Gość: gość IP: *.play-internet.pl 24.09.14, 12:43 Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja84 Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.14, 19:17 Zdecydowanie multimedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.14, 19:37 Multimedia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: multimedia vs gawex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.14, 19:39 ZERO porównania Gawex to szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawex fan :) Re: multimedia vs gawex IP: *.tvgawex.pl 24.09.14, 19:59 Taaa najlepsza OCHRONA ANTYWIRUSOWA w MM hahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyna Re: multimedia vs gawex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.14, 20:00 Gawex mam i działa super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 24.09.14, 20:08 Multimedia w Gawexie co chwile nie ma internetu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: multimedia vs gawex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.14, 20:18 Najlepsza ochrona antywirusowąks w gawexie jest notoryczny brak netu :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: multimedia vs gawex IP: *.chelmno.mm.pl 26.09.14, 10:17 miałem swojego czau Gawex i teraz mam Multimedie - bez zastanowienia polecam Multimedię... W Gawexie nie było dnia żeby nie było problemów z czymś, ze zgłaszanych awarii nic sobie nie robili, w Multimedii w ciągu trzech lat może dwa razy było tak, że nie działało ok 4-5 kanały w tv, poszedłem do biura to po godzince już było ok. A z internetem to w ciągu tych trzech lat tylko raz mi przerwało na parę minut... Więc jeśli mam do wyboru opcję codzienne awarie i wszystko działające bez zarzutu to wybieram ta druga opcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: multimedia vs gawex IP: 89.231.148.* 27.09.14, 09:56 W multimediach często zdarzają się przerwy w necie na 1-2 minuty. Wówczas niby nie zrywa połączenia, ale jest zero przepustowości=brak netu. Takie sytuacje mają miejsce wielokrotnie w ciągu dnia, ale problem trwa jak pisałem chwilę. W Gawexie niestety jak pisano we wcześniejszych opiniach zdarzają się przerwy w necie godzinę czy nawet kilka godzin. Niestety prawdą jest również stwierdzenie, że po zgłoszeniu udają, że nic się nie stało i jeszcze próbują wmawiać że przerwy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: multimedia vs gawex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.14, 12:06 A moim skromnym zanim obie kablowki. wiele g...O warte nie mowiac juz O tym przemadrzalym gó...arzu serwisancie z multimedii ja nie przyjalbym go nawet na placowego biegajacego z miotlą Odpowiedz Link Zgłoś