IP: *.chelmno.mm.pl 24.06.14, 22:12
kiedy otwarcie
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: biedronka IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.14, 10:58
      x
      • Gość: Jadzia Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 27.06.14, 19:52
        10.06.14 podobno
        • Gość: klient Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 05.07.14, 14:06
          Niech w koncu otworza ta biedronke na Grudziadzkiej, bo jedna biedronka na Chelmno po prostu nie daje rady. Az przykro sie zakupy robi: kolejki, brudna podloga, umeczone kasjerki... Na sklepie wszystko fruwa.
          Wie ktos kiedy otwarcie?
          • Gość: ja Re: biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.14, 01:38
            10 :)
            • Gość: przec Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.14, 10:37
              Przeciwnicy supermarketów... haha. Teraz biedronki wam brakuje? Zasmakowali co dobre - Europejczycy ;)
              • Gość: klient Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 07.07.14, 12:30
                Brakuje tylko mozliwosci zrobienia tanich zakupow w krotkim czasie i bez przepychania sie miedzy ludzmi , stojacymi paletami czy innym badziewiem.
                Ale cale szczescie jest jeszcze Lidl
                • Gość: dd Re: biedronka IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.14, 17:53
                  proponuje intermarche
          • Gość: Marika Re: biedronka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.07.14, 18:11
            Jak oszukują w Biedronce na Dojazdowej klientów:
            Stoi mleko modyfikowane dla dzieci na regale za 10 zł ( bo teraz co kilka dni mają okazje cenowe na różne produkty). Chcę je kupić, a na kasie wchodzi cena prawie 16 zł, proszę o zwrot różnicy w cenie bo mam do tego prawo- niezgodność ceny. Kasjerka dzwoni na kierownika- przychodzi chłopak i jest bezczelny, że to klient przestawił całe opakowanie zbiorcze mleka na ten regał. Zabrał mi mleko, bo nie odda mi różnicy w cenie.
            Jeszcze z pretensjami że w ogóle się zwraca uwagę na ceny.

Jak tak można traktować klientów- mają pilnować cen i ustawień towaru, bo to ich praca jest a nie moja.
            Robią z klientami co chcą, oszukują na każdym kroku i jeszcze pretensje mają.
            • Gość: xxx Re: biedronka IP: 46.77.124.* 28.07.14, 08:37
              Bo w biedronce kupują Ci którzy nie znają się na cenach Biedronka nie jest tania w innych sklepach jest o wiele taniej A kupują z przyzwyczajenia wszyscy Porównajcie kiedyś ceny To zmienione zdanie czy warto kupować w biedronce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka