Dodaj do ulubionych

multimedia vs gawex

IP: *.play-internet.pl 24.09.14, 12:43
Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja84 Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.14, 19:17
      Zdecydowanie multimedia!
      • Gość: ada Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.14, 19:37
        Multimedia !
        • Gość: M Re: multimedia vs gawex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.14, 19:39
          ZERO porównania Gawex to szambo.
          • Gość: gawex fan :) Re: multimedia vs gawex IP: *.tvgawex.pl 24.09.14, 19:59
            Taaa najlepsza OCHRONA ANTYWIRUSOWA w MM hahahah.
          • Gość: lucyna Re: multimedia vs gawex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.14, 20:00
            Gawex mam i działa super
    • Gość: Asia Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.14, 20:08
      Multimedia w Gawexie co chwile nie ma internetu ;(
      • Gość: M Re: multimedia vs gawex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.14, 20:18
        Najlepsza ochrona antywirusowąks w gawexie jest notoryczny brak netu :p
        • Gość: ja Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 26.09.14, 10:17
          miałem swojego czau Gawex i teraz mam Multimedie - bez zastanowienia polecam Multimedię... W Gawexie nie było dnia żeby nie było problemów z czymś, ze zgłaszanych awarii nic sobie nie robili, w Multimedii w ciągu trzech lat może dwa razy było tak, że nie działało ok 4-5 kanały w tv, poszedłem do biura to po godzince już było ok. A z internetem to w ciągu tych trzech lat tylko raz mi przerwało na parę minut... Więc jeśli mam do wyboru opcję codzienne awarie i wszystko działające bez zarzutu to wybieram ta druga opcję :)
    • Gość: mieszkaniec Re: multimedia vs gawex IP: 89.231.148.* 27.09.14, 09:56
      W multimediach często zdarzają się przerwy w necie na 1-2 minuty. Wówczas niby nie zrywa połączenia, ale jest zero przepustowości=brak netu. Takie sytuacje mają miejsce wielokrotnie w ciągu dnia, ale problem trwa jak pisałem chwilę.
      W Gawexie niestety jak pisano we wcześniejszych opiniach zdarzają się przerwy w necie godzinę czy nawet kilka godzin. Niestety prawdą jest również stwierdzenie, że po zgłoszeniu udają, że nic się nie stało i jeszcze próbują wmawiać że przerwy nie było.
      • Gość: gosc Re: multimedia vs gawex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.14, 12:06
        A moim skromnym zanim obie kablowki. wiele g...O warte nie mowiac juz O tym przemadrzalym gó...arzu serwisancie z multimedii ja nie przyjalbym go nawet na placowego biegajacego z miotlą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka