Gość: XXXXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:49 Kto kryje się pod nickiem Farnazon?,gość jest wyjątkowo chamski w swych prowokujących wypowiedziach,jeżeli ma trochę odwagi niech sie przedstawi,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA_82 Re: Pytanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:20 A KTO CI SIĘ PRZEPRASZAM PRZEDSTAWI... SKORO DEMOKRACJA TO KAŻDY PISZE CO CHCE...TAKIE GŁUPIE MAMY TO FORUM TRUDNO! A MOŻE NAJPIERW TY SIĘ PRZEDSTAW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Jazz Re: Pytanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:27 Racja... próbujesz dociec kto się jakim nickiem posługuje, a sam zakładasz anonimowy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M42 Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:55 Do Ja_82,Ty jesteś niedouczony nie wypowiadaj sie w tym temacie skoro nie wiesz co to demokracja,cos Ci sie pokręciło.Demokracja to nie anonimowe publiczne obrazanie ludzi,takie występki sie karze,wiec uwazam ze jestescie tchórzami, bo tak jest najłatwiej napisać o kimś ze szmata,dziwka itp itd.,napisz o tym owszem ale pod swoim nazwiskiem i wtedy zobaczysz co to jest demokracja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA_82 Re: Pytanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:13 NIGDY NIKOGO PUBLICZNIE NIE OBRAŻAM, WRĘCZ JESTEM PRZECIWNA TEMU! WIĘC PROSZĘ NIE KRYTYKOWAĆ JAK SIĘ NIE ZNA! A CO, MOŻE "KTOSIE" PODAJĄCE RÓŻNE DZIWNE I NIE TYLKO, TEMATY MAJĄ PODAWAĆ ADRESY, NAZWISKA..? PO TO SĄ FORA,ŻEBY LUDZIE MOGLI SIĘ SWOBODNIE (CZYT. : ANONIMOWO) WYPOWIADAĆ! A TO, ŻE KTOŚ PISZE DURNOTY, TO INNA KWESTIA (= PRAWO DEMOKRACJI, CZYLI MOŻLIWOŚĆ MÓWIENIA O WSZYSTKIM, NA KAŻDY TEMAT). JEŚLI CHODZI O FARMAZOONA- ZNAM GO BARDZO DOBRZE, TE JEGO TEMATY TO POPROSTU ZWAŁA Z TEGO FORUM! A JAK KOGOŚ TO "PODNIECIŁO"- TEN TEMAT- TO REAGUJE JAK CO NIEKTÓRZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m42 Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 10:29 No i to tej wypowiedzi mozna wnioskować jaka osoba jesteś i do jakiej grupy społecznej sie zaliczasz(a moze chcesz zaliczać) i jeszcze raz uswiadamiam farmazonom i im podobnym że za oszczerstwa i obelgi pod adresem innych idzie sie do sądu,a żadne forum nie służy do tego żeby obrażac kogokolwiek pozdrawia m i dla mnie to koniec tematu ,szkoda pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:44 a gdzie ty tu ku.. widziesz obelgi w wypowiedziac farmazona ???????????????? _____________________________________________ only for frends Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 07:42 toz farmazon to farmazon toz to sie powinno wiedziecie kto to jest ha:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:59 Heh głupi post!Pierw to Ty sie przedstaw a potem pytaj o innych!DEMOKRACJA! pozdrowka Farmazoon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:08 No co Farmazon masz pietra? w gaciach pełno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale leszcz Odpowiedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:17 A moze to Ty XXXX masz pietra-jesli nie to podaj sam swoje dane!Cfaniaku! fuck drop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Odpowiedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:23 Jestescie banda oszołomów i koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazoon Re: Pytanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:26 Co cię obchodzi kim ja jestem????Chcesz się wyładować to skocz na dysię do wisły spedalony kutafonie!!!!FUCK YOU!!!SUCK my ROCKET!!!!Te twoje xxxx to mówi samo za siebie Pederasto pospolity!!!!Jeszcze jeden wątek na mój temat TO ZGNIOTĘ CIĘ SZCZYLU JAK KINDER NIESPODZIANKĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 442 Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:12 No i tą ostatnią wypowiedzią Farmazon pokazał kim jest...........zostawiam to bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:37 Pzrepraszam farmazon, ze cię zdenerwowałem ale wybacz mnie głupiemu czasami mi odbija nie w tą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:34 Dlaczego podszywasz się pod inną osobę ,nie mam zamiaru nikogo przepraszać bo nikogo nie obraziłam a szczególnie farmazona o jak juz pisałam koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:14 haha! no to zwała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:29 to chyba tobie się coś pokreciło w tej chorej główce, kto tu sie pod kogo podszywa ździro? Odpowiedz Link Zgłoś
braciaisiostry Re: Pytanie 09.01.05, 13:00 ty XXXX jestes dziwny najpierw zakladasz forum o farmazonie i jestes ciekaw czy cos odpisze a potem jak sie odezwie i ci doje.... (na moje dobrze zrobil) to nastepne co dodasz to przeprosiny............"są różni ludzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FARMAZOON Re: Pytanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:26 A ja powiem jeszcze tyle FARMAZOON to ja drs wściekły pies, który zawsze mówi to co myśli i nie wyciąga z tego żadnych korzyści, choć czasami wszystkiego dobrze nie przemyśli... ********************SMOCZA MORDA I już!!!!************************* POZDRO ASIA,SIOSTRA,sen,intoksynator,DARIA*,OMCS ODM i wszystkich którzy wierzą i z karabinu do mnie nie mierzą....SHEA!!!! PS.ZWAŁA TEN WĄTEK NA MAKSA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:01 Banda bezmózgich gó..arzy,szkoda tylko ze co niektorzy z was rodziców ma porządnych,jeszcze raz pozdrawiam,a powyzsze teksty mozna w jakis sposób wykotrzystać................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edwart TG Re: Pytanie IP: 81.210.32.* 11.01.05, 09:10 Chyba nie jestes jednym znas ..tak wolno plynie twoja krew... jesli niejestes jednym znas!! ...to slóż waruj jak pies!! !! Liż reka pana kiedy karze!! i łaś sie do jego brudnych butow!! chyba nie jetses jednym z nas ...... ...... Słoż waruj jak pies!! W stercie brynych szmat błyszczy diament, jesli sie pochylisz zdołasz go dojzec... majac kark zbyt sztywny nie zobaczysz NIC NIC !!! NIC!!! !! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancja dla .. Re: Pytanie IP: 81.210.32.* 11.01.05, 09:14 ja proponuje darowac sobie ten watek ..zreszta xxx nie wygrasz bo te dzieci beda trzymac sie razem.. daruj sobie zreszta sam widzisz jaki jest poziom forum.. WHAT I AM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:31 co prawda to prawda..............ale szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki.... Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:22 XXX ale Ty przykry jestes chyba to normalne jak ziom to trza go bronic obijetnie jaki jest a ze Ci sie to nie podoba to won do lasu!Fuck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:42 Tolerancja dla idiotów którzy nazywaja sie ziomalami.........i na tym koniec juz bo to sie nudne robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:53 Nie na tym koniec!! Żadnej tolerancji dla idiotów zwanych ziomalami!!! ... co ja piszę chyba mam rozdwojenie jaźni albo się głupotą zaraziłem!!!! Ratunku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:18 To juz nie moja wypowiedż prosze nie podszywajcie się pod innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazoon Re: Pytanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:05 wali mnie to czy wykorzystasz xxx moje teksty czy co tam z nimi chcesz robic rub se co chcesz ja mam to w głebokiej dupie!!!!!POZDRO dla ziomów i ziomalek!!!!WIELKIE jol za to że ze mna trzymacie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:06 Napisze tylko jedno Żoładek mówi ci to coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Farmazona Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 08:04 Zatkało Cię???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 08:46 ssssssssssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Z Re: Pytanie IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 17.01.05, 14:39 głąby z aws wszystkich !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmazoon Re: Pytanie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:59 W dupie mam to czy ŻOŁĄDEK czy inaczej!!!!Wali mnie to co chcesz zrobić!!!!Fuck you!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M42 Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 08:06 Pan Darsi jak zwykle chamski i agresywny,oj nie wychowali rodzice a za abonamet pewnie płaca a nie wiedza co synuś tu wypisuje,oj nie wiedzą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuka zycia Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:46 oj oj oj mirka czy ci nie wstyd w takim wieku na forum sie wypowiadac ?? 42 lata czy ci nie wstyd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do sztuki zycia Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:30 chyba z kimś mnie mylisz ale jaki wstyd?gdzie jest napisane ze forum tylko dla dzieci?coś ci sie pomyliło niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M42 Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:38 I jeszcze jedno 42 to mój rok urodzenia więc ile mam lat łatwo policzyć i wyobraż sobie nie wstydze się że zabrałem glos na forum pozdrowienia dla zdziwionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuka zycia Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:39 jak sie pomylilem to ty to mirka K. mieszkajaca na biskupiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M42 Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 08:03 Przykro mi "sztuka",ale nie mieszkam na biskupiej i nie mam juz 42 lat(a szkoda),ale dlaczego Ty jesteś taki zbulwersowany wypowiedzią tej Pani,czy uważasz ze kobieta która ma 42 lata to powinna różańce w kościele krecić,nie ma prawa głosu,dziwny z ciebie człowiek,a tak wogóle ile Ty masz lat?pewniw też 42? Odpowiedz Link Zgłoś