Dodaj do ulubionych

lakiernik samochodowy

IP: *.chelmno.mm.pl 19.08.14, 00:38
Witam,
Chciałem tylko konkretnie zapytać o opinnie ale prawdziwe opinnie na temat dobrego lakiernika w cch lub okolicy. Jakoś bardzo tani być nie musi-bo wiadomo nieraz jakość nie idzie w parze z ceną usługi. Mam do malowania 2 elementy - drobne bąbelki wychodza. Czy ten pan jak już tutaj czytałem na Parowej dobrze działa???-był ktoś??? 2 elementy zrobi tak zeby sie z całością zgrały.....idealnie to zrobią w serwisie-ale tak zeby było dobrze:) a moze ktoś był w tej lakierni w Osielsku-krucza 18- ładną stronę i reklamę mają ale co to warte????-był moze ktoś??? pewnie cenowo tez odstają od reszty.....ale moze naprawde jakość jest super......jesli ktoś coś konkretnie wie w/w temacie to prosze o sugestie.
Dziekuje za uwagę
Obserwuj wątek
    • Gość: W Chełmnie ? Re: lakiernik samochodowy IP: *.chelmno.mm.pl 19.08.14, 08:15
      W Chełmnie nie ma dobrych lakierników. Są przeciętni. W Chełmnie nie ma nawet mieszalni lakierów, która potrafiłaby odpowiednio dobrac lakier. Jeżeli więc te pęcheże są niewielkie, zrób sobie "zaprawki", a z pewnością nie będzie wyglądało gorzej, niż po lakierowaniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka