Gość: Karbownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 07:42 Witam. :) Wie ktoś może gdzie w Chełmnie naprawie lampe błyskową w aparacie Sony A390 ? Najlepiej na miejscu i na dodatek dzisiaj do godziny 15... Pomocy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka64 Re: Naprawa Aparatu 28.07.13, 09:04 Myślę, że takie rzeczy jedynie serwis sony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Naprawa Aparatu IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.13, 17:44 Bydgoszcz, Małachowskiego 13 www.fotomar.pl Zauważyłem na stronce że można to robić przez punkt na Hallera ale ja przekazywałem sprzęt tam osobiście na osiedlu Leśnym w BGD, może od ręki nie naprawiają, ale solidnie i jak na razie wszystko. Sprzęt zostawia się do wstępnej ekspertyzy która kosztuje 20zł po czym przesyłają sms z wiadomością ile będzie kosztowała naprawa i pytaniem czy chcemy brnąć w to dalej czy nie. Wydaje mi się że solidna firma, mi naprawiali lampę błyskową właśnie do sony lecz zewnętrzną, myślałem że już po niej ale:) Znajomy naprawiał tam obiektywy i także no problem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś