Dodaj do ulubionych

czyszczenie auta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.14, 15:01
gdzie w Chełmnie można umyć kompleksowo samochód i wyprać tapicerke-proszę o namiary i cennik
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: czyszczenie auta IP: *.chelmno.mm.pl 29.03.14, 10:13
      przy Orlenie nie ma szału, 35 zł ale cienizna
      • Gość: bezrobotna Re: czyszczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:06
        Czyszczenie pobieżne tapicerki odkurzaczem wodnym za 150 zł. Tak mnie poinformowano przez telefon to chyba jakaś paranoja. Ludzien gdzie wy żyjecie?.
        • Gość: Kazik Re: czyszczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 01:40
          Jak jedziesz na osnowo w stronę szpitala. Zaraz za mostkiem na skrzyżowaniu znajduje się punkt czyszczenia samochodów. Naprawdę polecam. Koleś sumiennie się przykłada do roboty.
          • Gość: elp Re: czyszczenie auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.14, 09:51
            też polecam tego Pana na osnowskiej.
            odkąd zmieniła się "ekipa" obok orlenu zostawiam auto tylko u niego.
            nie wiem czy pierze tapicerkę ale co do reszty nie mam żadnych zarzutów ;)
        • Gość: do bezrobotna Re: czyszczenie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 21:54
          150zl za pranie tapicerki to duzo??to wez firnake w reke plyn i peirz sobie sama bedziesz miala taniej. ja piore i ządam od 200zl wgore. jak ktos ceni jakosc to przyprowadzi a dziad zawdze byl dziadem i nim zostanie. chcesz miec tanio zrob sobie sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka