Dodaj do ulubionych

Jak SLD to zrobiło?

IP: *.chelmno.mm.pl 02.11.14, 22:28
Po wejściu na stronę SLD Zmienimy Chełmno na plus na FB dowiadujemy się, że polubiło stronkę 3261 osób. Po kliknięciu strzałki na wysokości "Ludzie" przechodzimy do statystyk i tu zong, w dniu 31.10.2014 nastąpił gwałtowny wzrost lajków o 2500,8 %, a statystyki największej aktywności wskazują na bliskie sercu każdego Polaka miasto Istanbul - Turcja, grupa wiekowa 18-34. Sam nie wiem, co o tym myśleć?
Obserwuj wątek
    • Gość: subway Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.14, 22:38
      jak skończysz zabawę z "srejsbukiem" ,to będziesz w stanie zrozumieć wszystko, a tak...
      cóż, może kiedyś ludzie się obudzą ?
    • Gość: chodzący po ziemii Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.chelmno.mm.pl 02.11.14, 22:45
      Ciekawy - nie bądź za ciekawy i nie myśl za dużo, bo widać że poza szperaniem w internecie, nie jest to twoja najmocniejsza strona. Gdybyś poza szyldem SLD , znał persony które za nim stoją, to byś wiedział, że karierowicze Wenderlicho podobni lub inni starcy chcą zmieniać masę prawie upadłościową w postaci Chełmna. Oni nie są w stanie - poza gawędzeniem - niczego zaproponować. Spójrz na emerycką listę kandydatów tego ugrupowania na radnych do sejmiku wojewódzkiego, a do mieszkańców Chełmna wyciągają ręce po głosy jak zwykle, przy okazji wyborów, by potem o tym zapomnianym mieście zapomnieć.
      • Gość: peterzburczyk Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.opera-mini.net 03.11.14, 07:03
        A myślałem, że to fani z moskwy tak lajkuja.
    • Gość: AK Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.14, 07:47
      Oczywistym jest, że takie lajki można kupić. Niestety to świadczy tylko o tej partii, do wszystkiego się posuną byle by coś osiągnąć. Żenada kupić lajki tak jak żenujące jest całe SLD - fani żołnierzy przeklętych - Jaruzelski , Kiszczak itd banda czerwonych. Na tablice upamiętniającą żołnierzy wyklętych Chełmna nie stać , ale na kamień (odnowa kamienia) Ludowemu Wojsku Polskiemu - mieszkańcy Chełmna , to pieniądze się znalazły. Wstyd mi za ten pseudo pomnik. Dla Armii Krajowej - prawdziwych bohaterów , którzy walczyli z okupantami brak pieniędzy , ale dla sługusów Moskwy, ubezwłasnowolnioną armię aparatczyków Ludowe Wojsko Polskie !!!to pieniądze są. !!!DRAMAT . Historia już oceniła, kto był patriotą. I nie było to LWP - tylko AK !!
      • Gość: Mała Mi Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.14, 18:17
        Dziwny zbieg okoliczności, nie wiadomo skąd pojawiają się nieznane lajki i dosłownie natychmiast mówi o tym ktoś, kto wcale nie kryje, że wiele by zrobił, żeby zaszkodzić właśnie tej opcji. A czemu nie mówimy o średniej wieku do miasta? Czy nawet do powiatu? Bo tu wypadają zdecydowanie lepiej! A z naszego okręgu do sejmiku akurat idzie dwóch najmłodszych chłopaków.
    • Gość: Piotr Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.14, 08:09
      Fani Jaruzelskiego !!!! Z honorami żegnali sowieckiego pachołka, człowieka, który niszczył naród. Powinniśmy splunąć na psie jego mać generała.Jaruzelski był sowieckim oficerem i zdrajcą ojczyzny. W latach 50 tych gonił żołnierzy AK i strzelał do nich !!! Nigdy nie był polskim generałem , był szefem władzy okupacyjnej, sowieckiej ekipy montowanej siłą w Polsce (...) Co to za gadanie, że to był prezydent Polski? On nie był nigdy demokratycznie wybrany, więc nie był prezydentem RP. Był podstawionym elementem, na siłę".. Z tego powodu ludzie, którzy wierzą w mit o wybawcy Polski spod jarzma sowietów dawno powinni wyjechać za wschodnią granicę , a nie broń Boże rządzić naszym Chełmnem.
    • Gość: do pesymistów Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.14, 09:30
      Piszecie właściwie tylko same negatywy na to urupowanie. Nigdy nie należałem do SLD i nie mogę powiedzieć, że jestem wielkim sympatykiem tego urupowania. Ciekawi mnie tylko, dlaczego jest w Was tyle nienawiści ? A może przedstawicie swoje sympatie, albo przynależność i napiszecie, czy u Was nie ma negatywów.
      • paavos Re: Jak SLD to zrobiło? 03.11.14, 11:44
        Co wy chcecie zmienić mając 60 plus lat? Nie byliście wstanie przez 25 lat się postarać o dobrobyt nawet wspólnie z innymi partiami. Czerwone śmiecie aż po grób przy korycie. Już jeden mądry człowiek otwarcie stwierdził, że Polacy nie potrafią korzystać z demokracji. Wiecznie wyluzowani a płaczą jak źle.
        • Gość: fdsafd Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 12:06
          precz z komuną w Chełmnie !!!!
          • Gość: Mała Mi Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.14, 18:25
            Aż żal, że tej komuny tu nigdy nie było, bo wtedy to miało być jakiś sens. Ciekawe, że na tą pseudo komunę najwięcej krzyczą ci co im dała wykształcenie, mieszkanie i pracę. Bo jakoś ta piękna demokracja i prawica niczego nie buduje, wspiera tylko swój grajdołek a reszcie pozostawia śmieciowe umowy, głodowe pensje i zniszczoną gospodarkę.
            Jeszcze jedna kadencja prawicy i zostanie nam tylko żreć trawę i liście jak w prawdziwie komunistycznej Korei. Powodzenia kochani.
    • Gość: Moderator Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 10:36
      Drodzy mieszkańcy! Po ogłoszeniu programu wyborczego zwiększyła się nam ilość naszych fanów na FB.

Od kilku dni ktoś próbuje resetować nam hasło na naszej stronie. Dodatkowo pojawiły się polubienia z Turcji i w tym samym momencie słowa krytyki od najbardziej aktywnej w internecie opozycji. Celowe działanie czy zbieg okoliczności?

Apeluję o rozsądek.
      • Gość: Korwin Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 11:02
        raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę. www.facebook.com/zmienimychelmnonaplus/likes lajki kupione na allegro za dwie dyszki . Lewaki z Chełmna pełen profesjonalizm
      • Gość: Janusz Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.torproxy-readme-arachnide-fr-35.fr 03.11.14, 14:30
        Jasne! Teraz najlepiej zwalić na kogoś. Myśleliście, ze jestescie sprytni i nikt nie zauwazy skad są lajki albo gość na allegro was zapewnił, ze wszystko bedzie ok. WSTYD I HAŃBA. Jak tak macie zamiar oszukiwać wyborców i mieszkańców po dojściu do władzy to ja podziękuję... Jak można tak bezczelnie kłamać? W głowie się nie mieści...
        • Gość: Moderator Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 14:54
          Drogi Panie Januszu. Każdy może to zrobić. I tu nie chodzi o pieniądze. Wystarczy ze jakiś "życzliwy" ustawi promowanie postu, strony na jakimś swoim portalu. Sprawa zgłoszona do FB. Pozdrawiam
          • Gość: janusz Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.11.14, 15:04
            Proszę aby moderator przedstawił się z imienia i nazwiska gdyż na chwile obecna mamy do czynienia z próbą manipulacji opinii publicznej poprzez zakup fikcyjnych "fanów" komitetu . Sprawę te w bardo łatwy sposób można zbadać i wyjaśnić wyborcom .
            • Gość: janusz Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.14, 08:27
              Ponownie proszę aby moderator ugrupowania SLD w Chełmnie ujawnił swoje dane osobowe gdyż mamy do czynienia z oszustwem co mów być przedmiotem pozwu lub zgłoszenia do komisji wyborczej . Skoro moderator umywa ręce i twierdzi ze to ci źli z opozycji kupili lajki w Turcji to proszę o ujawnienie swoich danych. Czy moderator ma coś do ukrycia ?
              • Gość: krzyzak55 Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.tvgawex.pl 04.11.14, 10:03
                sld już w swojej historii miało wiele cudownych zdarzeń ale tu nie klucz, a tylko żywy, rozumny wyborca , do spowiedzi nie pójdą !!!! do głupot to mają talent łeb w łeb z ''po''a to palma w Warszawie , a to krzyż z Giewontu usuną , a to w CCH idiotyczną fontannę na rynku do góry nogami postawią !!! tęczę zbudują jako symbol równości i itp, a to Trynkiewicza do ciupy wsadzą za piki co je udostępnili odpowiedzialni dozorcy z ZK, Polański co pociupciał to pociupciał na nieletniej - przedawniło się oj !!!oj!!!, a odkrycie iż rolnik to frajer !!!! forumowiczu przerwij to dziadostwo 16 listopada .... postawmy na ryku taczkę i karetę, brak dwóch pasażerów, komu na co damy bilet od nas zależy ... nie pozwólmy gamoniom nami rządzić !!!! dla nich wiaderka i wodę do Fryby nosić....Z WISŁY !!!!
                • Gość: bies Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.chelmno.mm.pl 04.11.14, 11:52
                  Krzyżak 55 - apologeto PiSowskich ciągotek i ciebie takie dowcipy się trzymają, ale skoro już zacząłeś i zostawiłeś puste miejsca do obsadzenia , to moja propozycja - na taczkę posadzić kogoś z PiSu / kogo, nie wiem bo ich nie znam/ a do karety zaprzęgnąć jakiegoś mohera / bo czarni w nich jeździli całe życie więc mają doświadczenie i się nie burzą/. Tylko niech się nie obnoszą z tym 16 listopada, bo jeszcze ktoś pomyśli, że naruszają anachroniczną ciszę wyborczą.
                  • Gość: c Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.tvgawex.pl 04.11.14, 18:45
                    czemu obrażasz ludzi wierzących? ...nieładnie! proponuje ci iść do swojej babci dziadka i powiedzieć ze są moherami i ich nie szanujesz
                    • Gość: bies Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.chelmno.mm.pl 04.11.14, 21:30
                      Daleki jestem od obrażnia lub urażania ludzi wierzących, wszak to u nas większość społeczeństwa. Pisząc o moherach , mam na myśli tych betonowych mudżahedinów katolickich, którzy bezmyślnie gloryfikują każdą bzdurę pseudo duchownych typu toruńskiego, wierząc jak w stwórcę każdemu słowu płynącemu z tej politycznie odrażającej rozgłośni / nie mam uwag do jej działu ewangelicznego/ . Moherowa beretka to moda i wygoda ludzi starszych , zwyczajnych , spracowanych, zmęczonych i niech im służy jak najcieplej bez politycznego blichtru i spełniania roli wysyłkowej armii zaciężnej niektórych rozpolitykowanych hierarchów , jako bezwolnego narzędzia w ich rozgrywkach.
                      • Gość: macias Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.147.61.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.14, 16:54
                        nie było czego złego na SLD powiedzieć, to opozycja kupiła lajki za 20zł i podesłała, teraz jest o czym mówić... Gratuluję poziomu i uczciwej konkurencji
    • Gość: Mała Mi Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.14, 18:35
      A może to Pan Ciekawy wyjaśni jak to się robi, bo chyba coś o tym wie! Bo zanim się zainteresował to było tu zwyczajne grono zaprzyjaźnionych osób. Czy trzeba się aż do tego posunąć, żeby zdyskredytować konkurencję? A może stanowi realne zagrożenie i to był jedyny sposób, żeby w białych rękawiczkach wykosić przeciwnika ze świętym oburzeniem na ustach. Jakoś ostatnio dziwnie się przyjęło, że jak lewica robi coś dobrego, to prasa milczy a druga strona wystarczy, że pierdnie a już wszyscy lecą słuchać gdzie. A jak skręci jakaś aferę to szybciutko wszystko milknie i szuka się tematu zastępczego. No fenomen jakiś czy co.....
      • Gość: Agata Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.chelmno.mm.pl 05.11.14, 19:18
        Ludzie, opanujcie się. Przecież wiadomo, że podczas wyborów większość gra nieczysto. W momencie, gdy wszyscy ujadają na inne ugrupowania, a o SLD jest cisza, to jasne, że przeciwnik musi skupić uwagę na tych, o których nikt źle jeszcze nie napisał... Konkurencja. Na pewno się wyda niedługo, kto mógł to zrobić i zobaczymy, czy podkładanie komuś świni jest takie opłacalne... Jak w ogóle ktoś mógł stworzyć taki skandal? A Wy ślepce w to wierzycie... W to, co się napisze w internecie, czy w prasie. Śmieszne - jak takie małe dzieci, które wierzą we wszystko, co się powie... :) Zanim zaczniecie osądzać i się upierać (w szczególności te osoby, które nie mają o tym pojęcia), to poczekajcie, aż cała sprawa wyjdzie na jaw. Poza tym: KTO BYŁBY TAK GŁUPI, ŻEBY KUPIĆ SAMEMU LAJKI NA JAKIMŚ FACEBOOKU? Przecież widać, że w jeden dzień wzrosłaby liczba i to osób z innego kraju. Nikt nie chciałby działać na swoją niekorzyść. Podkładacie świnie, a sami nią jesteście. A tępi ludzie wierzą... Niedługo się wyda, kto był taki zdolny, bo to wszystko idzie teraz namierzyć. POZDRAWIAM SERDECZNIE I ŻYCZĘ OPAMIĘTANIA SIĘ... :)
        • Gość: Trio Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.torun.mm.pl 05.11.14, 19:39
          Powiem tak. Skoro SLD oskarża innych (jasne), to czemu tych tureckich like nie usunie? Każdy admin fanpage ma prawo i możliwość usunięcia osob lubiących stronę. Dziwne, że jakoś nikt tego nie zrobił, tylko odwraca kota ogonem. Druga sprawa, że dzięki takim programom jak Sotrender można zobaczyć więcej, niż drogi prowokatorze myślisz. Fakty są takie, że nikt im tych lajków nie kupił. Admin może zamknąć temat. K.O.
          • Gość: Mała Mi Re: Jak SLD to zrobiło? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.14, 20:06
            Chyba było coś o oficjalnym doniesieniu do moderatora fb. Skoro sami nie wiedzą, że można inaczej to raczej nie wiedzą jak można to zrobić żeby mieć. Może obsługuje to osoba, która na codzień nie siedzi w necie i nie jest programistą. Chyba ich nie stać na opłacanie takiego etatu. Za to niektórych stać. I to są tego efekty...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka