Gość: incognito IP: 81.210.32.* 26.07.04, 09:40 Czy nie możnabybyło założyć włoskiejj restaurcji z prawdziwego zdarzenia którą prowadził by prawdziwy włoch??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KokoArcziBonk Re: Włoska restauracja IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:44 prawdziwa wloska pizza-miodzio-te oliwki,serek itp!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italian Bitch Re: Włoska restauracja IP: 213.17.208.* 26.07.04, 12:05 O tak. Pomysl jest OK , nawet bardzo. Ale niew w CHełmnie. jak włoskie żarcie to i włoskie ceny. za małe to chełmno jest chyba. ale warto aby jakis frajer spróbował cos otworzyc. najwyzej zbankrutuje po miesiacu/dwoch. Pozdro Makaroni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Signior Re: Włoska restauracja IP: 81.210.32.* 26.07.04, 13:44 Niezły pomysł. Ale co z tego. Wątpię żeby ktoś się podjął i zrealizował go. Cały półwysep apeniński o godzinie 12:30 robi sobie przerwę w pracy i na 1,5 h udaje się do restauracji aby zjeść coś. Więc nie trudno sobie wyobrazić co się wtedy dzieje na ulicach, nie mówiąc już o tym, że owe lokale są wtedy przepełnione. Ale to jest tradycja (prawie jak "five o'clock in UK). Tak się dzieje każdego dnia. Więc jeśli zagwarantujesz "Makaroniarzowi", że tu, u nas w CCH bedzie to samo, sądzę, że jest to realne. Biznes jest biznes. Tu czy w Italii- nieistotne. Ja osobiście na miejscu inwestora bałbym się próbować. Ale nie chcę zapeszać, bowiem do odważnych świat należy. Sam z chęcią zjadłbym sobie Lasagne albo chociażby napił się capuccino. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Re: Włoska restauracja IP: 213.17.208.* 26.07.04, 15:00 Lasagne mozna kupic w Biedro**** a Cappucino w kazdym sklepie - hehe - to tak zebys mogl[a] zaspokoic potrzeby w razie co. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Signior Re: Włoska restauracja IP: 81.210.32.* 26.07.04, 16:16 Powiedz mi jeszcze, że w Polsce mamy morze Adriatyckie, Koloseum i opere la Scala i będziesz gość. Poza tym moich potrzeb nic nie jest w stanie zaspokoić. Ale dzieki za radę. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Re: Włoska restauracja IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:20 hehe wzajemnie milego dnia ;)))... ale seryjnie LASAGNE była w Biedr**** jakis czas temu. w puszkach mozna bylo nabyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Signior Re: Włoska restauracja IP: 81.210.32.* 26.07.04, 17:13 Może warto spróbować?:) Żart. Raczej nie podjąłbym się konsumpcji "tego czegoś". Ale miło się słyszy, że w naszym chełmińskim "Hipermarkiecie" takowe rzeczy można nabyć. Choć nie proponowałbym się komukolwiek tego testować hehe. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Włoska restauracja IP: 81.210.32.* 26.07.04, 18:37 ale co z tego że w w markecie B sa lasangee i cappucino ale czy to nie jest do luftu zeby tam kupowac i sie nie daj to Boże zatruc ta lasangee. a nigdzie nie dostanie sie orygilanego capuccino z pianką "na 2 palce" :).ceny jak by nie były wygórowane to sukces murowany bedzie i o po chełmińsku mówiąc lazanię oryginalą trez mozea było by tam zjeśc widicie problem?????? P.S mogłobybyć tam wzystko lody włoskie, pączki włoskie takie z gałką loda w sridku byłem we włoszech osobiście i jedzenie w takiech resauracjach palce lizac i najważnejsze PIZZA:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Signior Re: Włoska restauracja IP: 81.210.32.* 26.07.04, 23:45 A co powiesz na "Paninotece" w naszym mieście?Jakaś Salsica, Lambredotto? Mi to smakuje, najeść się można a cena jest porównywalna z kebabem w CCH (ok.8 PLN) Palce lizać. Vivat Italia!!! Odpowiedz Link Zgłoś