Gość: młodzi IP: *.31.121.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.13, 15:45 Jaką salę polecacie na wesele na 60 osób, w Chełmnie lub w pobliżu.Chcielibyśmy wiedzieć też jaką polecacie orkiestrę i jaki jest koszt wesela na 60 osób . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: wesele IP: *.tvgawex.pl 10.06.13, 22:34 Polecam centrum wymiany nad jeziorem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: wesele IP: *.4-4.cable.virginmedia.com 10.06.13, 23:05 ja nie wiem na ile osób dokładnie można zrobić wesele w Relaksie ale na pewno lokal godny polecenia. A jeśli chodzi o zespół to ja polecam Bingo chociaż nie wiem czy jeszcze grają. Ale na pewno nie zawiedlibyście sie. Pozdrawiam i życzę najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 22:16 Ja równiez polecam lokal Relaks. Mielismy tam wesele w zeszlym roku i wszystko wypadlo jeszcze lepiej niz zaplanowalismy. Jezeli chodzi o koszty to mozna sie umowic na spotkanie z Pania Kierownik i wam wszystko zaplanuje i rozpisze a na koncu napewno jakis rabacik naliczy. Pozdrawiam i Poloecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wesele IP: *.chelmno.mm.pl 06.07.13, 22:35 wesele na 60 osob - okolo 18 tys bez przepychu i bez poprawin - w, na 60 osob polecam sale w jelencu jest fajna tylko otoczenie obskurne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: wesele IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.13, 13:06 zespół Bingo gra cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: wesele IP: *.204.102.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.13, 22:36 latem to wesele tylko nad jeziorem Starogrodzkim jest pieknie ,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: wesele IP: *.tvgawex.pl 10.07.13, 09:30 relax relax dobre zarcie i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip-car limuzyna na slub IP: *.play-internet.pl 10.07.13, 23:49 www.vip-car.pev.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: limuzyna na slub IP: *.tvgawex.pl 11.07.13, 11:33 A tu muzyka: www.planujemywesele.pl/28326-promienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nw Re: limuzyna na slub IP: *.chelmno.mm.pl 13.07.13, 08:13 sala nad jeziorem albo gościniec na ul. pogdórnej www.chelmnopodgora.pl/ smaczne jedzenie i tu i tu. A jak orkiestra to tylko zespół Dexter z Płużnicy (Paweł i Krystyna) - zaśpiewają wszystko, nawet najnowsze hity polskie i zagraniczne, a do tego jej niesamowity głos :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wesele IP: *.chelmno.mm.pl 13.07.13, 12:28 Polecam Relaks. Spokojnie zmieści się tam do 60 osób. Super jedzonko, pomagają ustalić menu, obsługa niesamowita, częsta zmiana talerzyków na czyste, piękny wystrój... i co najważniejsze bardzo przystępne ceny. Można się dogadać odnośnie napojów, alkoholi, owoców i kupić samemu taniej w hurtowni. Jeżeli chodzi o muzykę do tańca to polecam Pana Andrzeja Smeję. Może ktoś powie tylko jeden grajek, ale za to jaki. Gra różne przeboje, rozbawi ludzi w różnym wieku i co najważniejsze jest extra wodzirejem, organizuje super konkursy dla młodszych i starszych, a śmiechu przy nich ogrom. Nie bierze też wiele kasy, za wesele z poprawinami 1200zł, a goście byli nim zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.13, 14:17 może jakieś namiary na tego Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wesele IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.13, 22:05 Pan Andrzej Smeja 608016496. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PartySerwis Re: wesele IP: 89.231.148.* 13.07.13, 16:31 Chciałabym zachęcić do skorzystania z naszej wypożyczalni. Możecie uświetnić swoje wesele oryginalną atrakcją, np. fontanną alkoholową, maszyną do baniek mydlanych, ciężkim dymem na pierwszy taniec, pokazem ognia. Zapraszam na nasza stronę www.party-serwis.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilla Re: wesele IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 07.05.15, 22:47 Ja na swój ślub w tym roku wypożyczyłam fontannę alkoholową z firmy Urocza Chwila. Naprawdę świetna i rzetelna obsługa. Ceny mają przestępne, a co lepsze firma z Warszawy. Polecam Kamilla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: wesele IP: *.net-partner.pl 17.07.13, 14:11 pozostając w temacie weselnym, szukamy fotografa na 2014... co sądzicie o firmie jackart - fotoreportaż ślubny kujawsko-pomorskie ?? dysponujecie jakimiś opiniami na ich temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Konieczny Re: wesele IP: *.play-internet.pl 28.07.13, 22:14 Za ta sama kase moge zrobic ciekawszy fotoreportaz :) Tutaj kilka moich zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wesele IP: *.tvgawex.pl 28.07.13, 21:07 nas wyszło ok. 40 tys. na 70 osób i wszystko było jak najlepiej zrobione i zorganizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 23:42 Polecam RELAX. Można się dogadać. Jedzenie bardzo dobre. Personel znakomity. A i Pani właścicielka zawsze da jakiś rabacik. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś