Gość: mil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:28 kto wam się podoba płęć dowolna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: II b w LO M.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:39 heh,myslisz ze uda ci sie rozwinac watek tak jak o IIf???no zobaczymy.ale klasa IIf ma klase!! a IIb...hmmm sama niewiem co napisac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: II b w LO M.K. IP: 81.210.32.* 27.11.04, 22:28 bo w II F jest ktoś dla kogo warto rozwijac takie wątki a II b nikogo takiego nie ma p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:05 Ciekawe, jaki Ty jestes, jesli tak oceniasz wszystkich, czyli jako ogół, moze lepiej oceniac pojedyncze jednostki!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:30 Agnieszka Sitkowska Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: II b w LO M.K. 30.11.04, 21:21 pedro, rudy, frączek, zizi (znany jako ZZ TOP lub STRINDŻER), krzyś W, major, santantruf, agatka :* , pow-wow, pijana paja, wioletta :) ogólnie klasa elegencka :) PS. no niestety ja chodze nie do IIB a do II... :( żałuje... """"JEST KLIMAT JEST IMPREZKA"""" """"IDZIEMY NA DANCING"""" :) heee :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z innej II Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:18 Tak klasa jest fajna i nie wiem co ktos do niej ma. Moze nie warto oceniac wszystkich tak samo. Zobaczcie, ze sa w tej klasie ładne i zarazem fajne dziewczyny, z którym można pogadać. Nie zauważyliście???? Jesli nie to macie klapki na oczach!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspomniany Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:22 mały a kto ci kazał wszystkich wymieniać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:19 Sitkowska nie jest wcale taka ładna, a po za tym jest pusta jak pudełko po zapałkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gja Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:06 może napisałeś/aś właśnie o sobie.Bo niewiem czy ma sens wyzywania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:16 Nie napisałem o sobie, bo ją bardzo dobrze znam i sam/a sie przekonaj jaka ona jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:08 Agnieszka S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:47 Kolejny debil, że uważa Age za piekną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: II b w LO M.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:38 Ja perdziele, człowieku !!! Jeżeli Sitkowa jest brzydka, to kto w takim razie jest w tej budzie ładny ??? MIELUNA !!?? Weź się zastanów co ty za bzdury wygadujesz. Poza tym chyba już najwyższy czas odczepić się od Agnieszki i dać jej w końcu spokój. Ona jakoś na was nic nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baphomet Re: II b w LO M.K. IP: 81.210.32.* 06.12.04, 21:07 o dmielony to ty sie odczep :] ... Piekan kobieta przez durze P. normalnie ideal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:17 nie mówie, ze Aga jest brzydka, ale oprócz zewnetrznego wyglądu by uznac, ze ktos jest ładny, trzeba zobaczyc, tez troche wnetrza, więc Ty tez sie zastanów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx(ona) Re: II b w LO M.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:32 kto to jest ta mieluna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ( Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:06 Za debila już masz w pierd** jak sie dowiem kim jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś