Gość: ojoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 14:50 jak to jest że woda z wodociągów jest taka tania? w biedronce kosztuje 1000 zł za m3 a ludzie kupują a wiadomo że tak naprawdę to ta sama woda z ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SS Re: Po ile woda IP: 89.231.149.* 28.02.13, 15:31 bo ludzie głupie so... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojewodka Re: Po ile woda IP: *.elk.mm.pl 01.03.13, 08:46 7 czy 8 zlotych za m3 zimnej z wodociągów to jest tanio ? wg mnie za drogo. w granicach 4zlotych powinno to kosztowac i uwierzcie mi ze wodociagi wyszlyby na swoje (ale by trzeba zwolnic watahe nierobow co kawe piją) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocioł Re: Po ile woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 14:02 sam się zwolnij chłopaki zapierdzielają za marne grosze a ty chcesz wysłać ich na bezrobocie widać że w życiu sie nie napracowałeś gadasz jak coniektórzy Radni, zamiast dbać o miejsca pracy w tym Chełmnie to chcą ludzi zwalniać i co odrazu zbiedniejesz ile płacisz za wode? piszą w czasie chełmna że woda drożeje o 28 gr groszy groszy!!!!!!!!!! ale dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojewodka Re: Po ile woda IP: *.elk.mm.pl 03.03.13, 09:43 nie mowie o ludziach z chelminskich wodociągów !!!! Mówię o Szefach Waszych Szefów , ich sekratarkach i cukromanach ! Do Was z chełmna nic nie mam bo wiem ze zapierdzielacie za nieduże pieniadze i ciezko pracujecie - SzACuNeK !!! Odpowiedz Link Zgłoś