Dodaj do ulubionych

Praca Polomarket

IP: *.tvgawex.pl 03.09.15, 20:11
Co się dzieje w Polo markecie.Non stop potrzebują nowych pracowników.Nikt tam nie wytrzymuje więcej niż kilka tygodni albo kilka miesięcy
Obserwuj wątek
    • Gość: peq Re: Praca Polomarket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.15, 20:34
      Nie ma co sie dziwic , praca za najnizsza krojowa , kierownicy ganiaja , praca na pelnych obrotach, presja czasu , do tego niektorzy klienci sa wiekszymi idiotami niz mozna by sie spodziwac.
      • Gość: ab Re: Praca Polomarket IP: *.chelmno.mm.pl 03.09.15, 22:20
        Niech zatrudnią imigrantów, jak tak na pensjach oszczędzają.
        • Gość: ramzes Re: Praca Polomarket IP: 89.231.150.* 10.09.15, 11:23
          no ja coś na ten temat mogę powiedzieć,bo tam pracowałem krotko....trzeba mieć anielską cierpliwość żeby tam dłużej pracować.kierownictwo uważa się za nie wiem kogo...jak to się mówi..ryba zawsze gnije od głowy ..i to prawda.Należało by wymienić piękną blondynkę na kogoś ,kto by się bardziej nadawał na to stanowisko.No i jej wierną przyjaciółeczkę czarnulkę,którą by trzeba nauczyć szacunku do ludzi.Reszta załogi spoko...chociaż są jeszcze z dwie osoby do wymiany,bo robią tam ciągle jakiś szum.
          • Gość: Sprzedawca Re: Praca Polomarket IP: *.tvgawex.pl 12.09.15, 18:34
            Święta racja popieram w 100%
            • Gość: klientka Re: Praca Polomarket IP: 89.231.150.* 12.09.15, 19:05
              Rozgrywajcie sobie swoje-wasze pracownicze problemy ale ja się pytam jako klientka tego sklepu : jak ta dziupla sprzedażna przechodzi inspekcję ppoż, gdzie jest dla klientów wyjście ewakuacyjne czy awaryjne jeśli przez 2 lata!!!! drugie drzwi są zablokowane na skutek tajemniczej awarii. To świadczy o "obrotności" kierownika sklepu.
              • Gość: ok Re: Praca Polomarket IP: *.play-internet.pl 12.09.15, 23:43
                Codziennie przechodzę koło pawilonu i codziennie tylne drzwi są otwarte i tam stoją panie z papieroskiem.. przecież tam kilka lat temu sie paliło to byl sylwester.
          • Gość: aaa Re: Praca Polomarket IP: *.rfc.pl 13.09.15, 21:23
            Ramzes mówiąc bladyne masz na myśli panią o nazwisku na J?:)
            • Gość: jjj Re: Praca Polomarket IP: *.tvgawex.pl 13.09.15, 21:46
              Marzena
              • Gość: Harry Re: Praca Polomarket IP: *.tvgawex.pl 16.09.15, 20:09
                paliło się od fajerwerków, a nie od fajek
                • kk313 Re: Praca Polomarket 17.09.15, 16:31
                  p.kierowniczka jest w porządku,jest miła dla klientów i zawsze ma czas...wiecznie jest zabiegana,,,,a co do palenia to bardzo czesto widac tam p.M (zastępce kierowniczki) i to ona tam sie nie nadaje wiecznie jak tak chodze to gada z kasjerkami ,,,,
                  • Gość: pom... Re: Praca Polomarket IP: *.dynamic.mm.pl 18.09.15, 15:55
                    Ludzie czy w naprawde nie macie innego zajecia
    • Gość: yy Re: Praca Polomarket IP: *.centertel.pl 18.09.15, 16:05
      polecam najlepsza praca w mieście;)
    • Gość: ...... Re: Praca Polomarket IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.16, 19:50
      nie ma nic gorszego niż moging w pracy zwłaszcza przez kierownika przekonałam się na własnej skórze nienawidzę tej zdziry życzę jej żeby wylądowała na bruku
      • Gość: Ola Re: Praca Polomarket IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.06.16, 22:03
        O kim mówisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka