Gość: głodna IP: *.play-internet.pl 28.04.15, 18:21 Jak sie nazywa nowy lokal na rynku??? juz jest otwarte? są dowozy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Najedzony Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.15, 21:02 Rozumiem, że nieudolnie reklamujesz swój lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
pietru-cha30 Re: lokal na rynku 01.05.15, 18:58 nie :) chce sie dowiedzieć jak sie nazywa, bo chce poszukać w necie czy są dowozy. Umiemy czytać? a ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
pjekarnik Re: lokal na rynku 01.05.15, 20:39 "Umiemy czytać? a ze zrozumieniem?" Najpierw naucz się pisać po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
pjekarnik Re: lokal na rynku 03.05.15, 15:22 To jest źle napisane, że zdanie rozpoczynamy wielka literą i w ogóle składnia jak by z przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: lokal na rynku IP: 185.13.106.* 21.05.15, 00:02 Fakt z małej litery to błąd ale reszta jest poprawnie napisana. A Ty niżej się nie wymądrzaj, bo jak ktoś pyta to sie odpowiada a to forum to jeden wielki syf i żarcie zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.15, 01:44 cale chelmno ktos zadaje pytanie a w odpowiedzi otrzymuje szybki kurs jezykowy lub ortograficzny spotkac sie w cztery oczy i wtedy dyskutowac tak to kazdy glupi odwazny A TY IDZ SIE ZAPYTAJ KIEDY CO I GDZIE A NIE ZABRUDZASZFORUM TYM SWINSKIM ZARCIEM Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOP Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.15, 19:51 pewnie masz na mysli ten nowy bar rabarber ten co jest zamjast citi pica to tam beda objady i będzie pyszne jedzenie bo bedzie dobra kuchareczka ale obsluga ta sama niestety wiec pewnie bez zmain ;( cale dnie przy szybie :( Odpowiedz Link Zgłoś
pietru-cha30 Re: lokal na rynku 01.05.15, 19:56 Rabarber dziękuje :) I co Najedzony ciężko było odpowiedzieć??!! A powiedz mi LOP, bo piszesz że "będzie" to jest to jeszcze zamknięte? a dowozy będą? może gdzieś jakieś menu można w necie znaleźć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOP Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 12:55 nie mam pojęcia czy bedzie dowóz ale otwarcie bedzie juz na dniach a menu hmm wiem tylko tyle na te chwile ze to beda typowe dania obiadowennale bardzo pyszne naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do LOP Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 13:47 Jesteś właścicielem? Piszesz "bardzo pyszne na prawdę" chociaż jeszcze nie otwarty. Robisz cobie darmową reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
pietru-cha30 Re: lokal na rynku 02.05.15, 13:53 No i może jest właścicielem i robi sobie reklame nic Ci do tego!!! Poza tym to nie jest zabronione. Gdyby był właścicielem to by wiedział czy będzie dowóz nie sądzisz? Z rozmów wnioskuję, że zna kucharza więc kolejny inteligent który czytać nie potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOP Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 14:47 dzieki dla przed mówcy. nie jest tajemnica ze znam kucharza i po prostu moge zdradzic ze bedzie dobre jedzenie domowe i na pewno nie bedzie jakos drogo. nie jestem włascicielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 21:33 dzis widziałam na drzwiach otwarte , ktoś był jadł jak tam jest obsluga ta sama jedzenie lepsze gorsze ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamdi4 Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 15:00 To jest tam gdzie była pizzeria?? A czy właściciele i obsługa będzie ta sama? To moim zdaniem ma znaczenie bo pamiętam że była tam pyszna zupa pomidorowa i pierogi mniammm z takim pysznym pikatnym farszem z pieczarek !!! A jak juz nie będzie tych pań które to robiły to nie wiadomo kto i jak będzie smakowało ? hmhmhmhm wpadnę na degustacje na pewno tylko KIEDY ?!?!?!?!?! pozderki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietru-cha30 Re: lokal na rynku IP: 185.13.106.* 02.05.15, 19:29 Jak pierogi to też ide :D :D W ogóle uwielbiam pomidorową w restauracji w większości do rosołu dodaje się tylko koncentrat i majeranek ale mnie taka w domu nie wychodzi hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lop Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 21:25 no tam byla pyszna taka wyrazista w smaku a z majerankiem nie jadlam jeszcze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: lokal na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.15, 21:57 Jak wyszynk w tej jadłodalni będzie tak nieudolny jak wasza kryptoreklama a zdolności kulinarne zatrudnionych tam kuchareczek czy kucharza będą na poziomie "pietru-cha30" to tylko współczuć tym przypadkowym konsumentom, którzy tam sporadycznie wpadną. Trudno z gustami i smakiem dyskutować, ale jak ktoś z rozrzewnieniem wspomina pizzeriowego padalca zupnego czy pieczarkowego , to już wszystko jasne dlaczego i z tego powodu turyści omijają to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
pietru-cha30 Re: lokal na rynku 02.05.15, 22:11 Nie znasz mnie wiec nie oceniaj człowieku do tego o gustach sie nie dyskutuje tym bardziej, że ja na gotowaniu się znam o czym Ty nie masz zielonego pojęcia i nie rozumiem jak śmiesz się nazywać smakoszem, obrażasz ludzi którzy na serio nimi są. Dobry przykład chełmińskiej patologii, bo kulturalny człowiek by się nie czepiał głupot. Żeby było jasne ja sie nie czepiam Ciebie ja piszę prawdę... W życiu prywatnym pewnie nie jesteś taki cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: lokal na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.15, 22:16 byłem jadłem i jest pyszne a od turystyki i promocji miasta jest urząd miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOP Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 23:08 a co jutro bedzie mozna tam zjesc dobrego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoGo Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 11:50 Przecież większość z tych wpisów to zwykła reklama nowej działalności. Typowa na naszym rynku. A dla czego tutaj - bo za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: lokal na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 03.05.15, 12:22 Masz oczywiście rację, czym większy szmelc tym więcej krzyku. Widać typową reklamową nakrętkę tzw. pietru-chy30 z LoPem i nie ważne czy to ten sam gębacz , ale ta sama intencja. Co do odszczekiwania się tzw. pietru-chy30, to są one żałosne a znajomość patologicznych zachowań jest najwiarygodniejsza od ludzi z tych środowisk się wywodzących. Nie zdziwcie się więc jak w nowym przybytku będzie przegląd żyjących jeszcze fioletowych nosów, gdy jak zostali sierotami jak padły kasztany a na Grudziądzkiej podsiadł ich chińczyk. Gratuluję "nowej" kolorowej klienteli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałwan Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 13:32 Wiele sie tam nie zmienilo ta sama pani co była reszty nie widzialem a jedzenie przecietne wiadomo ze w domu lepsze i taniej wychodzi no i golym okiem widac ze wypowiadajacy sie to pewnie wlasciciele albo pracownik baru mlecznego bo tylko zachwalaja i słodzą dobre sobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
onaona01 Re: lokal na rynku 03.05.15, 14:02 Ja tu widzę tylko jedna osobę która reklamuje, druga chciała informacje. Czepiacie sie zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lop Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 14:20 Oj ludzie nie macie wiekszych problemów widze awanturujecie sie z powodu jakiejs jadłodajni ktoś tu prowokuje może nawet wcale nie reklamuje a moze wrecz na odwrot a juz taka teza ktoś zbiera info druga osoba mówi co wie bo zalozmy ze zna kogos z pracownikow i moze nawet mu kibicuje i co z tego ?? owszem kucharka baardzo dobra jedzenie smaczne piekny wystruj mila atmosfera tylko tyle co wiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ona ona Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 14:20 Dla mnie mechanizm jest prosty. Uważam, że pyta właściciel żeby zainteresować innych a potem jako jeden z pierwszych odpowiada żeby zachęcić do odwiedzin. Ma darmową reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.15, 15:05 Co to za Pani w ciemnych włoszach która sprzedaje w Barabarabarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do onaona Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 16:37 Nie można wprost napisać? Po co takie podchody. A ponadto jeżeli właściciel na internecie pyta potencjalnych klientów kiedy otwarcie to co mam o nim myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wy jo Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 18:41 pewnie ze wlasciciel i nie tylko on bo jak tak sobie opinie zszargali jak mieli pizze to teraz musza nadrobic to prosta oczywistosc ale malo profesjonalni sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lop Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 18:51 hahahahaha!!!!! zazdrość i tyle dlatego chcecie zepsuc komuś renome bez powodu wiadomo "chełminianie" co kogo obchp=odzi co tu piszecie i tak wiekszosc bedzie tam chodzic i juz tak jest i wszyscy chwalom sobie dzis tez bylo pyszne jedzonko mmmmmmmmmmniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do lop Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 19:01 Kto komu chce zepsuć renomę? My tylko pytamy jak to możliwe, że pytacie mieszkańców kiedy będzie otwarte? Sami nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOP Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.15, 20:01 joooo juz je otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lokal na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.15, 18:29 Już znowu pracuje ta czarna no i córkę wkręciła,szkoda że szefostwo tak malo zagląda,znowu będzie za jakiś czas klapa tego lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: lokal na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 06.05.15, 20:37 Ludzie wy chyba naprawdę nie macie co robić tylko innym dupy obrabiacie. Dobre żarcie mają. Ktoś coś chce zmienić w tym zadupiu a wy tylko co wam nie pasuje. Sami lepsze otwórzcie i gadajcie. A szefostwo jest i to codziennie z tego co widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.15, 21:12 ta czarna tzn ktura? bo jak ta w koku to wcale tam nie ide gapila sie na czlowieka jak na debila i sluchala o czym kto gada przy stole a jezeli ta w krutkich wlosach to spoko bo jest bardzo mila sympatyczna i dobrze gotuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lop Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.15, 23:58 a ty to widac dzien w dzien tam przesiadujesz skoro wiesz ze wlasciciele sa codziennie. Nie o to chodzi bo ja tam bylam moze raz czy dwa w ubieglym roku ale jak sie czyta te teksty to glupiec nie domyslil by sie ze polowa tych wypow to wlasnie wlasciciel lub ktos z tej strony .wiecej odwagi niech napisze prosto z mostu ze zacheca do jadania w jego restauracji a nie podszywa sie pod "klientow" no i ciagle jest tu faworyzowana jakas pani w czarnych wlosach to tez dziwne ze wszyscy ja tak tu chwala moze to ta pani pisze nie znam nie wiem nie interesuje mnie to ale co tu sie wyprawia na tym forum to przerazajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lokal na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.15, 00:23 Popieram te słowa napisane,dziwne to że ta czarna pani co tam pracuje i ciągle dyryguje i gnębi personel nie chce u męża pracować a faktycznie mają lokal w innym mieście.a może mąż jej tam nie chce ,nawet córeczkę wkręciła do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuoiz Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.15, 01:40 pani Karolinko ??? ojojojojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: lokal na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.15, 00:29 No tak ,właścicieli lokalu nie ma w naszym miasteczku pilnują swoich lokali nad morzem,tego interesu pilnuje ich babcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skin Re: lokal na rynku IP: *.centertel.pl 10.05.15, 12:46 dobre żarcie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: lokal na rynku IP: *.centertel.pl 11.05.15, 21:25 mysle ze fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniela Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.15, 18:40 Przyznaje :) jedzenie pyszne szczególnie gołąbki Pani Beatki są wspaniałe :) to nawet dobrze że już nie ma pizzy bo takie dania obiadowe które przyrządza doświadczona i dobra kuchareczka są o wiele lepsze i pewniejsze a z pizzą to zaaawsze bywało różnie. Pozdrowienia dla ekipy baru :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lokal na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.15, 00:15 Akurat cała pani Beatka nie potrafi gotować,ona lubi rządzić, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pach Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.15, 00:21 no jak ma taki obowiazek to niech rzadzi jak jej za to placa bylyby robila to madrze i rozsadnie, a gotowac potrafi. Jaka tam ona jest to jest ale dobrze gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: lokal na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.15, 00:33 Zobacz dokladnie czy jaki kolwiek posiłek zrobiła sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekinka Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.15, 21:20 hmm co tak ucichło na stronie RabarBaru ??? nie serwuja juz nic bo ciagle jest oferta z piatku :P moze nie ma kto gotowac :D haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: lokal na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.15, 23:22 Pani Beatka już się najadła hahaha, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabi Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.15, 22:31 Pani Beata jest wspaniala kucharka i sympatyczna osoba ! Odczepczcie sie od niej ,pewnie zazdroscicie jej talentu kulinarnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: lokal na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.15, 00:47 Do kucharki dużo jej brakuje,starsza pani 👵 tam gotuje,to dzięki niej pyszne jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.15, 20:52 a co pani beatka juz nie pracuje???? oooh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gips56 Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.15, 00:00 Jedzenie dobre !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %( Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.15, 23:16 raz zem jadl tam tako pizze i zlamal se ząp bo tam byl kawalek szklo nikomu nie muwil o tym dlaczego tam szko bylo co Odpowiedz Link Zgłoś
pjekarnik Re: lokal na rynku 29.05.15, 11:09 Chciałbym z tego miejsca pozdrowić całą swoją rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.sss Re: lokal na rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.15, 13:28 a ja pozdr cala ekipe rabarbarzu Odpowiedz Link Zgłoś