Dodaj do ulubionych

Czarny pies

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.17, 17:53
W okolicy biedronki biega czarny pies z czerwona obroza, moze komus uciekl? :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ida Re: Czarny pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.17, 12:05
      Labrador?
    • Gość: Monika Re: Czarny pies IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.04.17, 14:19
      Dziś o godzinie 14:00 piesek był widziany na Kopernika.
    • Gość: sx Re: Czarny pies IP: *.tvgawex.pl 25.04.17, 15:31
      Tego pieska widziałem że na luzie biega już od prawie miesiąca,omal nie wpadł mi na maskę auta,tak to prawda ma czerwona obroże tyle co zdążyłem zauważyć,może ktoś tego biedaka wyrzucił i teraz się błąka,piszcie dużo na ten temat może właściciel wróci po rozum do głowy.
      • Gość: Monika Re: Czarny pies IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.04.17, 18:02
        Tak, piesek ma czerwoną obrożę. Widać, że jest zmęczony, spragniony i głodny. Nasza straż miejska nie reaguje na to. A więc może MY mieszkańcy Chełmna pomóżmy temu biedakowi jakoś. Wystarczy dać mu coś do jedzenia gdy go zauważymy. A może komuś uda się go schwytać i zapewni mu tymczasowy dom.
        • Gość: Piiii Re: Czarny pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.17, 06:36
          Ostatnio ktoś go szukał na fb w Cch
          • Gość: Piii Re: Czarny pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.17, 06:40
            Z tego co pamiętam dziewczyna ma na imię Basia Swołek szukała go przez fb udostępnila nawet jego zdjęcie. może kto go widzi napisze do Tej dziewczyny
      • Gość: ese Re: Czarny pies IP: 89.191.154.* 26.04.17, 09:21
        Widziałem go jakiś tydzień temu na rybakach, wygladał na wystraszonego. Macie jakiś kontakt do właściciela, lub osoby która go szuka? Gdy zobaczę psa od razu będę mógł dać znać.
        • Gość: anna Re: Czarny pies IP: *.dynamic.mm.pl 26.04.17, 16:57
          niedawno na fb pani Milena Kociniewska prosiła o kontakt gdyby ktoś zobaczył pieska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka