osobiscie jezdze do Bydgoszczy lub Torunia i ubieram sie wlasnie w tych sklepach, ktore sa tu wymienione. Oczywiscie ceny powinny byc rozsadne, bo w sieciowkach mozna ubrac sie dobrze, jak rowniez w przystepnych cenach. U nas w chełmnie jedynie Komoda ( ale dosc drogo ) no i Pani kolo Presto ma jakis wybor, poza tym ciezko tu cokolwiek kupic. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • Gość: jestemnatak Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.13, 17:42
        tak tak tak :) chętnie odwiedzę
    • Gość: klaudjaa Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.tvgawex.pl 13.02.13, 13:26
      Dobry pomysł, ale już dwa podobne sklepy w Chełmnie były - na dworcowej i na rynku..
      Swoją drogą, pół Chełmna jeździ do Bydgoszczy na zakupy, bo tutaj mały wybór.
      Myślę, że gdyby były to rzeczy z H&M, bershki, tally weijl, stradivarius itp, to może by to wyszło, ale lepiej bez ZARY, mało kto poleci na takie drogie ubrania.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: agnes Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.chelmno.mm.pl 27.02.13, 19:20
        ja bym tu jeszcze Orsay wrzucila...ceny przystepne, takie dla ludzi...
    • Gość: ona Re: Sklep outletowy znanych marek IP: 89.231.151.* 13.02.13, 15:21
      Bardzo fajny pomysł, myślę, że sporo osób ubiera się w h&m, reserved, bershka, stradivarius itp.. jeżeli będzie dobry asortyment, miła obsługa to powinien cieszyć się powodzeniem
      pozdrawiam
    • Gość: a Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.play-internet.pl 13.02.13, 20:55
      przeważnie kupuję w zarze, jeżeli miałabym płacić mniej (jak to w outletach) to jestem bardzo ZA
      • Gość: Zuz Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.chelmno.mm.pl 19.02.13, 14:40
        Jestem zza ! z pewnością będzie dużo klientów! potrzebujemy takiego sklepu!
        • Gość: Pomysłodawca Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.jmpolska.com 26.02.13, 11:47
          Udało Się otworzyć - Przy Intermarche
          Dysponujemy takimi markami jak ZARA, BERSHKA, STRADIVARIUS, TRIUMPH

Proszę o opinie co byście zmienili , co byście chcieli , co was interesuje

Planujemy dostawy raz w miesiącu , dla stałych klientów są rabaty 10% , jest również system rabatowy w zależności od kwoty zakupów.

Jeżeli macie jakieś pomysły - prosimy o nie :)
          • Gość: Klientka Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.tvgawex.pl 27.02.13, 07:04
            Ja mam pomysł na rozmowę z pracownicami. Byłam i nie mam dobrego zdania o nich. Stają we trzy i przyśmiewki, zero zainteresowania klientem. Byłam raz, ale średnio chce mi się tam wracać. No chyba, że już coś się zmieniło. Co do towaru to ładne rzeczy, i w miarę przystępne ceny.
            Btw. nie piszę tego złośliwie, ale mile i pomocne ekspedientki są skarbem.
          • Gość: klientka Re: Sklep outletowy znanych marek IP: *.tvgawex.pl 27.02.13, 21:18
            byłam- i jak dla mnie szału nie ma. sukienka, ktora kupilam w zeszlym roku (!) marki bershka za 25 zł, u was za 79zl?!
            do tego szukalam spodni z zary, gdyz bardzo je lubię. ekspedientka nie znalazla dla mnie ani jednej pary.
            ogolne wrazenia tez niezbyt dobre, komentarz o ekspedientkach prawdziwy.
            • Gość: pomysłodawca Re: Sklep outletowy znanych marek IP: 89.231.149.* 27.02.13, 22:04
              Dzięki za wszystkie opinie
              Z ilością towaru- myślę ze w ciągu 2-3tyg będzie duza dostawa
              Z cenami da się jeszcze powalczyć:) zapraszam do zaglądania szykuje się niespodzianka
              Jeżeli chodzi o Orsay - będzie ciężko nie znaleźliśmy nigdzie ciekawych ofert-ceny porównywalne z salonem wiec mało interesujące,to samo z reserved,House,cropp itp
              Czasami występuje taily Weil jak tylko będzie, zakupimy do nas
              jeżeli chodzi o sukienki- dostawca nam ustala pewne limity nie możemy dumpingować cen ale coś się uda zejść :) warto negocjować przy kasie-serio;)

Jeszcze raz dzięki za opinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka