IP: 89.231.148.* 19.04.14, 21:37

Ostatnio widuje dużo motocykli w naszym mieście może zorganizujemy spotkanie na jednosladach
Obserwuj wątek
    • Gość: Ała Re: motocykle IP: *.chelmno.mm.pl 19.04.14, 22:06
      az sie rzygać chce. pokupowali dzieci zabawki
      • Gość: www Re: motocykle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.14, 09:13
        Standard odpowiedz miłego dnia
        • Gość: . Re: motocykle IP: *.tvgawex.pl 21.04.14, 11:50
          najlepszi są ci co umawiaja sie na stanie na rynku koło miejsca po spalonym domu kultury .Stoja jak wazony w tych swoch kaskach i patrza na swoje kredensy na dwoch kołach .
          • Gość: ja Re: motocykle IP: *.chelmno.mm.pl 21.04.14, 18:36
            Sam jesteś wazon,w dodatku pusty ! Spotykają się,bo to miejsce zbiórek,a Tobie coś oczywiście przeszkadza. Żal dupę sciska,bo Cię nie stać.
            • Gość: . Re: motocykle IP: *.tvgawex.pl 21.04.14, 20:53
              sam jeżdze jednośladem o dużo bardziej klasycznej lini i wiele lat starszym od waszych maszyn póżny barok,lub jak ktos mi kiedys powiedział kredensy na kołach.Ale ludzie troche powagi z tego co robicie ja posiadam motocykl po to aby sie nim cieszyć z jazdy a nie stać w kasku na rynku .Nie napinaj sie tak mocno bo ci żyłka peknie
              • Gość: ja Re: motocykle IP: *.chelmno.mm.pl 22.04.14, 05:51
                My też cieszymy się z jazdy. Na rynku stoimy kilkanaście minut,aż wszyscy się zjadą i ruszamy w trasę. Być może są jeszcze inni,którzy faktycznie tylko tam stoją,tego nie wiem. Ale nie można wszystkich oceniać jednakowo. Jeśli już tak bacznie obserwujesz nasz ryneczek,to pewnie zauważyłeś tez takich,którzy robią sobie dziesiątki kółeczek wokół rynku. Może nimi się zajmij ? a najlepiej zrobisz jak zajmiesz się sobą .
                • Gość: SS0 Re: motocykle IP: *.chelmno.mm.pl 22.04.14, 20:42
                  bylebysta pomału jeździli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka