Dodaj do ulubionych

Hala magazynowa

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.14, 21:14
Witam, czy ktoś orientuje się w sprawie wynajęcia jakiejś hali magazynowej w naszym powiecie? Może być to również murowana stodoła/garaże po nieużywanym gospodarstwie rolnym. Jeżeli ktoś coś słyszał proszę od odzew.
Obserwuj wątek
    • anel01 Re: Hala magazynowa 06.11.14, 23:53
      a na co potrzebujesz. trochę znam takich miejsc. podaj telefon
      • Gość: Dorposz Re: Hala magazynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.14, 11:34
        W Dorposzu, kawałek za stacja beznzynową jak się jedzie na Unisław jest pustywielki młyn , chyba to własność GS u w Brzozowie, ich biura są chyba w Brzozowie gdzie sklep.
        • Gość: Grubno Re: Hala magazynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.14, 11:35
          Kiedyś widziałem napisy na Grubnie gdzie te hurtownie
      • Gość: Biznes Re: Hala magazynowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.14, 12:16
        Tutaj możesz napisać jeżeli znasz takie miejsca: Pajak141414@interia.pl
    • Gość: pytanko Re: Hala magazynowa IP: *.dynamic.mm.pl 11.07.19, 00:03
      aktualne?
    • radek_komor Re: Hala magazynowa 11.03.21, 17:02
      Bardzo ważnym elementem, który koniecznie trzeba brać pod uwagę przy budowie czy też najmie hali magazynowej jest jej obciążalność ogniowa.
      Jest to jeden z najważniejszych parametrów zaraz obok powierzchni i lokalizacji. Obliczenie prawidłowej obciążalności ogniowej hali magazynowej przed jej budową lub wynajęciem daje gwarancję, że będziemy mogli swobodnie magazynować w niej nasz materiał.
      Niestety w moim przypadku dowiedziałem się o tym za późno;(
      Gdyby ktoś był zainteresowany tematem audytu pożarowego lub projektem instalacji ppoż to z czystym sumieniem mogę polecić firmę Intelectro z Poznania, która w mojej ocenie posiada gigantyczne doświadczenie w zakresie [URL="systemypozarowe-24.pl/"]instalacji przeciwpożarowych [/URL] i pomogła mi przy wielu inwestycjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka