Dodaj do ulubionych

mam pytanie

IP: *.tvgawex.pl 13.12.13, 10:16
Mam pytanie chodzi o mieszkanie zajmuje mieszkanie komunalne do tego należy wc znajdujące sie na korytarzu Czy ja mogę złożyć wniosek u zarządcy budynku o wymianę tego wc (jest w złym stanie) czy to należy do mojego obowiązku?
Obserwuj wątek
    • Gość: placisz Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 11:48
      i wymagasz ! Inaczej sprwa bedzie sie miala jesli jestes wlascicielem mieszkania w budynku komunalnym i nikt inny z tej toalety nie korzysta ....jesli jednak jestes tylko najemca to wymiana toalety to nie twoj bussines
      • Gość: Karol Re: mam pytanie IP: *.tvgawex.pl 13.12.13, 12:19
        tak ja jestem tylko najemca kiedy raz zgłaszałem problem do administracji to dali mi numer do hydraulika i ze na własny koszt mam to naprawiać bo oni nie zajmują sie takimi rzeczami
        • Gość: placisz Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 14:12
          jesli to jest komunalne a wiec w zarzadzie miasta , to idz do burmistrza i powtorz rozmowe :) pewnie ze administracja nie zajmuje sie tym tylko fachowiec ale administrator ponosi koszty tak samo jak ponosi koszty wymiany okien i przebudowy pieca ...hehe jak tak dalej pojdzie to kaza ci wymalowac klatke schodowa na wlasny koszt ....ostatecznie za cos te pieniadze biorą !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka