Dodaj do ulubionych

Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 14:15
Wasze opinie na temat KLiG !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: J-God Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 16:05
      no comment... :P
      • yehl_girl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.04, 20:30
        ja juz mam dosyc tej szkoly........... nie jest zle myslalam ze bedzie gorzej
        ale ogolnie jest luuz......tylko ludzie w szkole
        sa.....niektorzy.........nienormalni =]
      • Gość: J-Inx Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.visp.energis.pl 14.01.05, 19:24
        no comment... :P
        • Gość: Sonia Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 12:18
          A moim zdaniem katolik to szkoła jak kazda inna,sami robicie taka otoczke
          niewadomo czego,jeżeli ta szkoła by byla taka świetna,taka dobra,osiagnęła by
          jakieś wyniki,a nic sie o tym nie mówi ani nie pisze,Zespól Szkół w grubnie i
          owszem zajął nawet jakieś miejsce w rnkingu najlepszych szkół.A w katoliku
          zdarzaja się i handlarze narkotyków i wiem że jakaś ucznnica trudniła sie
          prostytucją(i nie po to żeby opłacić czesne),więc w tej szkole ucza dzieci
          rodziców którzy chca pokazać swój prestiż,bo w modzie jest zeby dziecko
          chodziło do szkoly prywatnej,a co ma w glowie to sprawa drugoplanowa
    • Gość: <nonono> Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:20
      w zyciu bym nie chciała tam chodzic do szkoły,chociaz bardzo dobrze sie ucze !
      bo tam chyba o to chodzi aby chodziły PrYmUsY??!!
      • Gość: Daniel-San Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.idea.pl 11.11.04, 17:43
        Nonono mylisz sie chodze tam choc nie jestem prymuska.
        Mamy wiecej wolnego niz inne szkoly !
        • Gość: <nonono> Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:47
          no to dla czego tam chodzisz? dla szpanu? z tymi prymausami to nie obrazam
          Jagode.P bo ona zawsze dobrze sie uczyła przy okazji pozdrowionka dla niej
          • Gość: yehl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 02:44
            tu nie ma prymosow no sa ale tez i nie prymusy =] poprostu sa tu nienormalni
            ludzie =] a normalnych brak Buuu
          • Gość: Daniel San Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 09:56
            Chodzę tam bo mam taki kaprys i nie twój w tym interes !
            Co prawda jak tam szłam to znałam 4 osoby, ale teraz znam prawie wszystkich.
            Poznałam tam świetnych ludzi !!!
        • Gość: mala Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:15
          wam wszystkim co nie chodzą do katola, a pisza o nim źle to żal dupy ściska!
          zazdrościcie ludziom ktorzy mają kase na ta szkole i tyle!
          • Gość: cham Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:43
            tak panie, nam biednym kmieciom zal dupy sciska ze nie stac nas tak jak pana
            szlachcica na placenie 300 zl za nic. Prosze o wybaczenie i czekam jako twoj
            unizony sluga na solidna porcje batow. Katolik to elita... (sami sobie dopiszcie
            czego), zreszta wszystko katolickie jest najlepsze ;).
            • Gość: do chama Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:31
              jjestem w gimnazjum w katolu i umiem na pewno o wieLe więcej niż TY, MAMY
              ZAWYŻONY POZIOM, MOŻNA TO WYWNIOSKOWAC Z tWOJEGO IDIOTYCNEGO ESA. ŻEBY MIEC
              KASE TRZEBA BYLŁO NA NIĄ OSTRO PRACOWAĆ, TO NIE MOJA WINA ŻE TWOIM STARSZYM AŻ
              TAK SIĘ NIE POWIODŁO...WYRZUĆ TĄ SWOJĄ CHOLERNA ZAZDROŚĆ BO NIE DOBRZE
              MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: cham Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:29
                I kto tu jest zawistny? Nie wiesz kim jestem, nie wiesz "ile mam kasy" i nie
                wiesz dlaczego nie chodze do katolika i nie wiesz tez co umiem a czego nie
                umiem. Wiec nie oceniaj mnie zbyt pochopnie dziecko. Gdzie twoja milosc do
                blizniego katoliku/katoliczko? Nad wejsciem do tej szkoly powinno byc napisane
                motto wiekszosci jej uczniow (do ktorych sie zreszta zaliczasz): "Stac nas na ta
                szkole wiec jestesmy lepsi. Katolik to elita, reszta to plebs"!
                • Gość: do chama Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 12:11
                  słuchaj, to, że chodze do katola to nie znaczy że jestem katoliczką,
                  przychodzac tu w ogóle nie zwracalam uwagi,że nazywa się katolickie. To są
                  tylko pozory, ja przyznam szczerze nie wierzę w takie cos jak bog i tyle.
                  przychodząc tu myślalam o nauce i dalszym lepszym życiu... bo to że teraz stac
                  mnie na tą szkolę to nie znaczy że nie musze sie uczyć bo kiedyś może byc
                  inaczej, ale takie życie mi sie podoba i chce aby było tak do konca. dlatego
                  chodzę do tej szkoly!!!!!!!!
                  • Gość: yehl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 14:58
                    pieniadze nie sa wazne w zyciu..... chox to dzieki nim zyjemy alenie kierujmy
                    sie tylko nimi =/
                    • tequilla2 Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.04, 15:15
                      owszem są ważne, ale nie naj. ludzie, którzy je mają to szcześciarze, więc po
                      co ta zazdrosć!!!!! tego wlaśnie zrozumieć nie moge!!!!!!1
                      • Gość: yehl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:15
                        nie nie nie nie !!! nie zgadzam sie!!! pieniadze nie daja szczescia!!! i nie ma
                        im co zazdroscic....naprawde!! tu sie licza uczucia a nie przedmioty =/
              • Gość: Aga Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:56
                a moze pomyslisz o tym ze nie wszyscy ludzie mieli mozliwosc sie ksztalcic
                zanim nastepnym razem wypomnisz komus ze jego "starszym az tak sie nie
                powiodlo"?
              • Gość: nie katoliczka Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.15, 08:17
                macie zawyzony poziom?hahahahahCiebie chyba ortografii nie douczyli NIEDOBRZE pisze sie razem,i niby dleczego szkoly platne maja byc z zalozenia na lepszym poziomie???Kto to wymyslil?
          • Gość: Aga Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:52
            kasa to nie wszystko a prawda jest taka ze jak ktos chce sie uczyc to bedzie
            sie dobrze uczyl wszedzie.zreszta swoja droga...ludzie z kasa to nie zawsze
            ludzie inteligentni.to nie zadna sztuka torowac sobie droge pieniedzmi
            rodzicow. sztuka jest osiagnac cos wlasna praca.
    • Gość: Gorthaur Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:54
      juz sama nazwa "kATOLICKIE" wskazuje co to za dziwny twor! Szkola prywatna nigdy
      nie nauczy tak dobrze jak publiczna w ktorej nikomu oprocz samego ucznia nie
      zalezy na tym czy przejdzie czy nie, w prywatnych wiadomo placi sie czesne i
      wszystko jest cacy. A wiadmomo, ze dla "biednego" kleru katolskiego kazdy grosz
      sie liczy ;)
    • Gość: wtajemniczony Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:53
      wszystko (no moze prawie) co tu piszecie to jedna wielka bzdura,ale to wasze
      zdanie. KLO jest dobra szkola,a jesli ktos pisze ze w panstwowej sie wiecej
      nauczy itp. to jest w wielkim bledzie ! prosze o jedno,nie piszcie glupot,jesli
      nikt z was nie chodzil do Katolika i nie zna zasad funkcjonowania tej szkoly.
      sa małe klasy,podzielone na grupy,kadra nauczycielska poziomem nie odbiega,a
      moim zdaniem nawet przewyzsza kadre z innych szkol,lekcje sa krotkie ale
      tresciwe,wiec nauczyc sie mozna a wrecz trzeba. a jesli dla kogos liczy sie
      zeby chodzic do klasy,ktora liczy sobie 30-35 osob,bo rzadziej bedzie pytany
      itp. to juz swiadczy o poziomie intelektualnym i podejsciu do swojej "edukacji"
      danej osoby. a co do "kujonow","prymusów","dziobakow" itp. to was nie rozumiem.
      to ze ktos stara sie dobrze uczyc,to tylko jego prywatna sprawa i nie nalezy
      jej poruszac. zasada jest taka,albo sie wyksztalcisz,skonczysz studia i masz
      wtedy wieksza szanse na dobra prace,albo bedziesz bez pracy,no moze wyjedziesz
      za granice pracowac "na czarno" i tego typu wyjscia ci zostana. decyzja nalezy
      do kazdego z nas.
      • Gość: konkord Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:02
        mow odrazu ze do katolika chodzi tylko "elyta" a reszta to plebs i z nimi nie ma
        co sie zadawac
      • Gość: art Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 12.11.04, 22:28
        nie jestes chyba za bardzo wtajemniczony skoro piszesz o pracy za granica na
        czarno i tego typu wyjsciach jesli ktos sie nie uczy czy nawet kuje.posluchaj
        teraz mojej historii i sam wyciagnij wnioski.skonczylem WNEiZ na UMK w Toruniu
        skladalem papiery do roznych zakladow pracy i co? ... licza sie plecy.podobnie
        moja zona "triple master" i co? ...praca w malutkiej firmie to nie byl jej
        szczyt marzen no ale wiadomo bierze sie kazda prace bo za cos trzeba zyc.wiec
        jesli chodzisz do katolika,ktory uwazam zreszta za dobra szkole,to pomysl juz
        teraz kto cie poprze jak bedziesz szukal pracy po studiach.pozdrawiam
        • yehl_girl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.04, 21:48
          tu nie zalezy od typu szkoly czy zdasz na studia czy nie....lecz od waszej
          checi....wg mnie...
          • Gość: iasdj Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:43
            jestem ciekaw na jaki kierunek pojdziesz po katoliku jak tam tylko polski
            historia łacina i modlitwy sie nauczysz, hehe. w czasie chełmna sie wypowiadali
            jacys byli uczniowie no i jakies prywatne, zaoczne...
            • yehl_girl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 17:39
              to wiesz co przyjdz tam kiedys i spojrz na plan lekcji nic sie nie stanie =]
              • Gość: -=PrzeZom=- Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 16.11.04, 18:04
                Katolik to taki co chodzi do kościoła?
                • Gość: BULBOZAUR Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 10:33
                  IASJD ty wogole nie masz pojecia o tej szkole!!!!!!Jestem uczniem ostatniej
                  klasy KLO(maturalnej) i powiem CI szczerze nie chcialbys tam Chodzic Bo
                  rzeczywiscie pod nazwa elity kryją sie ludzie nie bogaci lecz Ci ktorzy chca
                  cos w zyciu osiagnac!!A katolik nam to daje...I nie mow ze mamy tylko polski
                  łacine i histrie-przyjdz i zobacz plan maturalnej klasy!! 44 godziny tygoniowo!!
                  Podczas gdy my uczymy sie caly ogolniak konczy lekcje i siedzi w Spichlerzu!!!
                  ALe kto tak naprawde skonczy na tym lepiej?!!! Retoryczne pytanie oczywiscie !!
                  Bo nasi uczniowie beda sie uczyc na studiach i chodzic na imprezy i cwiczyc
                  w "szafie" a uczniowie ktorzy sa ambitni ale cala klasa idzie do klubu to ja
                  tez pojde... beda zasuwac w spozywczaku!!Zycze im powodzenia ale nie wroze im
                  dobrej przyszlosci!!CZesne to jest odrebna sprawa wiec nie wypowiadajcie sie
                  ludzie na ten temat jak nie macie zielonego pojecia!!!!!+Jak ostatnio
                  przegladalem zeszyty ludzi z ogolniaka to mnie to troche rozczarowalo!Program
                  programem ale oni robia wszystko po tzw."łebkach"Wiec nie mowcie mi ze w w
                  koperniku jest wiecej nauki bo to absurd.Wiadomo sa zapewne przedmioty ktore sa
                  na wyzszym poziomie niz u nas ale jest ich bardzo malo!!!
                  • Gość: Samael Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:56
                    "tylko pod tym krzyzem tylko pod tym znakiem ksiadz jest panem a wierny
                    burakiem". Co ty gosciu za bzdury klepiesz? Skoro muzyki pop jest wiecej w
                    mediach to czy to znaczy, ze jest ona lepsza od np Chopina czy Bacha? Co ze tego
                    ze w katolskiej szkole jest wiecej godzin lekcyjnych? Uczen placi i uczen
                    wymaga, jak mu sie nie podoba to idzie do normalnej szkoly i znani ze swej
                    pazernosci ksieza katolscy maja mniej kasy dla siebie. W szlole panstwowej to
                    czy uczen sie nauczy i czy przejdzie do nastepnej klasy zalezy tylko od niego w
                    przeciwienstwie do szkol prywatnych w ktorych robi sie wszystko zeby tylko
                    uczniowie zostali i placili dalej (biznes to biznes), lacznie z wmawianiem im
                    (jak to ma miejscie w katolu) jaka to z nich "elita" i jacy to oni sa madrzy i
                    wspaniali. A jak tam z nauka fizyki? Przeciez jej prawa sa sprzeczne z religia
                    katolicka? To co napisales mozna bylo strescic w jednym zdaniu: "Do katolika
                    chodzi tylko elita, reszta to plebs i w ogole uczniowie kopernika niech ida
                    przerzucac gnoj na polu"
                    • Gość: Lucek Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:34
                      ch.. mnie strela jak te glupoty czytam.Jestem absolwentem tej szkoly wiec moge
                      sie na pare spraw wypowiedziec....otoz KLO to zwykla szkola...co prawda jest to
                      skzla prywatna(tj.platna) ale z "katolickoscia" ma tylwe wspolnego ze ma sie 2
                      godz religii w tygodniu.Co do poziomu..nie popadlabym w zachwyt nad
                      katolikiem.Niektorych przedmiotow ucza na prawde wspaniali nay\uczyciele a
                      niektorych bardzo przecietni zeby nie powiedziec slabi.
                      To czy sie cos w zyciu osiagnie zalezy tylko od samego siebie.Jezeli ma sie
                      cel,dazy do niego i ma sie troszke szczescia to wszystko mozna zrealizowac nie
                      wazne czy sie konczy katolika czy panstwowe LO.Bo jak ktos mysli ze jak bedzie
                      miala dobry papier i leci tylko na kase to nie wazne jakie liceu czy jakie
                      studia skonczy to gowno w zyciu zrobi.A co do katolickosci tej szkoly....jestem
                      osoba niewierzaca i nigdy sie z tym podobnie jak z fascynacja zespolami ktore z
                      reguly uwaza sie za "satanistyczne" nie krylem.Ale cywilizowani i inteligentni
                      ludzie znaja slowo tolerancja wiec skonczylem bez problemow to LO.Tej
                      tolerancji z calego serca zycze osobom ktore tu sie wpisuja i troszke pomysleli
                      zanim co naspisza...pozdrawiam
                      • Gość: Samael Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:22
                        "To czy sie cos w zyciu osiagnie zalezy tylko od samego siebie"
                        alez ja to wlasnie ujalem w moim watku zacny Lucjanie i piłowałem do tego ze do
                        katolskiej szkoly nie chodzi zadna elita tak samo jak do kopernika nie chodzi
                        plebs. A czy pan niewierzacy chodzil na religie w tej tolerancyjnej szkole? I
                        nie wymagaj odemnie tolerancji dla katolikow bo nigdy ich tolerowac nie bede tak
                        samo jak oni nie toleruje ludzi innych wyznan.
                    • Gość: BULBOZAUR Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 17:05
                      Samael widac ze jestes plytki powiem CI tylko tyle : Nawet nie wiesz jaka jest
                      ta szkola... Wiec jak mozesz wypowiadac sie na jej temat
                      Zgadzam sie z Luckiem mamy w tej szkole przecietnych nauczycieli ale mamy tez i
                      Dr. a to przeciez juz cos tlumaczy !!
                      • Gość: NIE [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 18:17
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: YehL Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:19
                          ludzie po1 do tej szkoly moze chodzic......... KAZDY!!!
                          po2 nie znasz szkoly? to nie pisz o niej bzdur....owszem opinie ale nie
                          bzdury
                          po3 czy to ma jakies znaczennie jaka to szkola? =/ kazda szkola pelni
                          jedna fukcje i taka sama.....nauczania...

• Gość: Studentka! Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:30
                    I wy, ludzie z Katolika uważacie się za elitę, za ludzi szczególnie
                    inteligentnych itd.? Czytając Wasze posty można wywnioskować, że jesteście grupą
                    pustych, zapatrzonych w kasę swoich rodziców tumanów. Myślicie, że sama szkoła
                    da Wam przyszłość? Moi rodzice nie są przy kasie. Nie mieliby za co opłacić
                    szkołę, więc poszłam do "zwykłego" ogólniaka. Jak to pisze Bulbozaur, moja klasa
                    (a ja razem z nimi) przesiadywała w Spichlerzu. I co? Jestem teraz na czwartym
                    roku politechniki, maturę zdałam z wyróżnieniem i to nie prawda, że tylko
                    Katolik daje przyszłość. Chcieć to móc, a KLiG to szkoła dla szpanerów i dzieci
                    "z dobrych domów". Więc nie wywyższajcie się, mlodsi koledzy z Katolika, bo to
                    co piszecie jest po prostu jedną wielką bzdurą.

PS. Otwórzcie oczy i nie zachwalajcie na siłę Waszej szkoły. Pozdrawiam!
                  • Gość: pacyffistka Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:34
                    ludzie!co was napadło z ta całą elitą i plebsem?!nie powinno być w ogole takich
                    okreslen ani podzialów społecznych.wszyscy ludzie rodza sie i umieraja rowni
                    bez wzgledu na to ile maja kasy, zdolności, jaki mają poziom wykształcenia czy
                    cokolwiek innego.a co do katolika...sama do niego chodzę i...cóz...jest tam
                    rzeczywiście tyle nauki, że można się wykończyć psyhicznie.jak ktoś chce
                    zmarnować młodość gnijąc przy książkach to polecam.przecież mnóstwo ludzi zdaje
                    spokojnie maturę nie chodząc do tej szkoły. w innych szkołach są organizowane
                    kółka zainteresowań, konkursy naukowe, a u nas są one tylko na papierku.Jedynie
                    stary(chemik) jakoś wkręca ludzi do konkursów i działa kółko chemiczne, ale co
                    ztego?nie wszyscy interesują sie chemia. tam po prostu nie ma możliwości
                    realizowania się ani rozwijania zainteresowań. a jak chce się coś zmienić,
                    okazuje się, że zyjesz wśród ludz, którym zależy tylko na stypendium i jak
                    dobrze podlizać się nauczycielowi, żeby dostać lepszy stopień.
    • Gość: wszystkowiedzący Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 18.11.04, 12:02
      zje..a szkola, w gimnazjum muszą nosić sfeterki a w liceum marynarki, króre
      oczywiscie kupuja za swoje pieniadze, nie mają sali gimnastycznej ani boiska
      szkolnego, muszą placic czesne ponad 300zł,
      • Gość: YehL Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:16
        z tym sie zgodze..... =/
        • Gość: GOŚĆ Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:54
          KAŻDY JEST KOWALEM WŁASNEGO LOSU!chociaz pomoc i wsparcie osob dorosłych
          (rodzicow)jest bardzo wazne na drodze dalszej edukacji i dalszego
          życia.Ukończenie szkoły średniej lepszej nie daje monopolu na zyciowy
          sukces,mozesz byc np.niezaradna pierdoła,ktora w szkole sredniej byla
          prymusem.I co dalej?bez pomyslow,bez determimaji,bez posłuchu ,bez
          przebojowości nic nie zrobisz.Ukonczysz jeszcze studia.Nie zmienia one Ciebie
          tak bardzo.Badz przecietniakiem,kształtuj swoja osobowosc i charakter.Sluchaj
          ludzi i mow do nich.Odrozniaj dobro od zla.Baw sie i pracuj nad soba a
          zostaniesz zauwazony.TO JEST TWOJ POTENCJAŁ.Nikt Was nie bedzie pytal gdzie i
          jaka szkołe ŚREDNIA ukończyłeś!!!
    • Gość: do yehl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:52
      wiesz, ja jakos mam kase na ta szkolę i w ogole. Przyznam Ci szczerze, że
      pieniądze dają szczescie, chodze do fajnej szkoly, mam kasę, a w uczuciach to
      jest u mnie bardzo dobrze zarowno rodzinnych jak i.... i jestem bardzo,bardzo
      szcześliwa!!!!!!!!!!!! :)
      • Gość: Time For... Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 25.11.04, 21:57
        darujcie sobie. piszac o pieniadzach ... hmm wogole zastanowcie sie jak bardzo
        schodzicie z tematu. nie mam zdania o poziomie nauki w katoliku bo nie
        uczeszczałem tam jesli chodiz o uczniow to miałem okazje poznac dwoch i moje
        zdanie o nich jest blade kolesie srednia 5.1 i 5.2 o nauce spore pojecie ale w
        zyciu (bez obrazy) nieudacznicy wogole wybadli kiepsciutko gdyby nie to ze
        zyja pod skrzydłami rodzicow w zyciu by sobie nie poradzili choc i pewnei nie
        musza sie o to martwic bo rodzice ich ustawia.... ale niektorzy w czasie
        nauki "musza uczuc sie zycia" bo wiedza jak szkoła sie skonczy to nikt ich z
        otwartymi ramionami nie przyjmie. i wiedzcie ze jak radza sobie dobrze w tych
        dwoch rzeczach to osiagnam sukces ... pozdrawiam
        • Gość: Do Time For Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:54
          Masz racje.Zycie wszystko zweryfikuje,chociaż czasem trzeba długo czekać.POZDRO.
    • Gość: gośc [...] IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 26.11.04, 15:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: do goscia (yehl) Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:01
        wow fajnie wiedziec =]
        nie komentuje
    • Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:34
      ja nie mówię,że ci ludzie są gorsi, ale po co wyrazają zdanie jak nic o tej
      szkole nie wiedza!? - po to aby sprawic ból tymchodzą!? ja rozumiem jesli ktoś
      nie ma pieniedzy, ale nie rozumiem tej cholernej zawiści, zazdrosci! I skad kto
      moze wiedzieć ze kasa szcześcia nie da! jak jej tyle nie ma! Ja najbardziej nie
      nawidze uczucia- zazdrosci i wkurzają mnie ludzie ktorzy nic innego nie
      potrafia robic!
      • Gość: ... Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:02
        a co sadzicie na temat justynki i oleńki z 1 klo?
        • Gość: Facet Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:55
          Fajne laski. Cmoki dla Olki i Justynki :*
        • Gość: ,,, Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:02
          Fajne?Nie wiem może i tak,ale Ola dokonuje czasami złych wyborów.Szczerze
          mOwiAc to ta cała Justynka to zwykła ... szkoda słów. Poznałam ją zupełnie
          przez przypadek i wole nie znać!!!!! I to ma być Katolik.Pozdrowienia dla osoby
          która zadała to pytanie!!Jesteś the best!!
          • Gość: pacyffistka Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:33
            no nie!z tego robi się się kolejna żałosna dyskusja pod tytułem:kto jest
            najladniejsza dziewczyna z katolika?a kolejnego obrzucania ludzi blotem,
            ktorych ich oskarżyciele zwyczajnie nie znają nie zniose...
    • Gość: Lord_Lew Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:01
      Czytając te wasze śmieszne (przeważnie) wypowiedzi uśmiałem się jakbym oglądał
      obrady sejmu :D Zgadzam się w pełni z Luckiem. Siedzę w tej szkole już 5 rok i
      niewiele ludzi zna tą szkołe lepiej niż ja. Zabawne jest to, że większość z was
      na podstawie jedej osoby ocenia cały katolik. Jesteście żałośni. Oceniacie
      szkołe przez ludzi jacy do niej chodzą, a nie przez to jaką w rzeczywistości
      jest. I wszyscy krzykacze mogą mi naskoczyć w tym momencie. Jeśli jest komuś
      żal wrzucać 300zł w kieszeń księży to niech po prostu nie wrzuca i powie, że
      nie da tyle kasy na szkołe. Ale nie, wy musicie wjeżdżać jacy to zli księża są.
      Ja zdaję sobie sprawę, że część pieniedzy "znika" gdzieś po drodze, ale mnie to
      nie obchodzi. Chcę mieć dobrą szkołe, z nauczycielami-ludźmi, w której nikt nie
      wyrzuca w środku zimy na dwór biednych zmarzniętych uczniów. Jednak niestety
      nie do wszystkich to dociera, że to normalna szkoła, a jak już wspominał Lucek,
      katolickość odznacza się do nazwy(jednocześnie obalam mity, że niby księża uczą
      (nielicząc reli), że przed każdą lekcją się modlimy i takie brednie). W nas w
      budzie są zarówno "kujony" jak i zwykli luzacy. Są tutaj ludzie orginalni i
      jedyni w swoim charakterze :] i osobistości które nikt by nie podejrzewał,
      wnioskując na zachowaniu, że są z katolickiej szkoły. A ja osobiście noszę młot
      Thora zawsze na szyji :]
    • Gość: Lolitka Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 09:22
      A wiec, ktos napisal, ze zadna szkola prywatna nie nauczy lepiej nic panstwowa,
      to skoro tak uwazasz to skad sie biara i "najgorsi" uczniowie w szkolach
      panstwowych? W katoliku nie ma takich uczniow, tutaj chodza ludzie kulturalni.
      Nie ma takich debili jak w szkolach publicznych. Sama wiem bo do gimnazjum
      chodzialam do himnazjum nr1, i az szkoda patrzec na tych uczniow, ktorzy nawet
      nie wiedza ile jest 3x4!! Hehe, no to wlasnie widze ze zadna szkola publiczna
      nie nauczy lepiej od prywatnej, hehe, nie zla sciema, Poprostu zal Ci dupe
      sciska i tyle, bo chialbyc chodzic do takiej szkoly jak MY, ale nie masz takich
      warumkow, i poprostu zazdroscisz... blee... A ze nawywa sie "Katolickie Liceum
      i Gimnazjum" to nie znaczy ze chodza tam sami katolicy, np. ja nie jestem
      katolikeim, a chodze. Wogole nie skomentuje zachowania tych "wybrykow natury",
      ktorzy tak atakuja katolik, narazie
      • Gość: wkurzona tym forum Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:09
        Zgadzam sie z Pacyffistka!!!Ludzie to co wy piszecie o jakis plebsach i elitach
        to normalnie zal czytac!! wy ludzie z katolika uwazacie ze jestesmy lepsi od
        ludzi ktorzy chodza do panstwowej szkoly to jestescie w <ch...>bledzie!!!!czy
        ktos ma wiecej kasy to cos znaczy...??!!bo nie rozumiem..!!chodze do tej budy i
        odrazdzam tam pujcie poniewaz chodza tam sami ludzie ktorzy sa egoistyczni i
        wychwalaja sie jakich to oni sobie ostatnio ciuszkow nie kupili
        firmowych...chodza tam sami ludzie ktorzy uwazaja ze sa lepsi bo maja
        kase ...ja sama bym chciala sie przeniesc lecz moi strasi sie nie
        zgadzaja:/wiec wy ktorzy chodzicie do panstwowych szkol nie przejmujcie sie z
        tymi wypowiedziami i nie sadzajcie ich ze sa kujonami bo ja nie jestem
        kujonka ...zeby zdac mature i dostac sie na dobre studia nie trzeba chodzic do
        tej szkoly!!i zrozumcie to wszyscy!!!
      • Gość: ghjhjh Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:12
        szkoda slow na wasza beznadziejna rozmowe!!!!!!!!!!!!!!!!widac ze to
        katolik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kochane dzieci Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:57
          Do Lolitki taka jestes madra,kasa rzucasz ludiom w oczy,a sama ile z tego
          zarobiłas ,zapytaj rodziców czy chodzili do prywatnych szkół i co żal im tyłek
          ściskał,chyba nie,jestes załosna w swojej wypowiedzi .Dałas upust w swej
          prózności i głupocie.Tobie nawet Oxford nie pomoze a cóż dopiero koatolik,nie
          ujmuję nic wiekszości z uczniów tej szkoły jesteści całkiem normalnymi bo to
          szkoła jak każda inna,no ale właśnie takie PEREŁKI jak ta smieszna LOLITKA(i
          ten nick tez mówi sam za siebie)no nie słów mi brak,a nieczęsto mi się to
          zdarza
          • Gość: Kaśka Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:09
            Nie...no ludzie - Wy już kompletnie nie wiecie co piszecie. Katolik jest
            normalną szkołą - tak jak wszystkie inne. Różni się może tym, że tam się płaci
            i ubiorem uczniów. Ale my chodząc tam do Katolika nie po to zapisywaliśmy się
            tam i zadecydowaliśmy uczęszczając do tej szkoły żeby tylko się popisywać
            swoimi umięjetnościami i jacy to my jesteśmy - tylko normalnie zależy nam na
            tym żeby dobrze zdać maturę i mieć w przyszłości dobrą pracę - bo chyba na tym
            każdemu z nas zależy - a jeżeli komuś nie zależy na tym żeby kimś w życiu być
            to niech lepiej nie wymyśla bzdur jaka to jest według niego ta:,,elitarna
            szkoła'':) Jeszcze na dodatek śmieszy mnie to jak wy wyzywacie się nawzajem i w
            ogóle - świadczy to o tym że swoim charakterem poniżacie sami siebie.
            Pozdrawiam.
            • Gość: yehl Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:37
              nie oceniajcie szkoly po tym jak sie nazywa lecz co ma do zaoferowania i czego
              moze nauczyc..
    • Gość: wiosenka Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:47
      a ja znam takich ludzi,ktorzy maja zaległości finansowe,ale córka chodzi do
      katolika,bo niech sasiedzi widzą i wcale to dziecko nie jest inteligentniejsze
      od innych
      • Gość: Studentka Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:16
        Osobiście nie mam nic do ludzi z KLiG. Kilku moich znajomych ukończyło tę
        szkołę, i są to tak samo fajni ludzie jak absolwenci LO. Dzieci (no chyba mogę
        się już tak do Was odnosić :D), nie macie co innego w domu robić, tylko pisać
        niesprawdzone informacje o Katoliku? Dajcie sobie spokój, zajmijcie się czymś
        przyjemniejszym. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mają troche rozumu i nie
        będą pisali tu więcej "informacji zasłyszanych na przystanku".
        • Gość: alice from cch Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:41
          tak popieram... sama chodzilam do KLO, krotko.. ale chodzilam :).. i prawde
          mowiac.. chodza tam naprawde frajni ludzie.. z reszta.. nie roznia sie nic a
          nic od LO.. tam tez chodzili fajni i nie fajni - jesli mozna w takich
          kategoriach ujmowac ludzi. Do KLO chodzily i napewno chodza barwne osobowosci..
          kojarzenie tej szkoly z burzuazja, albo kujonami jest bledne, bo osobiscie moge
          stwierdzic, ze czesc "kasiastych" ludzi chodzi a raczej sie wozi.. po szkolach
          panstwowych. KLO dlugo sie reklamowalo tym, ze broni mlodziez od narkotykow,
          zeszloroczna afera temu zaprzeczyla. Takze nie wierzcie ani tegorii, ze to
          szkola dretwych ludzi. Z reszta, by cos wiedziec - trzeba poznac, ale jak widze
          spora czesc z was nie zamierza. pozdrawiam..
          • Gość: alice from cch cd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:44
            sory, za bledy.. i chaos w wypowiedzi, ale sie spieszylam.. mam malo czasu,..
            temat mnie zaciekawil, a kilka postow wrecz zmusilo do reakcji..
          • Gość: koli Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:03
            Ludzie z Katola są spoko! Sam tam jeszcze nie chodze ale znam wielu i nie
            żałuje tych znajomości. Nie uogólniajcie wszystkich do szkoły w jakiej sie
            uczą. Napewno znalazłoby sie paru idiotów w KLO ale w zwykłym LO tez ich nie
            brakuje hehe A co do nauczycieli to nie wiem jak jest w KLO ale wiem że w
            koperniku może 2 potrafi zainteresowac lekcją...słabo...
    • Gość: satan Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:37
      ja z katolika znam tylko gaje i paczkosia . no nienw sweterkach do budy
      zawsze heh
      • Gość: Reimu Nee-chan Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.06.15, 10:40
        Szczerze, wstyd mi za niektórych uczniów "katolika", którzy się tu wypowiadali. Nasza szkoła ma najwyższy wskaźnik EWD ze WSZYSTKICH, co oznacza, że tutaj po prostu najlepiej uczą (ktoś na niskim poziomie przy odrobinie pracy jest w stanie osiągać podobne wyniki co w szkołach akademickich) i taki jest fakt. Mój znajomy, laureat konkursów, biol-chem, który chodzi do "jedynki" w Bydgoszczy jak zobaczył naszą pracę klasową z chemii, to złapał się za głowę, więc to nie jest tak, że płacimy i dostajemy szóstki. Gdy byłam w gimnazjum trzy osoby najzwyczajniej odpadły bo były słabsze. Co do wf-ów, to odbywają się one na orliku lub hali, która jest 10 minut drogi od szkoły. Poza tym nauczyciele jakoś zawsze znajdują czas by nam pomóc, wytłumaczyć, chociaż robią to dokładnie na lekcjach. Mundurki są obowiązkowe i służą pokazaniu elitarności szkoły, wyróżniają nas na konkursach itd ale osoby, które są w nie ubrane to zwykli ludzie, a nie snoby (czasami gdy ktoś na nas krzywo patrzy to żartujemy, że idzie elita). Spotykamy się ze sobą po lekcjach, gramy, uczymy się, a niektórzy nawet znajdują u nas miłość (nie, nie mamy w regulaminie wpisanego celibatu). Mam nadzieję, że wyjaśniłam wszystkie wątpliwości. Proszę również uprzejmie uczniów innych szkół, żeby przestali nas szkalować, nie wiedząc o nas nic poza tym, że jesteśmy katolicką szkołą.
        • Gość: jprd Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opera-mini.net 25.06.15, 12:33
          reimu dostajesz nagrode KOPARA ROKU. A tak pozatym to JEB(A)C KATOLI!
        • Gość: jej Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rfc.pl 25.06.15, 16:49
          Witam ,ale to chyba reklama szkoły tak to pachnie i niestety muszę napisać że uczniowie wypowiadający się tu (tak doskonale się uczący) nie znają ortografi gramatyki, a kulturę osobistą zostawili w szatni (chyba że nie wiedzą co to jest?) pozdrawiam
    • Gość: Marszał Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.15, 15:46
      KATOLIK - PATOLIK. Serio. Zachowanie tych gó...arzy na żakinadzie przerosło moje wszelkie oczekiwania. Rozpieszczone tempe lalusie i puste ku.... No niestety nie da sie inaczej tego powiedzieć.
      • Gość: uczen grubna Re: Katolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.15, 08:50
        kaliszer uczy matmy?mialam z nim lekcje kilkanascie lat temu w grubnie i powiem wam ze nauczyciel z niego the best.Sial postrach ale tak wyszkoli ze do teraz wszystko pamietam i rozumiem,facet ktory mial szosty zmysl i na poczatku sprawdzianu wiedzial kto ma sciage,nie tolerowal tez malowania poaznokci,nawet bezbarwnym.Pozdrawiam panie Marianie,lebski z pana gosc..:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka