IP: *.tvgawex.pl 02.06.16, 21:03
Co myślicie O nowej odsłonie RESTAURACJI RELAKS jak dla mnie rewelacja !
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Re: Relaks IP: *.chelmno.mm.pl 02.06.16, 22:00
      Ściany się opatrzą a menu nie powala. Widać że dużo musi zmienić się w mentalności właścicieli żeby dotarło do nich, że przez żołądek a nie pomalowane ściany zdobywa się klientele.
      • Gość: Norbert Re: Relaks IP: *.chelmno.mm.pl 02.06.16, 22:35
        Niech nawet zmieniają nazwy, to ciągle Społem - Spółdzielnia Spożywców
        • oliwy Re: Relaks 03.06.16, 09:48
          Cieźko wam dogodzić zawsze znajdzie się ktoś kto kręci nosem
      • Gość: Kasik240 Re: Relaks IP: 89.231.148.* 09.06.16, 21:58
        Brawo. Mądrze
    • Gość: do oliwy Re: Relaks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.16, 10:26
      Myślę, że to może być przestraszona konkurencja.
      • Gość: aj Re: Relaks IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.16, 13:11
        Wrzuć sobie na luz, myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną.
      • Gość: Kasik240 Re: Relaks IP: 89.231.148.* 09.06.16, 22:00
        Wszyscy widzą piekny Relaks a nikt niewie ze pracownicy PSS cierpią przez ten wasz Relaks. Masakra: ((
        • Gość: lisu Re: Relaks IP: *.tvgawex.pl 10.06.16, 00:10
          Ale jak cierpi przez ten relaks ? Od X czasów był relaks przed remontem były pretensje jakies,że jest jak za komuny taki siaki i owaki teraz jest po remoncie i tez jest wam ludzi źle to są jakieś kpiny po prostu. Komu sie nie podoba to drugi raz nie przyjdzie prawda ? w miejsce tych ludzi przyjdą inni i tyle. Taka moja opinia :)
    • Gość: do aj Re: Relaks IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.16, 17:14
      A jednak coś w tym musi być skoro odpowiadasz.
      • Gość: Fajno Re: Relaks IP: *.play-internet.pl 03.06.16, 18:56
        Niech działają. zawsze to kilka miejsc pracy w tym biednym grajdole. Na pewno będzie lepiej. jedzenie w Relaksie było dla mnie zawsze OK. Może będzie oferta ciast na wynos, bo były pyszne. Powodzenia. A malkontenci moga hamburera zjeść.

Co tu za klienci w tym Chełmnie ??? Turystów cosik nie widać, co by do sikawki na rynek ciąnęli. Oj przydałaby się świeża krew, z pomysłami i z pasją w tym mieście. Ale niech to nie będzie jakiś nieudacznik tylko wykształcony menadżer.
        • Gość: robin Re: Relaks IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.16, 20:29
          Menegera wysokiej klasy to my już mamy. Ale miło pomyśleć, że urzędniki maja w pobliżu jakiś lokal, gdzie mogą skoczyć na lunch po wyczerpującej kilkugodzinnej pracy na rzecz tego niewdzięcznego społeczeństwa.
          Kupuję lokalne badziewie prasowe tylko po to, aby się dowiadywać z pierwszej ręki co też ten nasz meneger wymyślił, powiedział a czasami nawet pomyślał. Dziś na przykład wiem, że meneger popiera darmowy dowóz ludności do zdychającego ośrodka nad jeziorem, a nawet nie będzie problemu z "wygospodarowaniem " środków. Bogate miasto zawsze ma coś w sakiewce... A to bogactwo wylewające się potokiem widać na każdym rogu, na rynku, wszędzie. No oprócz wejścia do UM z płyty PSB- taki to pomysłowy nasz menager. I na wszystkim się zna, wie więcej od innych, ale kiedy drzwi wrócą z renowacji, to nie wie.
          • Gość: ziom Re: Relaks IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.16, 21:55
            Jednym słowem - zaorać ten grajdoł a przy okazji wszystkie marudy malkontenty, życiowych nieudaczników , zawistników i całe mnóstwo innych paprochow.Tylko biologia jest ratunkiem dla tego grajdoła.
    • popstark70 Re: Relaks 04.06.16, 14:38
      tak na razie ładnie wygląda ,ale byłem już i co ?dużo muszą się kelnerki nauczyć oj dużo ,ludzie mamy XXI wiek więc obsługa niech też taka będzie ,pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: Relaks IP: 5.174.183.* 07.06.16, 22:59
      Dla mnie tez rewelacja jeśli chodzi o lokal.
      Przepiekny i ... na tym sie konczy.
      Obsluga kompletnie do wymiany. Menu zbyt ubogie. Ceny ok.
      To tyle, nie bede pisal o szczegolach mojego obiadu z partnerka, bo nie chce sprawiac przykrosci i robic zlej reklamy.
      Potencjal jest swietny. Bylem pod wrazeniem lokalu ! Natomiast sposob obslugi i przyrzadzania potraw do poprawy :)
    • Gość: Bb.bbbbb Re: Relaks IP: *.centertel.pl 09.06.16, 07:02
      Ja jak bardziej zadowolony jestem. Jedzenie super w przeciwieństwo do innych lokali. Obsługa miła sympatyczna. Kierownik super uśmiechnięta. Opinię negatywne na pewno od konkurencji nie da się ukryć. W Cch nie umieją się przyznać do porażki. Wstyd konkurencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka