Dodaj do ulubionych

ja tez tak chce.

IP: *.chelmno.mm.pl 30.01.14, 12:10
cyt.-"Nie chcę Polski Tuska, Michnika, Komorowskiego, Niesiołowskiego, Nowaka, Sawickiej, Mira, Zdzicha i Laska. Nie chcę również Polski gejowskiej, feministycznej, znarkotyzowanej i pijanej. Nie chce także Polski głupawej Dody, chamskiego Wojewódzkiego, zboczonego Biedronia, obleśnego Palikota i dziwadła Grodzkiego. Chcę Polski dumnej i wspaniałej. Polski spod Grunwaldu, Kłuszyna, Beresteczka i Wiednia, Polski hetmanów Zamoyskich, Żółkiewskich i Koniecpolskich. Polski Kazimierza Wielkiego i Stefana Batorego. Polski mądrej jak umysł Mikołaja Kopernika, Marii Skłodowskiej Curie, Leona Łukaszewicza, odkrywczej jak podróże: Ossendowskiego, Strzeleckiego i Domeyki, bohaterskiej jak życie Danuty Siedzikówny (Inki) i rotmistrza Witolda Pileckiego. Polski reprezentowanej przez Polaków dażących do wyjaśnienia przyczyn tragedii smoleńskiej takich jak Antoni Macierewicz a nie upadłego moralnie polactwa powtarzającego za SMSem wierchuszki PO nadanym kilka minut po katastrofie i za "Moskiewskim Komsomolcem" ,że to wina polskich pilotów i że były naciski.Chcę Polski w której godłem znowu będzie orzeł w koronie na czerwonym tle, a nie peowski ptak z czekolady bez korony siedzący na kupie g....".
Obserwuj wątek
    • Gość: obcy Re: ja tez tak chce. IP: *.chelmno.mm.pl 30.01.14, 12:48
      "ss" zarezerwuj sobie /jeśli cię na to stać/ już nie wizytę, a dłuższy pobyt na zamkniętym oddziale psychiatrycznym w zagranicznym ośrodku odosobnienia / dalekim od Europy Wschodniej i Francji/ żeby nie dopadły tutejsze mary i omany jak Macierewicza. Tam w swojej psychice zbuduj sobie swoją Arkadię i żyj w niej i nie obniżaj poziomu tego forum, bo tego nawet ty swoimi wpisami nie zdołasz.
      • Gość: mieszkaniec chelmn Re: ja tez tak chce. IP: *.31.126.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.01.14, 13:09
        A ja chce by wrucily czasy PRL. To byly najpiekniejsze czsy w historji polski. To byl najwiekrzy rozwuj panstwa POLSKIEGO.
        • Gość: krzyzak Re: ja tez tak chce. IP: *.tvgawex.pl 31.01.14, 11:51
          mieszkaniec Chełmna typowy , wzorcowy , po błędach ortograficznych - ORMOWIEC -podwładny starego Borkosia "inż" -profesora z Grubna .
      • Gość: ss Re: ja tez tak chce. IP: *.chelmno.mm.pl 30.01.14, 14:44
        a czemy -'Francji'?Moje omamy sa mniej szkodliwe niz twoje onany z Pirógiem i tuskiem w tle.
        • Gość: do ss Re: ja tez tak chce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 15:14
          Nu bratiaszku, koli Beresteczku buło Batoh! Znajete wi szczo ce Batoh 1652.
    • Gość: Stasek Re: ja tez tak chce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.14, 15:09
      Do połowy ładnie, ale od Macierewicza to już popłynąłeś ...
    • Gość: unz Re: ja tez tak chce. IP: 89.231.148.* 30.01.14, 16:54
      szczerze mówiąc jestem zmęczony pisowskim bełkotem psychopatów :) Miłego wieczoru. Idę odpalić cygaro za 60 zł
    • Gość: Obiektywny Re: ja tez tak chce. IP: *.tvgawex.pl 30.01.14, 17:18
      Zgadzam się - do połowy wszystko pasi ale jak zacząłeś o Macierewiczu... Dopiero wtedy zobaczyłem jak się podpisałeś... " ss " to by się zgadzało z tą partią... Poczekaj sobie na Jarusia u władzy to Cię pierwszego zapraszam w kamasze na Niemca lub Ruskiego...
      • Gość: cch Re: ja tez tak chce. IP: *.tvgawex.pl 30.01.14, 17:48
        wszystko ok ale bez antosia i bandy czworga
        • Gość: cch Re: ja tez tak chce. IP: *.tvgawex.pl 30.01.14, 17:49
          tak po za nawiasem ss dobra prowokacja i troliing
          • Gość: ss Re: ja tez tak chce. IP: *.chelmno.mm.pl 30.01.14, 18:41
            a czy ktos zauwazył , ze to cytat?
            • Gość: noone Re: ja tez tak chce. IP: *.um.bydgoszcz.pl 31.01.14, 10:20
              kolejne biadolenie...
              wszyscy potrafią tylko narzekać, taki Naród
              dlaczego nikt nie ruszy dupy jak mu się cos nie podoba i tego nie zmieni?!
              ano tak, zapomniałem, lepiej pisac na internetach łudząc się, że to coś da :]
              • Gość: chelminiak Re: ja tez tak chce. IP: *.204.107.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.14, 13:03
                Taki krzyzak typowy polonista wszystkim sprawdza bledy na forum a nie rozumie sesu napisanych zdan, metoda dzisiejszych politykow odwiesc od problemow a skupic uwage na nie waznych i malo waznych rzeczach, normalnie, krzyzak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka