Gość: Leon IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.18, 18:50 Orjentuje ktos z mieszkancow gdzie i czy wogule w chelmnie jest sklep zoologiczny z zabami ? Chodzi glownie o zakup zap ogrodowych zyjacych w oczkach wodnych . odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zapa ogrodowa Re: Skup zap IP: *.play-internet.pl 11.04.18, 18:55 nie orjentuję się czy tutaj można kupić zapy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Skup zap IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.18, 19:57 A czy moze ktos od twoich znajomych cos slyszali o tym czy sa zaby na chelmnie ja bym chcial kupic nawet wiekrza ilosc chodzi o zaby ozdobne w oczku w ogrodku i moge kupic duzo to nie chodzi o 10 czy 30 zap odp ok dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapa Re: Skup zap IP: *.play-internet.pl 12.04.18, 10:48 Zapy, to nie wiem gdziekupisz. Wiem natomiast, gdzie można zufia kupić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Skup zap IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.18, 14:17 Jestem zainteresowany Napisz cos wiecej o tym zwierzu. Aha i czy jest przystosowany do zycia we wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do leona Re: Skup zap IP: 171.25.230.* 12.04.18, 14:45 Z tego co wiem to się go gotuje we wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Skup zap IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.18, 21:11 Sam sie ugotuj we wodzie kanibalu jeden ja chce zwirzadko do ozdoby w ogrodzie zeby sie zaprzyjaznic i wogule a nie zeby gotowac . jestes dziwny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Leona Re: Skup zap IP: 95.40.15.* 12.04.18, 22:16 A nikt inny nie chce się z tobą zaprzyjaźnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Skup zap IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.18, 23:45 Lubie zwierzenta sa mile i wyrozumiale . nie mam przyjaciul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Skup zap IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.04.18, 12:39 Nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Pisalem juz ze nie przyjaznie sie z ludzmi. Mam ogrodek a w nim zaby zimowe. Lubie jak zaby cwierkaja latem . siedze wtedy w ogrodku na lawce wsluchuje sie w rechot . Chce tylko kupic troche zap mlodych na wiosne. Tylko tyle. Ale wodac na chelmnie nie ma zap Odpowiedz Link Zgłoś