Gość: Roma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.17, 17:53 W okolicy biedronki biega czarny pies z czerwona obroza, moze komus uciekl? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Czarny pies IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.04.17, 14:19 Dziś o godzinie 14:00 piesek był widziany na Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Re: Czarny pies IP: *.tvgawex.pl 25.04.17, 15:31 Tego pieska widziałem że na luzie biega już od prawie miesiąca,omal nie wpadł mi na maskę auta,tak to prawda ma czerwona obroże tyle co zdążyłem zauważyć,może ktoś tego biedaka wyrzucił i teraz się błąka,piszcie dużo na ten temat może właściciel wróci po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czarny pies IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.04.17, 18:02 Tak, piesek ma czerwoną obrożę. Widać, że jest zmęczony, spragniony i głodny. Nasza straż miejska nie reaguje na to. A więc może MY mieszkańcy Chełmna pomóżmy temu biedakowi jakoś. Wystarczy dać mu coś do jedzenia gdy go zauważymy. A może komuś uda się go schwytać i zapewni mu tymczasowy dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piiii Re: Czarny pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.17, 06:36 Ostatnio ktoś go szukał na fb w Cch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piii Re: Czarny pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.17, 06:40 Z tego co pamiętam dziewczyna ma na imię Basia Swołek szukała go przez fb udostępnila nawet jego zdjęcie. może kto go widzi napisze do Tej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ese Re: Czarny pies IP: 89.191.154.* 26.04.17, 09:21 Widziałem go jakiś tydzień temu na rybakach, wygladał na wystraszonego. Macie jakiś kontakt do właściciela, lub osoby która go szuka? Gdy zobaczę psa od razu będę mógł dać znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Czarny pies IP: *.dynamic.mm.pl 26.04.17, 16:57 niedawno na fb pani Milena Kociniewska prosiła o kontakt gdyby ktoś zobaczył pieska Odpowiedz Link Zgłoś