Gość: Xxx IP: *.play-internet.pl 12.07.17, 17:28 KTÓRA SZKOŁA JEST NAJLEPSZA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xxx Re: Prawo jazdy IP: *.play-internet.pl 13.07.17, 12:49 Nie ma chętnych na doradzenie, ale jak jest temat kto gdzie z kim a ta to a ta tamto to jest ponad 50 odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Prawo jazdy IP: *.tvgawex.pl 28.07.17, 18:55 Proponował bym Nowaka jako teorię a instruktora jazdy Darka Kazimierskiego , tylko że On jest rozchwytywany Odpowiedz Link Zgłoś
popstark70 Re: Prawo jazdy 23.07.17, 13:10 na pewno nie Roczniak ,bardzo niesłowny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkk Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.17, 20:25 U Kozłowskiego mega profesjonalnie i fajna atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.17, 13:32 na pewno nie polecam drive by love. porażka, brak profesjonalizmu, nie można się dogadać z szefem, myśli ze jest najmądrzejszy a tak naprawdę sloma z butów. potrafi robić pod górkę jak chce się zemścić. najgorszy wybór w zyciu. nie sugerujcie się ceną, jest taniej, ale nic poza tym. suzuki już nadaje się jedynie na złom i to nie tylko moje słowa. Zdałem prawo jazdy, ale to tylko przez to miałem dokupione godziny w innej szkole. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx Re: Prawo jazdy IP: *.tvgawex.pl 25.08.17, 22:15 Potwierdzam że tej szkoły nie poleciłbym nikomu.Szef a zarazem instruktor uważa się za najmądrzejszego i to prawda że potrafi się mścić jeśli ktoś robi coś nie jemu na rękę.Kursant nie ma tam nic do powiedzenia.Zdalem za trzecim razem ale to ż pewnością nie zasługa tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
puki167 Re: Prawo jazdy 28.08.17, 11:13 Jezeli cos ci sie nie podobalo od samego poczatku to trzeba bylo zmienic kurs malo masz wyboru a nie piszesz teraz glupoty i zrazasz innych kursantow pozdrawiam drive by love Odpowiedz Link Zgłoś
puki167 Re: Prawo jazdy 28.08.17, 11:16 Polecam drive by love bylam kursantka nie dawno skonczylam nauka na pelnym gazie cierpliwosc co sie bardzo liczy i bardzo dobre tlumaczenie z strony P.Dariusza Odpowiedz Link Zgłoś