Dodaj do ulubionych

Kedzierski

IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.09.14, 12:20
Czy to prawda ze Kedzierski zaklada koalicję z Bińczykiem? Jezeli to prawda to żal mi Kedziery że wchodzi z czlowiekiem w układ ,który ma fatalna opinie w gminie (i nie tylko w gminie) w ktorej mieszka ,gdzie od lat startuje do rady powiatu i mieszkancy go nie wybieraja.
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: Kedzierski IP: *.tvgawex.pl 11.09.14, 12:59
      obserwatorku żal mi Cię żal ....
      • Gość: Marek Re: Kedzierski IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.14, 20:28
        Z tego co wiem to już w poprzedniej kadencji Przyszłosć P.Kedzierskiego szła razem z Forum Bińczyka do wyborów w Powiecie i teraz jest tak samo
    • Gość: kelon Re: Kedzierski IP: 89.231.148.* 12.09.14, 20:46
      ale dyrdymały ... to może Putin z Poroszenko też ma jakieś układy :D
    • Gość: Antek Re: Kedzierski IP: *.tvgawex.pl 12.09.14, 20:56
      kochani czym wy się podniecacie Czas na zmiany Tym panom już dziękujemy nic nie pokazali Po prostu byli i brali wynagrodzenie ,Chełmno potrzebuje wyrwania z marazmu .Miejsc pracy itp A my umieramy.
      • dabrys Re: Kedzierski 12.09.14, 22:36
        Pana Bińczyka nie znam, to się nie wypowiadam. A burmistrz, no cóż, niestety brał godziwe wynagrodzenie (zdecydowana większość mieszkańców może marzyc o takich pensjach), za wkład pracy nieadekwatny do efektów. Szkoda... I jeszcze ta butna postawa, te procesy, koszty ... Ciekawy jestem, jakie jest faktyczne zadłużenie miasta?
      • Gość: do Antka... Re: Kedzierski IP: *.pl 13.09.14, 05:03
        Spójrz na pozostałych kandydatów... Niestety dla nas nie ma już ratunku...
    • Gość: kolo Re: Kedzierski IP: 89.231.148.* 13.09.14, 07:45
      i tak siedzi kilku frustratów i wypisuje codziennie te same skomlenia :P ... Idę na miasto, rankiem jest super się przejść po wyremontowanym rynku. Pozdrawiam i przypominam o jednej rzeczy ... szklanka wypełniona w połowie jest w połowie pusta czy w połowie pełna. Wierzcie mi, że drugie podejście znacznie ułatwia życie. Pozdro !
      • Gość: xy Re: Kedzierski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.09.14, 20:30
        O jakim wyremontowanym rynku mowisz?Masz na mysli nasiakliwa nawierzchnie wykonana z najtanszego chinskiego granitu i do tego w 3-4 klasie jakosci ,przebarwienia i rysy.Przed remontem mielismy granit ze Strzegomia, twardosc najwyzszej klasy , a teraz nasiakliwe G...o. a do tego straszydlo fontane( ala szubienica) .Kregi bliskie burmistrzowi mowia,ze mial on wizje i nazwal ja " oknem na swiat" .12 milionow wydanych na g....o w tym udzial wlasny miasta pewnie jakies 20 % pytam sie po co i dla kogo.Koszt granitu jaki uzyto do remontu w Chelmnie to maksymalnie okolo 4 milionow zostaje 8 do ......... no wlasnie do czego?Jesli sie walczy o nowe miejsca miejsca pracy ,to nie to nie ma nic do podzialu i nie ma przetargow" abrakadabra"
        • Gość: kolo Re: Kedzierski IP: 89.231.148.* 13.09.14, 21:28
          masz miejsce pracy w Łysomicach. Tylko chcieć :)
    • Gość: Do kolo Re: Kedzierski IP: *.chelmno.mm.pl 13.09.14, 21:51
      A ty od burmistrza, że tak go chwalisz?
    • Gość: Rozżalony Re: Kedzierski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.14, 23:01
      Czytałem, że na rynku jest w sprzedaży chiński granit płomieniowany, czy coś tam, który musi być konserwowany i czyszczony ustawcznie.
      Pytam fachowców od miejskich inwestycji - czy w Chełmnie połoózno taki chiński badziew????? Za takie miliony.
      Widziałem już szereg plam na Grudziadzkiej a on jest położóny niespełna rok.
      Czy będzie czyszczony w ramach gwaranji wykonawcy, czy taki będzie??

rzeczywiście porażka z tym remontem.
      Taki bardzo małomiasteczkowy poziom. Może się chyba tylko podobać ludziom którzy widzieli tylko Chełmno i wmawi się im ze jest to ładne , światowe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka