IP: *.play-internet.pl 24.08.15, 21:25
Witam..orientuje sie ktos z was moze co to za smark kreci sie czarnym golfem 3 po Stolnie i okolicach? Slyszalem ze to jakis diller czy cos w ten desen. Jezdzi po nocach i niepokoi mieszkancow. Taki uszatek troche ..
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkanka Re: Stolno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.15, 02:47
      Często go widywałam jak jeździł niczym wariat, ale o narkotykach to nie słyszałam. Aczkolwiek wszystko możliwe, ponieważ codziennie przyjeżdżał do Stolna a potem chodził z tutejszą młodzieżą. Z tego co wiem to pochodzi z okolic Papowa.
    • Gość: :) Re: Stolno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.15, 08:32
      Golf i wszystko jasne :)
      • Gość: Bubus Re: Stolno!!! IP: *.tvgawex.pl 25.08.15, 22:20
        Ha a co ty robisz na stolnie po nocach ze kogoś widzisz albo sam dilujesz albo kradniesz i boisz się o swoje terytorium matole
    • Gość: Kas Re: Stolno!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.15, 12:13
      Czesto widze tego typka z golfa jak szaleje po stolnie.Trzeba zrobic z Nim w koncu porzadek , bo tak dalej byc nie moze :)
      • Gość: Anty pies Re: Stolno!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.15, 14:27
        Leć na pły ty konfituro sprzedawczyku pierdo....!
    • Gość: da Re: Stolno!!! IP: *.tvgawex.pl 02.09.15, 18:57
      w Stolnie osłów nie brakuje , pewna pijaczka spaliła onegdaj pół wsi ....
      • Gość: Stolniak Re: Stolno!!! IP: *.google.com 02.09.15, 21:30
        Może osłów nie brakuje ale sam cepie spójrz jak piszesz onegdaj po jakiemu to
        • Gość: kasia Re: Stolno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.16, 21:18
          Konfiturow w stopnie i cepnie jest Multi. Interesuja się samochodem a dnia dziecka nie umieją zorganizować. W dniu dziecka bylo więcej pijaków jak dzieci i hałas pól nocy i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.Żenada a chłopaki sobie jeżdżą to zaraz diler moze mordercy !
          • Gość: gość Re: Stolno!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.16, 08:05
            Dla informacji to był Dzień dziecka połączony z Piknikiem jeśli chodzi o samą impezę dla dzieci nic mi nie wiadomo żeby było coś żle. Dzieci były zadowolone . Za osoby spożywające alkohol i zle się zachowujące organizator niestety nie odpowiada . Zawsze mają pretensje Ci którzy nic nie robią tylko krytykują innych . Żenadą jest to że ktoś wypisuje takie bzdury mierząc jedną miarą wszystkich .Proponuje osobie która ma tyle do powiedzenia o włączenie się do przygotowań do imprezy może wtedy doceni to ile trzeba starań aby coś zorganizować .
    • Gość: gość Re: Stolno!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.16, 07:48
      )))
    • Gość: gość Re: Stolno!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.16, 08:10
      Piknik połączony z dniem dziecka odbywał się w Cepnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka