Dodaj do ulubionych

WARTO WRACAĆ

IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 27.08.13, 14:46
MAM PYTANKO NIE MA MNIE W POLSCE 9 LAT CZY SIĘ COŚ ZMIENIŁO NA LEPSZE .WARTO WRACAĆ ?
Obserwuj wątek
    • Gość: AMASZ Re: WARTO WRACAĆ IP: *.chelmno.mm.pl 27.08.13, 14:57
      A masz jeszcze do kogo wracac? Wypieprzyłeś z kraju jak było źle, a teraz chcesz wracac??? Dajemy tutaj sobie radę bez ciebie. Zostań lepiej tam, gdzie jesteś
      • Gość: sko Re: WARTO WRACAĆ IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.13, 15:48
        jak chcesz wracać,bo odłożyłeś jakąś kasę i zamierzasz ją zainwestować w jakiś biznes , to jeśli ten biznes wymyślony przez Ciebie nie jest zbyt pewny ,to zapomnij o tej opcji

jeśli rozważasz powrót,bo po prostu Ci coś nie wyszło za granicą ,to wróć, chociaż mówią,że łatwiej klepie się biedę za granicą niż w Polsce
        • Gość: Warto Re: WARTO WRACAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 20:45
          Zależy co dla Ciebie znaczy warto i jakie wartości są dla Ciebie ważne.... bo przecież
          wszędzie psy boso chodzą i nigdzie manna z nieb nie leci...
      • Gość: TOMASZ Re: WARTO WRACAĆ IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 28.08.13, 09:51
        DZIĘKUJE ,,,
        • Gość: Ann Re: WARTO WRACAĆ IP: *.chelmno.mm.pl 28.08.13, 23:04
          Ja bym nie wracała tu w Polsce to się człowiek tylko i wyłącznie garba dorobi nic więcej ... i nie chodzi mi w tym przypadku tylko o pieniądze ale ogólnie .

W tym kraju lepiej już nie będzie i to na wielu płaszczyznach... chyba,że doszłoby do jakiejś prawdziwej z piekła rodem rewolucji co by i ludzi i ten cały kraj zmieniała.

W zasadzie to ja za granicę się nie wybieram i jestem przywiązana do Polski chodź to głupi naród .
    • Gość: rew Re: WARTO WRACAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 09:17
      Nie wracaj do tego bagna. Już lepiej było w PRL-u.
      • Gość: TOMASZ Re: WARTO WRACAĆ IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 28.08.13, 09:56
        NA PEWNO JUŻ NIE WRÓCĘ ,,DZIĘKUJE WAM SERDECZNIE,,, JEDNAK NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO ,,STARA ZAWIŚĆ POZOSTAŁA,,POZDRAWIAM
        • Gość: SS Re: WARTO WRACAĆ IP: *.chelmno.mm.pl 28.08.13, 19:42
          TOMEK NIE GNIEWAJ SIE . pRAWDA JEST TAKA , ŻE TAK UPODLONO TEN NARÓD. sZCZERZE WRACAJ JAK JESTES W STANIE SAM SOBIE DAC RADE ( JAKIS SWÓJ INTERES). pRACA U KOGOS -MAKABRA!!!. aJAK NIE TO WRÓC NA EMERYTURE JAKA WYPRACUJESZ SOBIE ZA GRANICA BO TU NIC DOBREGO NIE OTRZYMAMY, pOZDRAWIAM !!!
          • Gość: TOMASZ Re: WARTO WRACAĆ IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 28.08.13, 20:11
            DO,,SS,, WIARA W LUDZI PO PRZECZYTANIU TWOJEGO WPISU POWRACA ,,,SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA MIŁY WPIS ,,,A CO DO KASY TO MAM NA SWÓJ BIZNES ,,, NIE JESTEM GOŁODUPIEC,,
            • Gość: sko Re: WARTO WRACAĆ IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 21:30
              nie chodzi o to,że jesteś ,jak to nazwałeś "gołodupiec"

mi najbardziej chodzi o to ,by Cię przestrzec przed zmarnowaniem tej Twojej rezerwy na inwestycje po powrocie
            • Gość: Chelminiak Re: WARTO WRACAĆ IP: *.chelmno.mm.pl 28.08.13, 21:37
              Tomasz jak masz kase to rozkrecisz w chelmnie biznes, Hotel, dyskoteka, silownia chyba ze masz lepszy pomys. Mysle ze Tobie sie uda pozdrawiam.
              • Gość: TOMASZ Re: WARTO WRACAĆ IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 28.08.13, 22:12
                JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA WPISY TE DOBRE I ZŁE . ŻYCZĘ WAM DUŻO SŁONKA I WYTRWAŁOŚCI ,,PS. A CHEŁMNO I TAK JEST PIĘKNE I KOCHANE JAKIE BY NIE BYŁO .
                • Gość: Tęskonoa Re: WARTO WRACAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 22:34
                  Tomek - Tęsknota zawsze pozostaje. Ja wróciłem i nie żałuję. Nie jest łatwo ale interes się kręci. Jestem u siebie i nikt nie traktuje mnie jak ... jakiegoś tam z Polski...... a to tez jest ważne. Rzeczywiście Chełmno niby turystyczne ale bez bazy, promocji, pamiątek i róznych regionalnych rzeczy które może kiedyś skuszą turystę. Niektórzy prowadzący np. agroturystykę sobie chwalą.... brak hotelu , sali konferencyjnej.... itp
    • Gość: Hanna Re: WARTO WRACAĆ IP: *.tvgawex.pl 01.09.13, 16:33
      NIE WRACAC NIE MA DO CZEGO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka