IP: *.play-internet.pl 11.11.13, 16:58
DNO!!!!!!!!!!! Tak jak kiedyś były najlepsze kebaby, tak dzisiaj są najgorsze!!! Z akcentem na "BYŁY" nie da j=się tego jeść, mięso spieczone tak, ze jeden kawałek trzeba przeżuwać 5min, na dowóz też trzeba czekać bóg wie ile bo "przepraszamy,a le jest tylko jeden kierowca" w dodatku, który jedzie z moim zamówieniem obskoczy 10 innych, a co za tym idzie dostaję zimne danie. Więcje tam nie zamówie, jak byłam stałym klientem i średnio raz na tydzien zamawiałam tam za niezłą kwotę tak wczoraj to był ostatni raz... nie dość, ze sama pojechałam po zamówienie, na które czekałam 3 godziny!! mięso było jak podeszwa, sosy nie te co chciałam to surówka trąciła zgnilizną. chcą potruć ludzi czy zniechęcić, bo nie wiem z kogo robią głupków, myślą, zę kto sie nie zorientuje. MASAKRA!!! Nie polecam i powodzenia w dalszej działalności jak tak dalej będą robić.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Barilla IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.13, 17:29
      Też zamawiałem z reguły tam,ale nie mogę nic się wypowiedzieć na temat jakości jedzenia czy się pogorszyło,może tylko dla tego że pytam zawsze o czas oczekiwania, i w barilli lipa 1-1,5 h kazali czekać kilka razy z rzędu ostatnio więc podziękowałem i zamówiłem w innych lokalach ,to pod tym względem na pewno niezadowalająco się zmieniło, jeszcze spróbuję nie raz nim dla mnie ten lokal będzie "DNEM" z którego już nic nie zamówię może po prostu kilka razy trafiłem na taki nawał roboty, ... Pozdrawiam !!
      • Gość: "Tomasz" Re: Barilla IP: *.204.162.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.13, 18:09
        BZDURY ! Jadam regularnie na miejscu i na wynos i z dowozem... Od samego początku jedzienie PIERWSZA KLASA ! Najlepsze w Chełmnie ! Kebab wygrywa i bije wszystkie inne w mieście ! Obsługa miła, profesjonalna.

BARILLA - "LUBIĘ TO" !

pozdrowienia dla Andzina, Hudego i całej ekipy

" Tomasz "
        • Gość: blondi :) Re: Barilla IP: *.chelmno.mm.pl 11.11.13, 23:43
          ale kino........żadnego z trzech barów konkurujących o miano najlepszego kebaba??? na tym forum nie znam - ale trąci to wszystko wzajemnym podkopywaniem dołków........ zapytam otwarcie - który robi to z mięsa baraniego, odpowiednio marynowanego i przyprawianego - daje go do pieczywa w umiarkowanej ilości i podaje ze świeżą zieleniną bez dodatku jakiegokolwiek pseudo sosu .... to się rzucę.......... :)
          • Gość: kika Re: Barilla IP: *.play-internet.pl 12.11.13, 00:02
            Pan Tomasz wypowiadający się powyżej to się nie dziwię, ze tak zachwala i jest zawsze zadowolony, skoro zna wszystkich od zaplecza to myślę, że koledzy dobrze o pana zadbają. A do blondi nie jestem jakimś naganiaczem z konkurencji, gdzieś kiedyś był już wątek BArilli i dodany był pozytywny komentarz z mojej strony, bo naparwde mieli super kebaby i pyszna wołowinka, sosik podobny prawie do mojego domowej roboty, ale to co oni teraz serwują to masakra, nie da się tego zjeść
            • Gość: ojoj Re: Barilla IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.13, 00:20
              to nie jedz !!!! idz do kogos innego!A jesli maja bardzo duzo zamowien to i na dowoz trzeba czekac!Panowie nie przejmujcie sie !!! Tak to w zyciu jest jak na rynku pojawi sie nowy lokal i chce sie wypromowac-robcie swoje i do przodu!!!!!!
              • Gość: blondi :) Re: Barilla IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.13, 00:28
                nie pytałam o wołowinkę i twój sosik - bo to nie mieści się w kategorii wyżej podanej - ja pytam o KEBAB !!! czy ktoś tu wie, o czym deliberuje?????? chyba nie za bardzo!!!!!!!!!!!! ale masakra - wołowinka i sosik!!! nie pytam o gulasz>>>> litości!!!!
                • Gość: set Re: Barilla IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.13, 07:38
                  do blondi święta racja,ale nie musisz tak się spinać

a do reszty ja już tu gdzieś pisałem,że KEBAB-a w Polskiej knajpie nie ma.
                  Skoro piszecie o gulaszu,jak to nazwała blondi,to używajcie słowa "gulasz", skoro piszecie o gulaszu w bułce,to nie nazywajcie tego kebab-em.
                  Czy to takie trudne jest?

I przestańcie opluwać się wzajemnie (to już do właścicieli lokali),bo to strasznie żenujące jest..
                  • Gość: steven Re: Barilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 18:49
                    DO SETskoro twierdzisz, ze nie ma dobrych kebebow w Polskiej knajpie to jedz sobie do RZESZOWA na rynek do DARY i zjesz od Turków zajebistego kebsa
                    • Gość: :) Re: Barilla IP: *.chelmno.mm.pl 29.11.13, 23:54
                      ale to daleko, pewnie jest dobry i prawdziwy// ale w cch niewiele osób chyba wie co to jest kebab..... i rozprawy tu toczące się dotyczą zbyt małej ilości mięsa oraz sosów.. ale zaczynam to rozumieć - to jest jak z rybą po grecku - żaden Grek tego dania nie zna :) smacznego.....brrrrrr......
                • Gość: voyager Re: Barilla IP: 95.130.153.* 14.11.13, 18:17
                  KEBAB w północnej Polsce :-)

Chcesz KEBAB (oryg. KEBAP) ?
                  Zapraszam do Tureckiej knajpy np. w Hamburgu :-)

W Polsce co najwyżej można uświadczyć z mięsem drobiowym, które co prawda według specyfiki tego dania też jest dozwolone, więc wielkiego "grzechu" nie ma.

Smacznego.
              • Gość: 123 Re: Barilla IP: *.centertel.pl 12.11.13, 07:44
                oj oj - jak ktoś ma tyle zamowien i taki zbyt, to go stać na drugi samochod, zebt jedzenie było cieple. Chyba o to chodzi co?
                • Gość: 1 Re: Barilla IP: *.chelmno.mm.pl 12.11.13, 09:01
                  teraz takie czasy... nie dość, że przywieźć do samego domu to jeszcze pretensje... weź chłopie rusz dupe i jak ci za długo to sam zapie...j po kebaby
                  • Gość: Kebab... Re: Barilla IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.13, 13:01
                    Ale prawda jest ze pogorszyly sie i to ostro ale obawiam sie ze poprostu wymienili załoge i ta jest poprostu do dupy. Zawsze bylo ok ale moje ostatnie 3 zamowienia mnie rozczarowały... Miesa jest i tak najwiecej w Chełmnie w kebabie ale to juz nie to samo co wczesniej. Zamowiłem 2 kebaby na miejscu jeden bez czerwonej kapusty, dostałem oba z czerwona kapusta i w dodatku na wynos mimo tego ze siedzielismy w lokalu. Poza tym sos byl tylko na gornej czesci w srodku nic. Kebaba wymienili a do drugiego musialem isc po sos. Wiec albo nie znaja sie na tym co robia albo poprostu maja tam taki rozpie...ze sami go nie ogarniaja. Jak nie wroci Barilla sprzed jeszcze kilku miesiecy to bedzie mu ciezko nie stracic klientow bo mnie juz np stracili....
                    • Gość: xy Re: Barilla IP: 89.231.148.* 12.11.13, 16:04
                      A gdzie jest ta Barilla?
                      • Gość: kika Re: Barilla IP: *.play-internet.pl 12.11.13, 17:21
                        no widzę, ze nie jestem jedyna, nie opisywałabym tego gdyby to było pierwszy raz, ale to już któryś z kolei. I tak sie składa,że jechałam osobiście po te kebaby, które zamawiałam 3 GODZINY wcześniej!!!
                  • Gość: 123 Re: Barilla IP: *.centertel.pl 13.11.13, 07:46
                    do 1 - no no na konia i hej, jak za dawnych czasów hahaha weź się uspokoj człowieku, płacimy za dowoz. Jakbym chciała czekac 3h na jedzenie to miesko do piekarnika bym wlozyla. a skoro gdies dzwonie tzn ze chce szybko i pod nos. tyle.
                    • Gość: xy Re: Barilla IP: 89.231.148.* 13.11.13, 15:34
                      Ponawiam pytanie-gdzie jest Barilla?
                      • Gość: gggg Re: Barilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 20:51
                        Pierwsza Stacja benzynowa w Grubnie. Byłam dziś wszystko ok mieso, sos, kapusta czas oczekiwania 10 minut. Na wynos nie zamawiam bo czas średnio ok. 1 h. Mąż często tam kupuję i jak narazie jest zadowolony.
    • Gość: chełminianka Re: Barilla IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.13, 17:59
      To prawda szału nie ma.Ja osobiście jeżdzę do Świecia na kebab do Istanbulu bo w naszej okolicy to jeszcze nigdy nic dobrego nie było.A Barilla to się dziwię że ludzie tam jeszcze wchodzą,właściciel ma za nic porządnych ludzi!!!!!!
      • mm2.7 Re: Barilla 23.11.13, 20:38
        Bzdura Barilla ma najlepsze kebaby numer 1
    • mm2.7 Re: Barilla 09.12.13, 10:36
      No na prawde są świetne
      • Gość: mila Re: Barilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 14:31
        jeżeli chodzi o jedzenie tam, to zawsze byłam zadowolona, ale ostatnio już to się zmieniło...za dużo sosu dają do kebabów że wszystko pływa w nim. Wzięłam ostatnio kubek z frytkami to zajeżdżało samymi rybami, że od razu wyrzuciłam bo odór niesamowity. Trzeba im przyznać, że pizze robią wyśmienite. Co do załogi, która tam pracuje to hmmm... co tydzień jakieś inne twarze tam pracują. Jeżeli się bierze na wynos to masakra, ponieważ często jest coś innego niż się zamawiało. Poprosiłam na wynos 2 kebaby z kurczakiem i sosem mieszanym a otrzymaliśmy jeden kebab cały w mięsie (wołowina) A drugi grecki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka