Dodaj do ulubionych

Praca w Tesco

IP: *.opera-mini.net 19.03.14, 20:03
Mogę wysłać cv mailem, ale jaki on jest, czy lepiej osobiście? Jeśli osobiście to do kogo?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Praca w Tesco IP: *.chelmno.mm.pl 20.03.14, 22:27
      Znowu szukają nowych pracowników?!! człowiek zdąży przyzwyczaić się już do pysków a tu znowu nowe???!
      • Gość: Ania Re: Praca w Tesco IP: *.chelmno.mm.pl 21.03.14, 10:51
        rotacja, rotacja, rotacja. Tesco nie lubi zastoju :D Albo pracownicy długo tam nie wytrzymują :D
        • Gość: stały klient Re: Praca w Tesco IP: *.opera-mini.net 21.03.14, 19:15
          o
          czas najwyższy te mordy zmienić bo mi pewne nie pasują
          • Gość: JA Re: Praca w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 19:21
            A jakie są umowy i zarobki.
            • Gość: ble Re: Praca w Tesco IP: *.105.wv.cust.t-mobile.co.uk 22.03.14, 20:30
              Nie dziwie się że taka rotacja,kto by chciał pracować na pół etatu? Słyszałam że na pełen etat nie ma szans,chyba że na stanowisko zastępcy kierownika...
      • Gość: ja Re: Praca w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 10:09
        co to za tekst?"czlowiek zdazy przyzwyczaic sie do pyskow?" brak slow!!!!tam pracuja normalni ludzie za male pieniadze i musza obslugiwac ludzi ktorzy mowia na nich pyski albo mordy?idzcie sie leczyc
    • Gość: gość Re: Praca w Tesco IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.14, 17:07
      doradzam! kierowniczka w Tesco to straszna zołza! "śledzi" pracowników na sklepie! jestem klientem i byłem tego świadkiem jak opieprzała pracownice za to ze odezwała się do kobiety która zapytała sie jej o coś gdzie co jest bo nie mogła znalesc. to chyba nie obóz pracy tylko sklep.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka