Dodaj do ulubionych

szybki stolno pseudolakiernik

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.14, 21:07
Przestroga dla ulubiencow swoich autek. Po oddaniu swojego autka do uw lakiernika jezeli tak Go mozna nazwac bedziecie zawiedzieni. Lakier jest nie dopasowany,wykonanie straszne z zaciekami a pecherze zaczna sie pokazywac juz po tygodniu. Nie nadaje sie nawet do malowania roweru. Na szybach sa smugi od lakieru a elementy ktore byly jak najbardziej wporzadu. Sa upaprane o w smugach od farby nie do zlikwidowania. Nawet po poprawce po ktorej bylo jeszczcze gorzej uslyszalem ze to nie jest nowy samochod. Nie polecam nawet do malowania na sprzedarz.
duzo by pisac. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: subway Re: szybki stolno pseudolakiernik IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.14, 21:51
      "Szybki" ze Stolna to był dobry, jak w okolicy nie było lakierników,tzn tak dawno temu,że wszystkie chełmińskie herbatniki wisiały jeszcze za oknem w kondomie :)))))

• Gość: marta Re: szybki stolno pseudolakiernik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.14, 21:23
      A ja nie polecam antylakiernika z żygląda.Ten to dopiero jest partacz tak pomalował mi raz (ostatni raz) maskie od auta że po 3 tygodniach rdza wyszła,i jak pojechałam do niego to powiedział mi że blachę mam za cienką (cienka blacha hahaha to on jest chyba cienkim lakiernikiem) i reklamacji nie uwzględnił paranoja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka