asiucowaa 12.01.15, 20:45 Witajcie! Szukam dobrej orkiestry na wesele. Macie może jakieś propozycje? Interesowałoby mnie oferty wraz z ceną ;)). Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Orkiestra na wesele IP: *.tvgawex.pl 12.01.15, 21:41 Wczoraj grala jakas orkiestra na rynku trzeba bylo podejsc i zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
asiucowaa Re: Orkiestra na wesele 12.01.15, 22:01 Nie jestem z Chełmna, tylko okolic. Nie przebywam w tym mieście 24/7 żeby wiedzieć co się dzieje na, i tak zazwyczaj pustym i mało atrakcyjnym, rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Orkiestra na wesele IP: *.opera-mini.net 12.01.15, 22:22 Robisz się irytująca :/ Sala, orkiestra, zaraz zapytasz o ilość i cene wódki i jaki krój sukni wybrać, litości .. Popytaj między znajomymi albo w google wpisz to, co Cię interesuje i na pewno uzyskasz więcej informacji niż tutaj, wwwwrrrr :@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Orkiestra na wesele IP: *.opera-mini.net 12.01.15, 22:27 Ah i kamerzysta, fotograf .. Rany. Dobrze, że paznokcie sama potrafisz zrobić ( btw.dobrze się sama sobie reklamujesz w wątkach o paznokciach ) i oszczędzisz nam tego, Ocieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
asiucowaa Re: Orkiestra na wesele 12.01.15, 22:32 Wystarczy nie odpisywać, albo nie zwracać uwagi. :). Po to jest forum, żeby o coś pytać, a nie czytać o tym gdzie się kiedy wydarzyło. Dziękuję. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Orkiestra na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 13.01.15, 07:35 Zespół Poznaj Sukces . mi z gruczna oraz byd cena pewnie z 3000 jakość najwyzsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squater Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.15, 09:14 Na orkiestre to raczej cie nie stac, bo nie pisalabys tu ! Myslisz raczej o zespole ktory gra do kotleta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczekm Re: Orkiestra na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.15, 10:41 Może potrzebny fotograf?:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiucowaa Re: Orkiestra na wesele 13.01.15, 10:44 Tak strasznie uwielbiam tę zawiść w mieszkańcach tego "cudownego" miasta. :). Naprawdę, jak macie jakieś problemy, to dajcie sobie spokój z głupimi odpowiedziami, bo to nie Wasza sprawa czy mnie stać czy też nie :). Brak słów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.15, 12:59 Nie jest problemem czy stac cie czy nie ,tylko ze nie kumasz co to jest orkiestra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Orkiestra na wesele IP: *.tvgawex.pl 13.01.15, 13:59 Polecam zespół z Grudziądza. U mnie grali. Naprawdę fajnie przeprowadzone wesele. :) Tutaj ich strona: muzyczny-hit.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Orkiestra na wesele IP: *.centertel.pl 10.05.15, 15:11 Kogo polecacie?Ktoś nowy pojawił się na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Orkiestra na wesele IP: *.dynamic.mm.pl 10.05.15, 17:21 Polecam dj Promo. Swietny na wesele, lepszy niz orkiestra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Orkiestra na wesele IP: *.centertel.pl 10.05.15, 20:39 A Paeadox jeszce isrnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Orkiestra na wesele IP: *.play-internet.pl 18.05.15, 19:19 Od zawsze przysłowiowo mówiło się orkiestra na wesele i wiadomo,że chodzi o zespół czy coś w tym stylu.Ludzie wasza zawiść jest okropna...po co wogle komentujecie to jak nie macie odpowiedzi na zadane pytanie ...byle tylko komuś dopiec...jesteście żenujący,po to jest forum aby popytać ludzi,zawsze ktoś inny może coś poradzić niż tylko znajomi...sama jestem zainteresowana tymże wątkiem jak i innymi związanymi ze ślubem .. Jeśli chodzi o zespół polecam kosmiczni chłopcy z Lisewa cena kiedyś 1200-1500 coś w tych granicach,ale niewiem jak dziś jak będę miala nr to napiszę.. Sama szukam póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiulcowa Re: Orkiestra na wesele IP: 185.26.180.* 19.05.15, 16:08 Ja juz znalazlam :). polecam panow z Grudziądza, z ktorymi mamy juz podpisana umowe. Naprawdę sa niesamowici :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Orkiestra na wesele IP: *.tvgawex.pl 21.05.15, 13:35 Jaka cena i z poprawinami czy bez ? jakieś namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiulcowa Re: Orkiestra na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.15, 00:11 www.muzyczny-hit.com Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka10 Re: Orkiestra na wesele 29.05.15, 22:54 Kolejne wesele,które nie wyjdzie. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Orkiestra na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 25.05.15, 16:38 odradzam płocińskich. za dużo panowie spożywają w czasie pracy i różne cyrki mogą z tego wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: Orkiestra na wesele IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.15, 14:42 Weż sobie DJ lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katerinek22 Re: Orkiestra na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.18, 10:23 Nie chce tutaj zasypywać linkami aby nie robić spamu, ale sprawdźcie sobie Macieja Wilkanowskiego, muzyka zaproponowana przez niego sprawdza się cudownie, a goście bawią się w najlepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ese Re: Orkiestra na wesele IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.02.18, 12:41 BINGO zespół z Chełmna polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gudigniezno Re: Orkiestra na wesele 02.03.18, 13:47 W kwestii Dj i Wodzirej na wesele zapraszam na naszą stronę www.imprezana102.wordpress.pl znajdzie tam Pani obszerną galerię z naszych imprez. W cenie wesela wykonujemy kilkaset zdjęć, które przesyłamy gościom jeszcze podczas trwania imprezy + ścianka dla gości i gadżety. Pozdrawiam, Sebastian Impreza na 102! Dj i Wodzirej na wesele www.imprezana102.wordpress.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEIA Re: Orkiestra na wesele IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.03.18, 15:05 Nie polecam, byli u mnie i wodzirej tyle chlał że na oczepinach język mu się plątał. Nawet raz wpadł w taką śmiechawę że ciotka od strony panny młodej musiała powiedzieć "no już, wystarczy panie śmiechawka". Z DJ nie idzie się dogadać, bo dając mu swoje składanki które chcesz by grali NA TWOIM WESELU, on twierdzi że wie lepiej przy czym ludzie się bawią i puszcza jakieś swoje denne mixy, do których nie wiadomo jak tańczyć, przez ciągłe zmienianie bitów. Tomek i Anna Odpowiedz Link Zgłoś