Gość: ralf IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.14, 13:04 Witam jak w temacie, szukam w Chełmnie dobrego radcy prawnego i czy za poradę trzeba płacić czy jest darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darmowe Re: Radca prawny w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 14:39 Darmowe na świecie są chyba uśmiechy , chyba że Ty pracujesz za darmola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Re: Radca prawny w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.14, 15:08 Napisałem wyrażnie czy za poradę trzeba płacić czy jest darmowa,proszę czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Radca prawny w Chełmnie IP: *.tvgawex.pl 03.02.14, 15:50 tak za porade ok 100zl.a radcow jest duzo,wystarczy wpisac w wyszukiwarke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dworcowa Re: Radca prawny w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 16:58 Jak pytasz tak Ci odpowiadają. Chyba sam nie wierzysz, że radca pracuje za dziękuję i potem idzie do MOPS po n zasiłek na chleb. Widziałem na Dworcowej k. PKO szyld wisi wejdż zapytaj o koszt a nie wyręczaj się forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Radca prawny w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.14, 18:23 A ja mam trochę inne pytanko. Czy ktoś może mi polecić radcę, który będzie dobrze zorientowany w nieruchomościach i prawie spadkowym? Potrzebuje dobrego prawnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Radca prawny w Chełmnie IP: *.centertel.pl 03.02.14, 19:10 kiedyś przyjmował w urzędzie miasta chyba w poniedziałki ale nie wiem jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Radca prawny w Chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.14, 07:50 W starostwie pojawia się 3 radców prawnych nie wiem czy porady płatne ale sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś