Dodaj do ulubionych

Zaginoł pies

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:23
zaginoł pies rasy Jamnik miał ok pół roku cały czarny bardzo wesoły i lubiący
zabawę znalazcę proszę o kontakt na maila: knadolny3@wp.pl z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:48
      a nagroda?
    • Gość: włąściciel Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:59
      jeśli go znajdziesz i to będzie ten to pogadamy
      • Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:02
        spoko
      • Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:03
        na przyszlosc: kto jest taki durny ze pozwala aby taki maly pies biegal sam
        • Gość: właściciel Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:06
          moja stara wzieła go na spacer i uciekł jej a ja go mam od 2 dni i strasznie go
          polubiłem a w tym czasie byłem w szkole więc proszę żeby ten co go znajdzie
          napisał maila
    • Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:07
      widze ze najpierw znajdujesz psa a pozniej go gubisz, po prostu wrocil do
      dawnych wlascicieli
      • Gość: grafoman Re: Zaginoł pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:34
        Autorze tego wątku: zaginął pisze się przez "Ą".
      • Gość: ad Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:36
        No pewnie przybłąkał się wczoraj bez obroży bez niczego to go wziołem a bawiłem
        się z nim polubiłem go a potem znikł i ja chyba wiem czyj on jest i ta osoba
        powiedziała że jeśli go znajdę to mogę go zatrzymać teraz rozumiesz
        • Gość: ad Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:38
          A zapomniałem jak się przybłąkał to odrazu napisałem post i a dziś spotkałem
          prawdopodobnego właściciela
        • Gość: Sandra Re: Zaginoł pies IP: 81.210.32.* 20.12.04, 12:39
          ludzie popierwsze jak ktos moze byc taki pusty i mysli o nagrodzie!aha a tak
          pozatym czy ktos moze powiedziec czemu zmiekczen niemoge pisac ????(aha a co
          pieska jak bym znalazla to bym maila napisala !hehhehe mam psa i tez mi uciekal
          kiedys i wiem co to jest !heh ale teraz jest Okey!)Pozdro!
    • Gość: thyfh Re: Zaginoł pies IP: 81.210.32.* 21.11.04, 23:32
      hfgjfju
      • Gość: anonim Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:58
        siema! Jak chcesz nowego jamniczka, to powiedz mam jeszcze 3 na wydanie, maja
        ok 2 miesiecy:) bardzo sliczne...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka