Dodaj do ulubionych

Taxi Chełmno Noc

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.16, 23:18
Drodzy Chełminianie.
Czy w Chełmnie w nocy w godz 00-3
Można taksówką wrócić do domu.
Kilkukrotnie próbowałem dzwonić pod nr postoju niestety bezskutecznie.
Może ktoś posiada nr jakiegoś taxòwkarza który światczy tego typu usługi w nocy. .
Obserwuj wątek
    • Gość: true Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.146.73.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.16, 23:32
      może i ktoś "ŚWIATCZY" .....:))) co to jest za słowo w ogóle ??? "światczy" ..

Nawet jeśli ktoś świadczy usługi taxi w tych godzinach,to nie dla takiego nooba jak ty.

Ja jakoś nie mam problemu z transportem o każdej porze dnia i nocy.
      • Gość: GłośnaCisza Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.16, 23:42
        Proste pytanie prosta odpowiedz.
        A Nobba to nasz w gaciach. I proszę Cię nie odpowiadaj na ten komentarz bo chodzło mi o normalną informacje a nie produkowanie się Cwaniaków.
        • Gość: true Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.146.73.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.16, 23:45
          Tak, jestem cwaniakiem,bo mam dostęp do transportu osobowego 24 godziny na dobę . I co?

Jak to mawia Ferdek Kiepski "zatkało kakało?"

Prosta odpowiedź brzmi : dla noobów nie ma taksówek w Chełmnie w porze nocnej .

• Gość: GłośnaCisza Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.16, 23:58
          Kolego właśnie mam problem bo juz ładnych parę lat nie jeżdżę z mamą tak jak Ty. Opiekunka też mnie nie odzwiezie. Post ten miał za zadanie trafić do normalnej grupy osób któży nie czepiają się kropki nas i więc
          proszę Cię daruj sobie te Twoje komentarze które do niczego mądrego nie prowadzą .
          Jak to mawia Twój Idol
          "Zasadził Ci ktoś kiedyś kopa w dupę"
          • Gość: true Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.146.73.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.16, 00:14
            Nie jestem twoim kolegą noobie, to po raz .

Nadal twierdzę,że jesteś noobem ,to po dwa.

Po trzy jesteś noobem,bo nie potrafisz sobie zorganizować numeru telefonu do osoby "ŚWIATCZĄCEJ" usługi transportu całodobowo

Po cztery jesteś noobem,bo szukasz pomocy na forum,którego treści w niczym ci nie pomogą.

No to jesteś z lekka poczwórnym noobem.

Newbie w pizdet i trochę .

A teraz mały wykład z technik werbalnych dla noobów takich jak ty .

Niektórzy muszą mieć ze trzy fakultety nowoczesnych studiów dających ,tzw "wykształciuchostwo" dawniej zwane inteligencją nabytą,aby to spróbować zrozumieć .

No to tak:

Normalny biały człowiek , nie "newbie" jakim jesteś. W normalny biały dzień udaje się na postój taksówek w Chełmnie, stoją tam z reguły 2-3 auta.. i taki ,normalny (nie newbie jakim jesteś) człowiek ,normalnie rozmawia z taksówkarzem, jak człowiek z człowiekiem.. w temacie ewentualnych transportów nocnych , przy okazji normalny (nie newbie jak ty) bierze od tych taksówkarzy nr telefonów . Bo normalny,biały człowiek (nie newbie jak ty) zdaje sobie sprawę z tego,że drugi normalny biały człowiek (taksówkarz) , w takim mieście jak Chełmno, na słupku o godzinie 2.00 stał nie będzie . Normalny biały człowiek ,w dodatku taksówkarz z miasta Chełmno w tym czasie będzie w swoim domu,lub gdziekolwiek indziej, ale normalny biały taksówkarz z Chełmna, taki który da ci numer telefonu komórkowego, z deklaracją odwózki 24/dobę.. z pewnością cię odwiezie. Tzn.. odwiezie normalnego człowieka (nie newbie którym jesteś ) ..

Koniec wykładu dla nooba .

Bez odbioru .
          • Gość: Nienawidzący chams Re: Taxi Chełmno Noc IP: 89.231.148.* 14.11.16, 18:27
            Gościu "tru": udajesz takiego mądrego a nie wiesz że osób się nie transportuje tylko przewozi (chyba że ciebie). Zamiast wypisywać tak "mądre" odpowiedzi idź lepiej odrobić lekcje.
      • Gość: Bąż Woa Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.tvgawex.pl 12.11.16, 10:37
        Nie masz problemu, bo inni dzwonią żeby cię na "wytrzeźwiałkę" odwieźli :-)
        • Gość: Ona1991 Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.16, 12:25
          Niestety ten 'True'to straszny prostak. Czepia się każdego na tym forum. Jest taki mądry bo myśli ze jest anonimowy w internecie a tu się niestety mylisz. Za takie obrazie ludzi w internecie tez jest kara BURAKU! I wcale nie odpisuj bo raczej do czynienia z osobą inteligentna nie mam.
          • Gość: memento Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.centertel.pl 12.11.16, 13:56
            Masz rację że ten True to jakiś prymitywny truciciel podejmuje tematy o których nie ma zielonego pojęcia, po prostu tym chce nadrobić braki w olewaniu jego osoby. Co do twojej tyrady i straszenia piszących o ich niecnych wpisach i potencjalnych konsekwencjach to absolutnie nie masz racji - dokąd nie ma identyfikatorów adresatów - możesz mu najwyżej nadmuchać.To co wypisujesz w tym temacie trochę zalatuje PiSem, rozstawianiem ludzi po kątach, rzadzenim strachem i prymitywnym wstecznictwem, tylko pamiętaj PiS przeminie a ty możesz razem z nim.
            • Gość: GłośnaCisza Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.16, 14:30
              Mi wydaje się ,że ten ''Tru'' to zapchlony gó...arz który ma mleko pod nosem.
              Chętnie spotkał bym się w nim w ciemnym miejscu i patrzał jak sra w gacie ze strachu bo juz go mama nie obroni.

Ponawiam pytanie.
              Ma ktoś nr to jakiegoś Taksówkarza który jeździ w nocy ?
              • Gość: siwy Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.16, 05:21
                Taxi nocna nr997 to auto pewne które przyjedzie. Czas oczekiwania ok.10 minut. BEZPŁATNA!
            • Gość: zuluzula Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.tvgawex.pl 12.11.16, 14:32
              true chciałeś zabłysnąć a ci nie wychodzi. obserwuje twoje docinki już od długiego czasu . to nie jest na miejscu . więcej znajdzie się tu poliglotów i cwaniaków niż takich co chcą pomóc doradzić !! ktoś przeczyta wątek i zobaczy że napisane jest u zamiast ó i zaraz głab jeden z drugim komentuje to co nie potrzeba .. zobacz sobie forum świecia gdzie wątki wystawiane są tylko wtedy kiedy trzeba np raz na dwa trzy dni jeden lub dwa a tu w jeden dzień 20 wątków z tego jeden może dokończony z sensem!!!!!!!!!! kim ty jesteś by krytykować ludzi??????!!!!!! pewnie tak jak wyżej pisze nadrabiasz
              • Gość: true Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.146.79.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.16, 16:00
                @ GłośnaCisza

mam numery telefonów do taksówkarzy jeżdżących w nocy, ale ci ich nie dam , dałem ci pod nos sposób na ich zdobycie,skoro jesteś jednak leniwym newbie,to pytaj dalej na forum .
                • Gość: Ona1991 Re: Taxi Chełmno Noc IP: 89.231.148.* 12.11.16, 16:28
                  Jedyne co masz to nasrane w głowie dzieciaku.
                  Głośna cisza, z tego co wiem to niestety taksówki w nocy u nas nie jeżdżą bo im się to po prostu nie opłaca. Pozdrawiam.
                  • Gość: bv Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.mm.pl 12.11.16, 18:39
                    Dwóch kierowców jezdzi.
                    • Gość: true Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.146.79.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.16, 20:39
                      @bv

staram się temu leniwemu newbie właśnie to przekazać, ale on jest na tyle leniwy,że wyszukuje w swoim "smarkfonie" ,bez którego to urządzenia już w ogóle jest totalnym nikim, numer telefonu na postój taxi w Chełmnie. No i dzwoni biedaczysko na słupek,a tam nikogusieńko niet . :)))) A wystarczy podejść przy okazji i zagadać z Panami od taksówek. Tyle,że leniwe smarkfonowe newbie nie potrafi po ludzku ,normalnie żyć . Takie newbie potrafi tylko mieć pretensje do wszystkich i do wszystkiego . Roszczeniowość pokolenia smarkfonowych noobów przerasta wszelkie normy.

• Gość: Ona1991 Re: Taxi Chełmno Noc IP: 89.231.148.* 12.11.16, 21:13
                        TRUE widzę ze chcesz być hejterem ale Ci to nie wychodzi. Potrafisz ludzi obrazac tylko przez necika. Chciałabym zobaczyć Ciebie na żywo i spojrzeć Ci w oczy i wygarnąć Ci co tak na prawdę o Tobie myślę. Lecz pewnie jesteś zwykłym niczym nie wyróżniającym się LESZCZEM. Wiec zrob coś dla ludzi i przestań zatrowac to forum !!!!!!!
                      • Gość: GłośnaCisza Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.16, 21:24
                        "Tru"widzę że Twoje myślenie zatrzymało się na Chełmnie. W normalnym mieście wystarczy zadzwonić na słupek i jedziesz.
                        Ale to już nie moja wina Gównarzu że tu to działa inaczej.
                        Rozmawiałem już z taksówkarzami i mi umawianie się na godzinę nie odpowiada.
                        Zastanawiam się kim Ty jesteś i jaki masz problem życiowy bo chyba całe to forum Cię nie lubi.
                        CHCESZ to chętnie się z Tobą spotkam i będę się śmiał jak będziesz stał z bólu ze strachem naprzemiennie.
                        Myślę ,że Ty to tylko pisać potrafisz i tyle. Żal Ci dupe ściska że piszę z Telefonu. Mi on w porównaniu do Ciebie nie służy do gry w Pocemony.

Daruj sobie dalsze odpowiedzi bo hejter z Ciebie kiepski. Jak Twój Idol

THE END .....
                        • Gość: true Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.146.79.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.11.16, 22:39
                          @GłośnaCisza

no.. po ostatnim twoim wpisie to wychodzi,że faktycznie umiem pisać,czego tobie brakuje.

Podsumowując światłą dyskusję, wszelkie zaimki osobowe w twoim kierunku celowo były pisane z małej litery.

No i nadal jesteś noobem
                          • Gość: bv Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.mm.pl 13.11.16, 00:48
                            True
                            Nie czytałam wcześniejszych komentarzy ale masz rację, wystarczy zapytać. Ja jeżdżę z dwoma kierowcami ale wiem, że i można zagadać z trzecim ;)
    • albsz Re: Taxi Chełmno Noc 13.11.16, 01:47
      Miasto ludzi znudzonych, ciekawskich i chcących zaistnieć. Proste pytanie o taxi w nocy, a 17 odpowiedzi-postów o niczym. A nad ortografią trzeba popracować.
      • Gość: Gosc Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.play-internet.pl 13.11.16, 07:53
        Pan Dariusz jeździ w nocy
        • Gość: true Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.146.73.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.16, 19:33
          Na 12 -oro wypowiadających się w wątku, troje gada sensownie, czyli 1/4 , czyli 25 %. To daje dowód dla mojej pracy pod tytułem : "75% ludzi to debile" Dziękuję debilom za umożliwienie zrobienia doktoratu ...

hahahahahahhahahahaha
          • Gość: Megi Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.mm.pl 14.11.16, 11:08
            Ale wam cięzko odpisac po normalnemu. proszę : e-chelmno.pl/taxi/
    • Gość: gość Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.mm.pl 14.11.16, 19:10
      Niestety jakiś czas temu pytałem na postoju taksówkarza o transport ze Świecia do Chełmna ok godziny 3 w nocy to taksówkarz odpowiedział mi że mu się nie opłaca. Dlatego tez skorzystałem z taksówki ze Świecia. Szkoda że w Chełmnie nie ma taksówkarza z prawdziwego zdarzenia który miałby ochotę sumienne wykonywać ten zawód.
      • Gość: bv Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.16, 01:25
        Jest... pisałam wcześniej. Ja jakoś nie mam problemu z taksówką w nocy, dzwonie i jade, dzwonie i ode mnie ludzi odbiera, dzwoni i mi ich przywozi...
    • Gość: Bob Taxi Chełmno Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.11.24, 10:02
      Oczywiscie Bob Taxi Chełmno jeżdzi tel.566566111
    • Gość: Bob Taxi Chełmno Re: Taxi Chełmno Noc IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.11.24, 10:06
      oczywiście Bob Taxi Chełmno tel 566566111

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka