Dodaj do ulubionych

II b w LO M.K.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:28
kto wam się podoba płęć dowolna???
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: II b w LO M.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:39
      heh,myslisz ze uda ci sie rozwinac watek tak jak o IIf???no zobaczymy.ale klasa
      IIf ma klase!! a IIb...hmmm sama niewiem co napisac!
      • Gość: p Re: II b w LO M.K. IP: 81.210.32.* 27.11.04, 22:28
        bo w II F jest ktoś dla kogo warto rozwijac takie wątki a II b nikogo takiego
        nie ma
        p
        • Gość: x Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:05
          Ciekawe, jaki Ty jestes, jesli tak oceniasz wszystkich, czyli jako ogół, moze
          lepiej oceniac pojedyncze jednostki!?????
    • Gość: ja Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:30
      Agnieszka Sitkowska
      • m2uy Re: II b w LO M.K. 30.11.04, 21:21
        pedro, rudy, frączek, zizi (znany jako ZZ TOP lub STRINDŻER), krzyś W, major,
        santantruf, agatka :* , pow-wow, pijana paja, wioletta :) ogólnie klasa
        elegencka :)
        PS. no niestety ja chodze nie do IIB a do II... :( żałuje...

""""JEST KLIMAT JEST IMPREZKA"""" """"IDZIEMY NA DANCING"""" :) heee :)
        • Gość: kolega z innej II Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:18
          Tak klasa jest fajna i nie wiem co ktos do niej ma. Moze nie warto oceniac
          wszystkich tak samo.
          Zobaczcie, ze sa w tej klasie ładne i zarazem fajne dziewczyny, z którym można
          pogadać. Nie zauważyliście????
          Jesli nie to macie klapki na oczach!!!!!!!!!
        • Gość: wspomniany Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:22
          mały a kto ci kazał wszystkich wymieniać ?
      • Gość: bibi Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:19
        Sitkowska nie jest wcale taka ładna, a po za tym jest pusta jak pudełko po
        zapałkach!!!
        • Gość: gja Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:06
          może napisałeś/aś właśnie o sobie.Bo niewiem czy ma sens wyzywania innych.
          • Gość: bibi Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:16
            Nie napisałem o sobie, bo ją bardzo dobrze znam i sam/a sie przekonaj jaka ona
            jest!!!
    • Gość: : ) Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 21:08
      Agnieszka S.
      • Gość: ooo Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:47
        Kolejny debil, że uważa Age za piekną!!!
        • Gość: Seba Re: II b w LO M.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:38
          Ja perdziele, człowieku !!! Jeżeli Sitkowa jest brzydka, to kto w takim razie
          jest w tej budzie ładny ??? MIELUNA !!??
          Weź się zastanów co ty za bzdury wygadujesz. Poza tym chyba już najwyższy czas
          odczepić się od Agnieszki i dać jej w końcu spokój. Ona jakoś na was nic nie
          pisze...
          • Gość: Baphomet Re: II b w LO M.K. IP: 81.210.32.* 06.12.04, 21:07
            o dmielony to ty sie odczep :] ... Piekan kobieta przez durze P. normalnie
            ideal :)
          • Gość: ooo Re: II b w LO M.K. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:17
            nie mówie, ze Aga jest brzydka, ale oprócz zewnetrznego wyglądu by uznac, ze
            ktos jest ładny, trzeba zobaczyc, tez troche wnetrza, więc Ty tez sie
            zastanów!!!
          • Gość: xxx(ona) Re: II b w LO M.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:32
            kto to jest ta mieluna???
        • Gość: : ( Re: II b w LO M.K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:06
          Za debila już masz w pierd** jak sie dowiem kim jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka