Dodaj do ulubionych

Praca Riwe?!

IP: *.rfc.pl 27.03.14, 18:04
Witam!!! szukam pracy,trafiłem na ogłoszenie Riwe Group Płutowo.Potrzebują tapicerów, szwaczki również z przyuczeniem. Czy może ktoś mi więcej powiedzieć o tym zakładzie i zatrudnieniu??
Obserwuj wątek
    • Gość: gość111 Re: Praca Riwe?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.14, 10:15
      Podobno dużo roboty , ludzie gadają ze ma być druga zmiana, dlatego szukają pracowników
    • Gość: skrobi decha Re: Praca Riwe?! IP: *.pl 18.04.14, 08:19
      nie polecam traktują ludzi jak niewolników pracowałem tam to wiem jak jest im więcej godzin tym mniej płacą oszusty :(
      • Gość: Jagusia Re: Praca Riwe?! IP: *.awacom.net 20.05.14, 16:48
        jaka praca taka płaca, jak się wyrabia normy to idzie zaroić 1700 -3500 zł. netto , a jak się jest powolnym to trudno , fakt że pracy jest dużo i zapird............ć trzeba
        • Gość: robol Re: Praca Riwe?! IP: *.chelmno.mm.pl 20.05.14, 17:50
          To Bangladesz pod Chełmnem. Czy potrzeba jeszcze więcej informacji???
          • Gość: senior Re: Praca Riwe?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.14, 20:14
            jeśli bangladesz powinneś się cieszyć ponieważ oni słyną na cały świat i zalewają cały świat swoimi produktami,a jeśli chcesz zarobić to właśnie tam jednak jak ktoś wspomniał płacą tylko za prace a nie za przyjście do pracy
            • Gość: leon Re: Praca Riwe?! IP: *.chelmno.mm.pl 21.05.14, 15:51
              Bagno omijaj to dziadostwo tam jest potrzebna inspekcja pracy i to od zaraz !!!
              • Gość: ja Re: Praca Riwe?! IP: *.rfc.pl 22.05.14, 05:32
                mnie przyjeli. lepszy rydz jak nic. 6-mc w domu siedziałem bez roboty bo jej niema, chyba że w Stolmarze za 1200 i na raty podobno.Tu za pól miesiąca miałem prawie tyle.Zobaczymy jak dalej, narazie spoko!
                • Gość: Magda Re: Praca Riwe?! IP: *.chelmno.mm.pl 10.09.14, 21:40
                  A jak dojeżdżacie do Riwe Group???
                  • Gość: pracownik Re: Praca Riwe?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.14, 02:46
                    bangladesz to jest u rudego w na tapicerce a ten przekretas itd ma wszystko w dupie a poza tym masc przekreta MOWI wszystko niedaleko pada jabłko od jabłoni
                    • Gość: gość Re: Praca Riwe?! IP: *.play-internet.pl 12.09.14, 14:00
                      to idzcie do ims sofa też potrzebują tam będziecie mieli lepiej
                      • Gość: pr Re: Praca Riwe?! IP: *.pl 12.09.14, 23:01
                        a h... z taka robota czym wiecej zrobisz tym mniej zarobisz,a ta ich efektywnosc?? to niech se w dupe wsadza poprostu potrzebuja murzynow,tak tam jest niestety prywaciarz za dyche,o.
    • Gość: Gosc Re: Praca Riwe?! IP: *.cgn1.cld.meteor.ie 08.03.15, 22:23
      Nikomu nie polecam pracy w tym gnieździe chamstwa i wyzysku. O ile córka właściciela nie została do końca wyzuta z ludzkich odruchów, to jej ojciec wypierdek nakręca ten burdel podsycany własnym ego bankruta i totalnego nieuka. Mam nadzieje, ze przyjdzie dzień kiedy firmy tego pokroju znikną z mapy polskiej przedsiębiorczości. Brud, smród i ubóstwo.
    • eldorado47 Re: Praca Riwe?! 13.02.16, 11:45
      Witam wszystkich na forum firmy riwe przepraszam morze co niektórzy będziecie zaskoczeni ale ja nie będę anonimowy jak piszecie jako gość itp. Pisze jako Paweł Wierz-----i miałem przyjemność pracować w tej firmie co prawda niebyło mi dane być pracownikiem jak najdłużej ponieważ był jeden pan na nieodpowiednim stanowisku co łamał wszystkie zasady nie będę opisywać jakie ale z jego powodu musiałem sam zrezygnować pomimo przeprowadziłem rozmowę z panem prezesem ale było gorzej bez zmian co do godzin pracy sami się podejmując prace nikt nikogo nie zmusza a pracować trzeba jak wszędzie mi się osobiście podobała praca ludzie są ok jako szef również chodzi o pana prezesa idzie miło porozmawiać tylko jedynym błędem jest ten pan na nieodpowiednim dla niego stanowisku jeśli chodzi o pensje są płatne na czas na konta bankowe panie prezesie jako firma pana jest ok tylko zmiana jednego pana i firma będzie najlepsza w całym okręgu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka