IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.18, 21:30
Żenująca kelnerka , młoda blondynka nie potrafi wycierać nawet stolików , jest nie miła na stolikach pełno paprochów, musiałam sama wycierać stolik bo stoją za barem i się pindruja... Masakra.
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Pablo IP: *.tvgawex.pl 14.07.18, 15:36
      Widzę,że nie tylko ja zauważyłam jej "specyficzne" podejście do pracy i ludzi . Przede wszystkim do klientów powinno się zwracać "Pan" ,"Pani" a ja podczas wyboru napoju alkoholowego usłyszałam : " tam na półce masz wystawione,weź se wybierz".

Ja się pytam gdzie jest szef?

• pjekarnik Re: Pablo 15.07.18, 19:55
        Po takim czymś robisz na pięcie obrót o 180° i więcej w lokalu się nie pokazujesz.
        • Gość: gość Re: Pablo IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.07.18, 09:03
          przecież Pablo się kończy, jak ktoś ma ulotkę z otwarcia a obecną to ceny podskoczyły 30 % do góry za czym jakość rzekłbym trochę spadła. Cena była ich największym argumentem. No a teraz ich gwóźdź do trumny, piwo 5,5 najtańsze ...... w Chełmnie ludzie o 50 gr wolą iść na rynek, kręgielni czy rok"n"roll .... nie wróżę kariery, sam tam ze znajomymi w imię zasad chodzimy już sporadycznie, gdzie kiedyś dużo, dużo częściej ....
          ale jak ktoś jest "najmądrzejszy" to nie ma co go uświadamiać, konkurencja spora i to cieszy ......
    • ssop.kujpom Re: Pablo 16.07.18, 09:55
      Kiedyś korzystałem z Pablo i jestem rozczarowany.Od jakiegoś czasu ceny wzrosły,obsługa ma wiele do życzenia i nabijają się z niektórych klientów a szkoda bo kiedy otworzyli swój punkt to było naprawdę fajnie.Wolę korzystać z konkurencji.
      • Gość: Niezadowolona Re: Pablo IP: *.centertel.pl 19.07.18, 16:14
        Witam, popieram wolę iść do konkurencji, ponieważ w ostatnim kebab jak zamawiałam znalazłam, białe szkiełko, ( podejrzewam że od talerza).
        Całe szczęście że nie połknęłam. Szkoda słów. Ostatni raz coś jadłam z Pablo.
    • Gość: Głos Rozsądku Re: Pablo IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.07.18, 15:18
      lepiej wszamać sobie kebsa u turasa :D
    • Gość: wojak Re: Pablo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.18, 13:38
      ja wolę megusta, jedzenie zawsze dobre i świeże, no może czasem rukolki jest mało na pizzy z pomidorami :P pracuję bardzo blisko Pablo, często z kolegami z pracy zamawialiśmy dużo jedzenia, ostatnio zamówiliśmy 3 kebaby i pizze i wszyscy mieli rozwolnienie a jeden kolega wymiotował...
      Niestety już nic nie zamówię.
    • Gość: Chełmno Re: Pablo IP: *.dynamic.mm.pl 30.04.23, 22:26
      Kebab masakra więcej surówki niż czego kolwiek To już lepiej smakuje zupka amino lipa nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka