Gość: właściciel IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:23 zaginoł pies rasy Jamnik miał ok pół roku cały czarny bardzo wesoły i lubiący zabawę znalazcę proszę o kontakt na maila: knadolny3@wp.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:48 a nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włąściciel Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:59 jeśli go znajdziesz i to będzie ten to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:02 spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:03 na przyszlosc: kto jest taki durny ze pozwala aby taki maly pies biegal sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:06 moja stara wzieła go na spacer i uciekł jej a ja go mam od 2 dni i strasznie go polubiłem a w tym czasie byłem w szkole więc proszę żeby ten co go znajdzie napisał maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:07 widze ze najpierw znajdujesz psa a pozniej go gubisz, po prostu wrocil do dawnych wlascicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafoman Re: Zaginoł pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:34 Autorze tego wątku: zaginął pisze się przez "Ą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:36 No pewnie przybłąkał się wczoraj bez obroży bez niczego to go wziołem a bawiłem się z nim polubiłem go a potem znikł i ja chyba wiem czyj on jest i ta osoba powiedziała że jeśli go znajdę to mogę go zatrzymać teraz rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:38 A zapomniałem jak się przybłąkał to odrazu napisałem post i a dziś spotkałem prawdopodobnego właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Zaginoł pies IP: 81.210.32.* 20.12.04, 12:39 ludzie popierwsze jak ktos moze byc taki pusty i mysli o nagrodzie!aha a tak pozatym czy ktos moze powiedziec czemu zmiekczen niemoge pisac ????(aha a co pieska jak bym znalazla to bym maila napisala !hehhehe mam psa i tez mi uciekal kiedys i wiem co to jest !heh ale teraz jest Okey!)Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Zaginoł pies IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:58 siema! Jak chcesz nowego jamniczka, to powiedz mam jeszcze 3 na wydanie, maja ok 2 miesiecy:) bardzo sliczne...:) Odpowiedz Link Zgłoś